frolama 06.04.06, 13:38 Podkusiło mnie wszedłem w Strzelca :) Oprócz tego mam Jago, Piasta Prosze Fular pociesz mnie ze dobrze zrobiłem ! Mam ciągłe wątpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia138 Re: No i wszedłem w Strzelca 06.04.06, 14:01 Chyba głupoty (Strzelec). Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: No i wszedłem w Strzelca 07.04.06, 15:45 Może i głupota ale 30 % koszyka mam w : JAGO STRZELEC AMICA TUP Inwestycja na 2-3 miesiące max - chyba ze będzie jakas spekulacja na tych papierkach. Dla jednych głupota dla drugich szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: No i wszedłem w Strzelca 07.04.06, 15:45 PS. Piasta przesunąłem do koszyka długookresowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
budva Re: No i wszedłem w Strzelca 07.04.06, 18:35 Zainwestuj w higenikę, czuję, że przydadzą się Tobie chusteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: No i wszedłem w Strzelca 08.04.06, 11:53 rzenujący komentarz - jeśli nie masz nic do powiedzenia to lepiej nic nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
budva Re: No i wszedłem w Strzelca 08.04.06, 12:58 To lepiej głąbie zainwestuj we WSiP , kup sobie słownik . "rzenujący"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyzarty Re: No i wszedłem w Strzelca 08.04.06, 14:04 czy ty nigdy nie zrobileś błędu ortograficznego?...mogłeś -jeżeli już chciałeś zwrócić mu uwagę -uczynić to inaczej.Po przyjacielsku...? Pozdawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: No i wszedłem w Strzelca 08.04.06, 17:09 No tak .. troche emocji i pomyliłem sie szkaradnie - "rzenujaco" bym powiedział. Wolałbym jednak byś nie pisał/pisała juz w moim wątku w którym namawiam do uwag na temat ryzykownego koszyka ( niecale 26% moich akcji ). Zresztą ten topik jest nieciekawy. Jeśli chodzi o błędy - to tak potrafie "walnąć " szkardanego byka szczególnie na komputerze. Wątpie jednak czy jestem "głąbem" przynajmniej nie w sprawach giełdowych :/ . Odpowiedz Link Zgłoś
budva Re: No i wszedłem w Strzelca 08.04.06, 17:54 Chyba tak jeśli wlazłeś w tego śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaz4 Re: No i wszedłem w Strzelca 08.04.06, 21:25 wlasnie na kompie i mnie sie zdarzaja bledy, mistrzyni ortografii, hehe, nie mowiac o literowkach tych jest mnostwo a wszystko glownie z pospiechu i nienadazania palcow za myslami:) strzelec? hm trzeba to zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
budva Re: No i wszedłem w Strzelca 10.04.06, 12:07 Ja grywam na krótkie terminy , jeśli Ty też , to akurat dziś współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś