aloha11 16.05.06, 11:11 Ale w niefartownym okresie zaczeliśmy swoją zabawe, jak tak dalej pójdzie to może się okazać ,że na forum gazety piszą sami bankruci:))))))))) Mario Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
racheela Re: Re Fular1 16.05.06, 11:14 dobrze, że tylko wirtualnymi bankrutami będziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia138 Re: Re Fular1 16.05.06, 11:15 Właśnie w takim okresie dopiero mozna poznać kto ma o tym jakieś pojęcie. W hossie zarabia się prawie na wszystkim. Ciekawe jakie wyniki będą miały teraz fundusze, np. Arka. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Re Fular1 16.05.06, 11:24 Nie bierz tego tak poważnie, zabawa jaka zaproponował fular1 nic Ci dziecko drogie nie pokaże o inwestowaniu czy graniu na giełdzie. Typowanie spólek na okres tygodnia bez możliwości DT i wymiany ich na inne to nic innego jak tylko bardzo fajna zabawa. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
andzia138 Re: Re Fular1 16.05.06, 11:27 Oczywiście, że to jest zabawa. Ale zabawa, która coś pokaże tyle, że w dłuższym terminie. Np. kwartał. I nie jestem dzieckiem dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Re Fular1 16.05.06, 11:35 Nie chcę być złośliwy ale obserwacji Twoich postów mogę wywnioskować, że na temat giełdy to masz niewiele więcej do powiedzenia niż mój 16 letni syn. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
andzia138 Re: aloha 16.05.06, 11:38 Oczywiście. Jak komus nie idzie to używa argumentu ad personam. Typowa taktyka ludzi prymitywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: aloha 16.05.06, 12:09 Mylisz się bardzo dziecko uważając że mi nie idzie. Wiesz czasami idzie a czasami stoi, tak jak w życiu. To tobie i tobie podobnym nie idzie nie mnie, co można zauważyć po ciszy na forach. Po za tym to jak się nie mylę, to właśnie ty jako pierwsza niepotrzebnie wszczynałaś ostrą wymianę zdań z personalnymi atakami pod adresem piszących w wątku sanwila. Czyż to nie za to ktoś pojechał ostro po twoich rajstopkach. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
andzia138 Re: aloha 16.05.06, 12:21 Da się zauważyć. Jak twoje spółki spadają to się nie odzywasz. Dopiero jak rosną to jest ciebie pełno. To o czymś świadczy. Po drugie jak piszesz, że ci tylko rośnie lub stoi to po prostu kłamiesz. Jakbys siedział w tym biznesie na poważnie to wiele razy byś tracił. To normalna rzecz na giełdzie. Moje ataki nigdy nie miały na celu urażenia kogokolwiek (w przeciwieństwie do ciebie). Zawsze chodziło mi o wytknięcie możliwych błędów itp. Nigdy o atak dla samego ataku. Stąd moje przeprosiny w wątku o Sanwilu. Więc dajmy sobie spokój z takimi postami. Nikogo to nie interesuje. Mnie też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: aloha 16.05.06, 12:28 andzia138 napisał: > Po drugie jak piszesz, że ci > tylko rośnie lub stoi to po prostu kłamiesz. Widzisz dziecko drogie jak mało rozumiesz z wypowiedzi starszych. Jeszcze czasami mi wisi. Dajemy sobie spokój masz rację. Papapapa Mario Odpowiedz Link Zgłoś
przykopa rynek akcji wymaga pokory -nie można byc zachłanny 16.05.06, 11:29 kilka razy zostałem tu na forum zrugany ,bo ostrzegałem przed poważniejszą korektą.Myślałem o zabezpieczeniu pozycji ( sam jestem obecnie na rynku z 1/4 kapitału).Nawet jeśli bessa (czy korekta,jak kto woli) trochę mnie nadgryzie to nie bedzie to aż tak bardzo bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: rynek akcji wymaga pokory -nie można byc zach 16.05.06, 14:32 wlasnie podczas korekty wyjdzie kto jest dobry ;) a kontrakty pokaza jak mozna dostac maczugą finansowa po pysku czy portfelu Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: rynek akcji wymaga pokory -nie można byc zach 16.05.06, 14:50 Witam wszystkich. Fular moje kontrakty na razie zarabiają,ale myśle ,że to chyba starczy na ten tydzień.Teraz czas dla ciebie.Ja swoje już pozamykałem,oprócz wirtualnych,te muszę trzymać do piątku -zgodnie z umową.Midż jest teraz kotwicą,pisałem o tym wczoraj-3100 powinno się wybronić,zobaczymy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: rynek akcji wymaga pokory -nie można byc zach 16.05.06, 15:08 Widzisz jak szybko odrabiasz straty,głowa do góry-to tylko giełda! Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: rynek akcji wymaga pokory -nie można byc zach 16.05.06, 16:32 alez ja sie nie smuce :) pokaze wam tylko jak na dlugich bede mial jeszcze ponad 10 000 ;) Odpowiedz Link Zgłoś