Dodaj do ulubionych

TRAS-INTUR Kiedy w góre???

30.04.06, 17:38
Jak myslicie czy istnieje szansa na 4pln czy raczej 2.5pln. Sprawdzając AT mam
mieszane uczucia. Jak myślicie???
Obserwuj wątek
    • christoph.g Re: TRAS-INTUR Kiedy w góre??? 05.05.06, 13:23
      cały czas idzie i to od dłuzszego czasu
    • flowerik Re: TRAS-INTUR Kiedy w góre??? 05.05.06, 13:52
      Ciekawe jak sie to skonczy. Ale chyba nieciekawie. Jest 13.30 a ja juz widze
      swieczke zwana niestety wisielcem. Szczyt 3.60 i pare groszy sie obronil i
      obserwujemy odwrot. Moze byc nie ciekawie. Mnie udalo sie wyskoczyc przy 3.63.
      Pozdrawiam
      • rafio_1977 Re: do flowerik 05.05.06, 14:39
        ale z ciebie technik swieca zwana wisielcem ma długi dolny cien (przypomina
        krzyż)i zamkniecie nastepuje mniej wiecej na tym samym poziomie co otwarcie
        a pozatym coraz czesciej jest opór testowany a to oznacza ze niedługo bedzie
        przełamanie kolejnym pozytywem sa rosnace obroty a to w połączeniu z testem
        oporu wróżyc moze tylko wzrosty -
        Ps: juz wkrótce bedziemy karmieni dobrymi infami ze spółki dzis mielismy tylko
        poczatek
        • christoph.g Re: do flowerik 05.05.06, 15:18
          Ale z ciebie rafio optymista?!
        • flowerik Re: do Rafio 05.05.06, 15:37
          Nie technik a techniczka. Z rozpedu nazwalam spadajaca gwiazde wisielcem. Nie
          wdajac sie w akademickie spory (twoja definicja wisielca tez jest bledna) -
          przekaz byl oczywisty i to podany w polowie sesji, a nie post factum - ze rynek
          nie jest na tyle silny, zeby te wzrosty utrzymac. Mnie udalo sie wyjsc przy
          3.63 i to mnie cieszy. Dobrze jednak, ze sa tacy optymisci jak ty. Ktos te ceny
          musi pchac do gory.
          Pozdrawiam
          Kwiatuszek
          • rafio_1977 Re: do Rafio 05.05.06, 17:38
            ja nie pcham w góę bo trzymam mały pakiecik od 3,10 zł kupiłem go na próbe-
            błędna definicja ciekawe ciekawe na tyle ile pamietam to mam racje chyba ze
            ksiazki kłamią-
          • rafio_1977 Re: do christoph g 05.05.06, 17:39
            pamietasz jak pisałem o wilbo przy poziomie 1,86 tez sie smiałes to popatrz ile
            jest teraz
    • magique12345 Re: TRAS-INTUR Kiedy w góre??? 05.05.06, 19:25
      Moim zdaniem to ta swieca ma za duzy korpus i za maly cien zeby byc spadającą
      gwiazdą:) Ja licze w poniedzialek lub wtorek na przebicie 3.67. MACD wygeneruje
      kupno i bedzie dobrze. A po wynikach bedziemy zdobywac szczyty.
      • christoph.g Re: TRAS-INTUR Kiedy w góre??? 05.05.06, 19:32
        15 maja wyniki za 1 kwartał, myślę że będą wyżej od oczekiwań...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka