kmani 06.03.06, 12:58 Co sie stalo ze taki zjazd na dol. Nie jestem w temacie, czy bylo jakies tragiczne info?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciinek Re: Eurofaktor 06.03.06, 13:14 Zarząd Eurofaktor S.A. zgodnie z par. 5 ust. 1 pkt. 21 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19.10.2005 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych, informuje iż w dniu 04 marca 2006 r. została złożona na ręce Rady Nadzorczej Eurofaktor S.A. rezygnacja Pana Bogdana Fiszera z pełnionej funkcji Prezesa Zarządu Eurofaktor S.A. Rada Nadzorcza rezygnację powyższą przyjęła w formie uchwały. Podobnie było z BETACOM spadł do 26 (jak jakiś Prezes zrezygnował) i odbił się do 32.Podobnie Próchnik Odpowiedz Link Zgłoś
mcdollar Re: Eurofaktor 06.03.06, 14:54 Po pierwsze zrezygnował prezes. Po drugie rezygnują z dotychczasowej działalności - faktoringu w energetyce, po trzecie wejdą w obsłuę kredytową małych i średnich przedsiębiorstw (przyszłe niepewne czy i z jakim efektem), po czwarte wejdą w kredyty dla fizycznych i to bez zaświadczeń o dochodach (przyszłe i ryzykowne a z jakim efektem?), i po piąte problemy z GFR. To tyle na początek, choć TEORETYCZNIE nic tam się nie dzieje złego. Acha i jeszcze nie podali dlaczego zmieniają profil obsługiwanych klientów, tzn. podany nie brzmi wiarygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: dziwia mnie takie spadki 06.03.06, 18:38 j.w. a ponadto wejscie w pozyczki powinno zaowocowac duzymi zyskami w przyszłosci -sadze ze to dobry pomysł na biznes, majactakze na uwadze to ze banki teraz beda zaostrzac polityje kredytowa co tylko moze przysporzycklientów eurofaktora , mysle ze do maja powinien byc w okolicach 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mcdollar Re: dziwia mnie takie spadki 07.03.06, 09:38 Masz rację. Ale dziś to są tylko deklaracje, jak zaczną działalność, to będzie ich można ocenić po efektach a nie po deklaracjach. A wybrany przez nich profil jest bardziej ryzykowny niż obsługiwany przez banki. Odpowiedz Link Zgłoś
ra_ski Re: Eurofaktor 07.03.06, 09:35 Eurofaktor to chyba kolejna ofiara ptasiej lipy. Odpowiedz Link Zgłoś