grzegorz961 18.04.06, 17:06 Cos lepszego zaczeło sie dziac wokół papieru. Czy ktos jest fachowcem od IBS? chetnie posłucham opinii. POstanowiłem wejsc w to na niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz961 Re: Ib System. opinie!!! 18.04.06, 19:52 dziekuje za wyczerpującą i merytoryczna odpowiedz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ib System. opinie!!! 18.04.06, 20:19 Czego oczekujesz? Już tyle pisano o IBS na tym forum, że wystarczy włożyć trochę wysiłku i to przeczytać. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz961 Re: Ib System. opinie!!! 18.04.06, 20:42 Przeczytałem wszystko, ale mimo to uważam ze mam srednie pojęcie, bo wszedzie 80% pisania to albo smiec albo naganianie. Probuje sie zorientowac jakie szanse ma papier realnie na wzrost i odrodzenie firmy. Infa z zarzadu traktuje tez z rezerwą, co chyba nie dziwi w ich przypadku. No i co to za firma ktora wykupuje te zobowiazania, o tym w ogole sie nie pisze a przeciez to ma byc najwiekszy udzialowiec! Na ile mozna sie liczyc i kiedy z nowa emisja i czy na zasadach PP? Jaki jets potencjał wzrostu, no jest troche pytan... Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ib System. opinie!!! 18.04.06, 20:48 W takim razie musisz przyjechać do Łodzi na ul.Suwalską i zapytać osobiście Kruszka lub Pawlaka, ponieważ oni są najbardziej pojnformowani. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
wyzarty Re: Ib System. opinie!!! 18.04.06, 20:18 czy nie uważasz ,że cena jest za wysoka? Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Ib System. opinie!!! 18.04.06, 20:20 wyzarty napisał: > czy nie uważasz ,że cena jest za wysoka? Nie jest wysoka,powiem wręcz, że jest zbyt niska. Mario Odpowiedz Link Zgłoś