15.02.06, 12:34
co sie stało, że spadło?
Obserwuj wątek
    • soros2 Re: Wilbo 15.02.06, 12:39
      Spójrz na wyniki - to jedna z najbardziej fajansiarskich firm na giełdzie.
      Beznadziejny zarząd, kupa obietnic bez pokrycia itd. A co najśmieśniejsze to
      to, że kupa ludzi się wciąż na to nabiera mimo, że wyniki spółki, z bardzo
      małymi wyjątkami, są kiepskie od wielu kwartałów.
      A konkurent (Graal) radzi sobie całkiem nieźle.
    • be-kam Re: Wilbo 15.02.06, 12:39
      Wyniki!
      • wiesio2 Re: Wilbo 15.02.06, 13:52
        Wilbo od dnia debiutu - tylko i wyłącznie spada, czasami ma jakies anemiczne
        wzrosty i tyle.
        • rafio_1977 Re: A JA NA NIM ZAROBIŁEM 20% 15.02.06, 18:00
          • zosiasamosia81 Re: A JA NA NIM ZAROBIŁEM 20% 15.02.06, 21:03
            dobra dobra, a ja straciłam 10%. a tak poważnie, to jak oceniacie szanse tej
            spółki, nie mam na myśli dłuiego okresu tylko na przykład w perspektywie
            miesiąca. Mnie patrząc na poprzednie notowania wydaje się, że odrobi dzisiejszą
            stratę, no może nie od razu. A jak wam się wydaje
            • soros2 Re: A JA NA NIM ZAROBIŁEM 20% 15.02.06, 21:21
              W tym wszystkim nie chodzi to czy się wydaje czy nie tylko jakie jest
              prawdopodobieństwo zarobku/straty. A w przypadku Wilbo...hmmm, a czego można
              się po takim syfie spodziewać ? Raczej wtopy - wyniki, beznadziejne, już
              podano. Ktoś na tej spółce zarobił ale raczej dzięki temu, że oczekiwano
              dobrych wyników po w miarę, jak na tą firmę, dobrym III kwartale. Więc kurs
              szedł w górę (poza tym spółki małe dość dobrze sobie ostatnio radziły). Teraz
              ten czynnik zniknął więc co chcesz dyskontować ? Może przyszłe dobre wyniki ?
              Pytanie retoryczne.
              Jak nie masz tego to nie kupuj. Jak masz to pytanie jest kiedy z tego wyjść - a
              to już inna kwestia.
              • zosiasamosia81 Re: A JA NA NIM ZAROBIŁEM 20% 15.02.06, 21:27
                rozumiem. Tak szczerze mówiąc to masz rację, chociaż chciałabym, żeby było
                inaczej. Ale to już inna sprawa. Ja sprzedam jak tylko z grubsza odrobię straty.
            • ciota20 Re: A JA NA NIM ZAROBIŁEM 20% 16.02.06, 16:29
              zosiasamosia81 napisała:

> dobra dobra, a ja straciłam 10%. a tak poważnie, to jak oceniacie szanse tej
              > spółki, nie mam na myśli dłuiego okresu tylko na przykład w perspektywie
              > miesiąca. Mnie patrząc na poprzednie notowania wydaje się, że odrobi dzisiejszą
              >
              > stratę, no może nie od razu. A jak wam się wydaje
              nie słuchajcie samosi...ona kupiła i pierwszego dnia już straciła 1 czy 2 % a
              następnego ok. 20% , dzisiaj juz znowu spadek wiec co ma wam pisać. Wilbo to
              szambo bez perspektyw i strat juz nie odrobi. słabe wyniki i marne
              zainteresowanie, kto miał zarobić to już zarobił. zosiasamosia jest tutaj jednym
              z wielu antytalentów inwestorskich - najwpierw wtopa z biotonem, bo nie
              wytrzymała napięcia a potem wilbo. Nie dajcie się zwieść i czytajcie dużo.
              wywalać i to już!!! Dobrze radze
              • zosiasamosia81 Re: A JA NA NIM ZAROBIŁEM 20% 16.02.06, 18:11
                Ciota twój nick mówi sam za siebie. Nic dodać nic ująć, gdybyś cioto czytała
                chociaż trochę to forum a nie tylko pluła jadem to wiedziałabyś że jestem
                dopiero początkującym inwestorem i do głowy by mi nie przyszło radzenie innym
                co robić a co nie. Zawsze wydawało mi się że forum jest po to aby wymieniać
                opinie, błotem możesz się cioto obrzucać w domu - no chyba że ktoś się w domu
                nad tobą znęca i tak odreagowujesze. Psychiatra to dla ciebie bardzo dobra
                inwestycja. Zastanów się nad tym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka