Gość: bankier IP: *.chello.pl 19.01.06, 14:19 czy warto zakladac tam konto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bankier Re: amerbrokers IP: *.chello.pl 19.01.06, 14:53 forumowicze drodzy POMOCY dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moro Re: amerbrokers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:55 nie warto! otworz w bph alb IDM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: amerbrokers IP: *.chello.pl 19.01.06, 14:57 a co jest nie tak tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: amerbrokers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:59 ja u nich mam i uważam,m że warto. Dobry system, kotakt z maklerami, codziennie biuletyn. I tanio. :) WARTO! Ps. Nie polecam KBC Makler - zmienili system i zlecenie można składać nawet 2 minuty - straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: amerbrokers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:19 Wpisz w google "dom mklerski" i zobacz wszystkie biura. Jeśli nie mają dema systemu, to proponuję dać sobie spokój, bo najwyraźniej nie umieją tego zrobić, albo nie mają się czym chwalić. Druga sprawa, to koszty. Ja się kierowałem tymi kryteriami Odpowiedz Link Zgłoś