lucky_82 17.02.06, 10:38 chyba powracają dobre dni SWISS'a i teraz może być jeszcze bardzej gorąco bo pp coraz bliżej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salos1 Re: SWISMED - rekatywacja 17.02.06, 11:15 he kupilem za 500 pln po 9 pln dzis z samego rana, ale biznes zrobilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
alexgielda Re: SWISMED - rekatywacja 17.02.06, 11:40 Sprzedaj po 10 na browara zarobisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salos1 Re: SWISMED - rekatywacja 17.02.06, 12:05 nie sprzedam potrzymam i zobacze co sie bedzie dziac moze na wodke zarobie?? Odpowiedz Link Zgłoś
primo555 Re: SWISMED - rekatywacja 17.02.06, 14:26 kupilem wczoraj, sprzedalem dzisiaj i calkiem ladny zysk,od kwoty jaka wrzucilem w te akcje Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: SWISMED - rekatywacja 17.02.06, 17:38 MAM NADZIEJE ZE WPONIEDZIAŁEK ŁADNIE ZACZNIEMY I SKONCZYMY JESZCZE LEPIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: SWISMED - rekatywacja 17.02.06, 18:48 Obyście nie skońcyzli tak jak na Wilbo. Fundamenty Swidmedu są żenujące. Spekuła nabije was w butelkę - czego oczywiście wam nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: ja maam sentyment d owilbo bo na nim zarobiłe 19.02.06, 20:49 Pewnie nie tylko Ty zarobiłeś, było was więcej, natomiast zapewne większość straciła i to jest smutne. Od jakiegoś czasu czytałem pieśni pochwalne na temat Wilbo, jak to urośnie i ile będzie kosztować. Wzrosty były, ale są pozbawione zupełnie jakichkolwiek podstaw. Tragiczne wyniki tylko to potwierdziły. Mam nadzieję, że Ci, którzy wtopili zanim kupią cokolwiek innego chociaż pobieżnie zapoznają się z fundamentami spółek - to jest podstawa. Spekulacja, to tylko gra - jak totolotek - zwykle stracisz, rzadko wyjdziesz na zero, a sporadycznie coś zarobisz. Tym nie mniej jest wiele osób, które stawiają wszystko na jedną kartę, albo na Hawaje, albo pod most. Takie decyzje również szanuję, chociaż nie pochwalam. Odpowiedz Link Zgłoś