rafio_1977 03.04.06, 19:58 widac ze społka zaczynaja sie interesowac ludziska , ktos ciagle skupuje pewnie to pod wyniki za 1Q które maja byc dodatnie na wszystkich poziomach, społka wreszcie wychodzi z cienia brac bo szykuja sie spore ruchy na niej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christoph.g Re: TRAS-INTUR 03.04.06, 22:03 I tak trzymać? W maju będzie pierwszy qwartał i będzie dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
pola555 Re: TRAS-INTUR 03.04.06, 22:40 Witaj Christoph.g Powżnie to mówisz? Co się stało że zmieniłeś swoje obyczaje? Czy doczekam się że i wilbo będziesz rekomendował? (zaczęły się tam zmiany na lepsze) Ciągle masz instal? Odpowiedz Link Zgłoś
christoph.g Re: TRAS-INTUR 04.04.06, 16:11 niestetyinstal wyprzedałem po 7,2 i mogę sobie pluć w brode...ale nie jestem "mozartem" rynku kapitałowego Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: TRAS-INTUR 04.04.06, 16:14 skad ta pewnosc ze wyniki za pierwszy q beda takie rewelacyjne?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: TRAS-INTUR 04.04.06, 16:14 jedyna szansa na wzrost w totalnej spekulacji........... Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: TRAS-INTUR 04.04.06, 17:45 najmłodszy chyba sie nie znasz -bo gadasz głupoty wystarczy przeanalizowac pewne informacje i fakty na temat tras a sam sie przekonasz jakie powinny byc wyniki - co do christopha to pamietam jak mnie rugał jak pisałem by kupowac wilbo a teraz jest ponad 100% drozszy i tak samo bedzie z trasem a nawet lepiej badz co badz to lepsza spólka niz wilbo Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: TRAS-INTUR 04.04.06, 17:59 w tamtzm roku gralem troche na tras i bylo spoko,ale co do obecnej sytuacji to nie jestem do konca przekonany.obys sie nie mylil,bo troche tego mam. pytalem sie tzlko skad pewnosc ze beda dobre wzniki. Odpowiedz Link Zgłoś