fular1 04.07.06, 19:23 w piatek kierunek polnoc. uslyszymy sie we wrzesniu, moze pazdzierniku. powodzenia inwestycjom. powodzenia na gieldzie. powodzenia i zycze milego odpoczynku. gut baj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drapak.pl Re: GUT BAJ 04.07.06, 19:37 ufff, nareszcie. a mógłbyś już w ogóle nie wracać? pliizzz... Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: GUT BAJ 04.07.06, 19:42 chciałbym. nie chce mieszkac na slasku. narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: GUT BAJ 04.07.06, 20:15 wakacji mi nie zepsujesz :-) mam powody do radosci :-) jupi :) Odpowiedz Link Zgłoś
i789 Re: GUT BAJ 05.07.06, 13:25 udanego wypoczynku ,a tak w ogóle to bedzie mi bardzo brakowało Twoich wypowiedzi na forum -bardzo lubię je czytac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzonymocno Re: GUT BAJ 05.07.06, 13:57 Nie rozumiem Was. Fular to osobnik leniwy i nie dotrzymujący słowa. Niech sobie jedzie i nie zawraca gitary swoją nieodpowiedzialną postawą. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: GUT BAJ 05.07.06, 14:26 napewno sie jeszcze pojawie ;-) bardzo mi milo. swoja droga cosik dzis spadeczek mamy, ale chyba taki zdrowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: GUT BAJ 12.07.06, 12:03 witam was ze slonecznego morza i pozdrawiam. ps nie widzialem notowan od piatku - masakra. tyle dobrze ze biotonek idzie mi w gore ;-) spoleczka dlugi termin. uciekam na plaze bo mnie moja za ciuka. cye Odpowiedz Link Zgłoś
adacco Re: GUT BAJ 12.07.06, 13:21 Jak wrocisz bedziesz mogl sobie wykupic drugie wakacje :). WIG20 pojdzie ostro w gore kto wie czy nie przebije szczytow. Uksztaltowala sie przesliczna formacja odwroconej glowy a to zapowiada tylko jedno - kierunek POLNOC :) (no chyba ze nam politycy zrobia jakas niemila niespodzianke Odpowiedz Link Zgłoś
i789 Re: GUT BAJ 14.07.06, 12:46 korzystaj fular z letniego wypoczynku ,wymarzonej pogody a nie tylko myslisz o GPW ikasie-sorry nie zrozum mnie źle mam duzo prawdziwej sympatii dla twoich postów i jak przeczytałam ten z nad morza po prostu sie usmiałam ja tez jade nad nasze morze ale dopiero w sierpniu i sądze ze tak jak ty co jakis czas będę szukała dostepu do giełdy.Nie jestem oczywiscie takim graczem jak ty ale to sa moje pierwsze wakacje połaczone z dreszczykiem emocji. nie zanudzam jeszcze raz zycze udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: GUT BAJ 21.07.06, 10:52 witam witam. pisze z wladyslawowa. pogoda jest super. rano az za cieplo. wracam do katowic kolo 30 lipca czyli za niedlugo. wakacje udane :) duzo piwa, piwa :) patrze na gielde co pare dni i chyba nic nadzwyczajnego sie nie zdazylo. zycze wszystkim takiej pogody jak ja mam teraz w sierpniu. powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś