Gość: rafio Re: HOOP IP: *.zke.com.pl / *.zke.com.pl 10.01.06, 13:12 a ja sprzedałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: HOOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:35 Hoop do długim czasie utrzymywania się w trędzie bocznym wszedł w trend wzrostowy, tak więc to wybicie nie będze ostatnie, a hoop szybicej lub wolneij będzie pioł sie do góry. Jak do tego by doszło jeszcze jakieś dobre info np. to z Heleną to była by bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktusk Re: HOOP IP: *.01a.radom.pilicka.pl 10.01.06, 20:29 taki skok,bez dobrego info? skok czy wyskok? co sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: HOOP IP: *.server.ntli.net 10.01.06, 21:38 A ja sie spodziewalem: "a nie mówilem..." pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: HOOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:37 było kilka dobrych informacji wcześniej, a to też kurs od razu nie poszedł do gury, to wynik tego ze informacje sie pojawiły w czasie korekty, każy chciał wyczekać na dobrą chwilę do wejścia. Kurs będze jeszcze szedł do góry i to pójdze całkie sporo, dziś podobno jakiś fundusz też sporo kupił papierów. Wyniki finansowe firmy ostatnio sie znacznie poprawiły, a jak do tego jeszcze by doszła fuzja o której niektórzy spekulują to...było by pięknie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: HOOP IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 11.01.06, 09:56 oddzywam sie tu moze dopiero 5 raz,ale w temacie HOOP'a wlasnie.Potwierdzam dobre opinie o tym papierze , licze ,ze ten rok bedzie dla niego wyśmienity, i to pod względem wyn. fin. spółki, jaki notowań giełdowych.Podpisali aneks z Pepcico na kwotę 13,2 mln USD rozlewanie napojów w swojej spółce Megapack w Rosji , i to i m zaprocentuje sowicie, Mam tych papierów za ponad 50 tyś,super. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: HOOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:48 ale pięknie wukupuj a hoopa, i to tuścioszki;) Odpowiedz Link Zgłoś