magique12345 30.04.06, 17:38 Jak myslicie czy istnieje szansa na 4pln czy raczej 2.5pln. Sprawdzając AT mam mieszane uczucia. Jak myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christoph.g Re: TRAS-INTUR Kiedy w góre??? 05.05.06, 13:23 cały czas idzie i to od dłuzszego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
flowerik Re: TRAS-INTUR Kiedy w góre??? 05.05.06, 13:52 Ciekawe jak sie to skonczy. Ale chyba nieciekawie. Jest 13.30 a ja juz widze swieczke zwana niestety wisielcem. Szczyt 3.60 i pare groszy sie obronil i obserwujemy odwrot. Moze byc nie ciekawie. Mnie udalo sie wyskoczyc przy 3.63. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: do flowerik 05.05.06, 14:39 ale z ciebie technik swieca zwana wisielcem ma długi dolny cien (przypomina krzyż)i zamkniecie nastepuje mniej wiecej na tym samym poziomie co otwarcie a pozatym coraz czesciej jest opór testowany a to oznacza ze niedługo bedzie przełamanie kolejnym pozytywem sa rosnace obroty a to w połączeniu z testem oporu wróżyc moze tylko wzrosty - Ps: juz wkrótce bedziemy karmieni dobrymi infami ze spółki dzis mielismy tylko poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
flowerik Re: do Rafio 05.05.06, 15:37 Nie technik a techniczka. Z rozpedu nazwalam spadajaca gwiazde wisielcem. Nie wdajac sie w akademickie spory (twoja definicja wisielca tez jest bledna) - przekaz byl oczywisty i to podany w polowie sesji, a nie post factum - ze rynek nie jest na tyle silny, zeby te wzrosty utrzymac. Mnie udalo sie wyjsc przy 3.63 i to mnie cieszy. Dobrze jednak, ze sa tacy optymisci jak ty. Ktos te ceny musi pchac do gory. Pozdrawiam Kwiatuszek Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: do Rafio 05.05.06, 17:38 ja nie pcham w góę bo trzymam mały pakiecik od 3,10 zł kupiłem go na próbe- błędna definicja ciekawe ciekawe na tyle ile pamietam to mam racje chyba ze ksiazki kłamią- Odpowiedz Link Zgłoś
rafio_1977 Re: do christoph g 05.05.06, 17:39 pamietasz jak pisałem o wilbo przy poziomie 1,86 tez sie smiałes to popatrz ile jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
magique12345 Re: TRAS-INTUR Kiedy w góre??? 05.05.06, 19:25 Moim zdaniem to ta swieca ma za duzy korpus i za maly cien zeby byc spadającą gwiazdą:) Ja licze w poniedzialek lub wtorek na przebicie 3.67. MACD wygeneruje kupno i bedzie dobrze. A po wynikach bedziemy zdobywac szczyty. Odpowiedz Link Zgłoś
christoph.g Re: TRAS-INTUR Kiedy w góre??? 05.05.06, 19:32 15 maja wyniki za 1 kwartał, myślę że będą wyżej od oczekiwań... Odpowiedz Link Zgłoś