16.05.06, 11:11
Ale w niefartownym okresie zaczeliśmy swoją zabawe, jak tak dalej pójdzie to
może się okazać ,że na forum gazety piszą sami bankruci:))))))))) Mario
Obserwuj wątek
    • racheela Re: Re Fular1 16.05.06, 11:14
      dobrze, że tylko wirtualnymi bankrutami będziemy:)
    • andzia138 Re: Re Fular1 16.05.06, 11:15
      Właśnie w takim okresie dopiero mozna poznać kto ma o tym jakieś pojęcie. W
      hossie zarabia się prawie na wszystkim.
      Ciekawe jakie wyniki będą miały teraz fundusze, np. Arka.
      • aloha11 Re: Re Fular1 16.05.06, 11:24
        Nie bierz tego tak poważnie, zabawa jaka zaproponował fular1 nic Ci dziecko
        drogie nie pokaże o inwestowaniu czy graniu na giełdzie. Typowanie spólek na
        okres tygodnia bez możliwości DT i wymiany ich na inne to nic innego jak tylko
        bardzo fajna zabawa. Mario
        • andzia138 Re: Re Fular1 16.05.06, 11:27
          Oczywiście, że to jest zabawa. Ale zabawa, która coś pokaże tyle, że w dłuższym
          terminie. Np. kwartał.
          I nie jestem dzieckiem dziadku.
          • aloha11 Re: Re Fular1 16.05.06, 11:35
            Nie chcę być złośliwy ale obserwacji Twoich postów mogę wywnioskować, że na
            temat giełdy to masz niewiele więcej do powiedzenia niż mój 16 letni syn. Mario
            • andzia138 Re: aloha 16.05.06, 11:38
              Oczywiście. Jak komus nie idzie to używa argumentu ad personam. Typowa taktyka
              ludzi prymitywnych.
              • aloha11 Re: aloha 16.05.06, 12:09
                Mylisz się bardzo dziecko uważając że mi nie idzie. Wiesz czasami idzie a
                czasami stoi, tak jak w życiu. To tobie i tobie podobnym nie idzie nie mnie, co
                można zauważyć po ciszy na forach. Po za tym to jak się nie mylę, to właśnie
                ty jako pierwsza niepotrzebnie wszczynałaś ostrą wymianę zdań z personalnymi
                atakami pod adresem piszących w wątku sanwila. Czyż to nie za to ktoś pojechał
                ostro po twoich rajstopkach. Mario
                • andzia138 Re: aloha 16.05.06, 12:21
                  Da się zauważyć. Jak twoje spółki spadają to się nie odzywasz. Dopiero jak
                  rosną to jest ciebie pełno. To o czymś świadczy. Po drugie jak piszesz, że ci
                  tylko rośnie lub stoi to po prostu kłamiesz. Jakbys siedział w tym biznesie na
                  poważnie to wiele razy byś tracił. To normalna rzecz na giełdzie.
                  Moje ataki nigdy nie miały na celu urażenia kogokolwiek (w przeciwieństwie do
                  ciebie). Zawsze chodziło mi o wytknięcie możliwych błędów itp. Nigdy o atak dla
                  samego ataku. Stąd moje przeprosiny w wątku o Sanwilu.
                  Więc dajmy sobie spokój z takimi postami. Nikogo to nie interesuje. Mnie też
                  nie.
                  • aloha11 Re: aloha 16.05.06, 12:28
                    andzia138 napisał:

> Po drugie jak piszesz, że ci
                    > tylko rośnie lub stoi to po prostu kłamiesz.

Widzisz dziecko drogie jak mało rozumiesz z wypowiedzi starszych. Jeszcze
                    czasami mi wisi. Dajemy sobie spokój masz rację. Papapapa Mario
      • przykopa rynek akcji wymaga pokory -nie można byc zachłanny 16.05.06, 11:29
        kilka razy zostałem tu na forum zrugany ,bo ostrzegałem przed poważniejszą
        korektą.Myślałem o zabezpieczeniu pozycji ( sam jestem obecnie na rynku z 1/4
        kapitału).Nawet jeśli bessa (czy korekta,jak kto woli) trochę mnie nadgryzie to
        nie bedzie to aż tak bardzo bolesne
        • fular1 Re: rynek akcji wymaga pokory -nie można byc zach 16.05.06, 14:32
          wlasnie podczas korekty wyjdzie kto jest dobry ;)

a kontrakty pokaza jak mozna dostac maczugą finansowa po pysku czy portfelu
          • citro1 Re: rynek akcji wymaga pokory -nie można byc zach 16.05.06, 14:50
            Witam wszystkich.
            Fular moje kontrakty na razie zarabiają,ale myśle ,że to chyba starczy na ten
            tydzień.Teraz czas dla ciebie.Ja swoje już pozamykałem,oprócz wirtualnych,te
            muszę trzymać do piątku -zgodnie z umową.Midż jest teraz kotwicą,pisałem o tym
            wczoraj-3100 powinno się wybronić,zobaczymy. Pozdrawiam
            • citro1 Re: rynek akcji wymaga pokory -nie można byc zach 16.05.06, 15:08
              Widzisz jak szybko odrabiasz straty,głowa do góry-to tylko giełda!
              • fular1 Re: rynek akcji wymaga pokory -nie można byc zach 16.05.06, 16:32
                alez ja sie nie smuce :) pokaze wam tylko jak na dlugich bede mial jeszcze
                ponad 10 000 ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka