Dodaj do ulubionych

Jak tytułować Millera?

IP: 195.205.230.* 27.03.02, 10:04
W imieniu Centrum Informacyjnego Rządu zapraszam zainteresowanych do udziału w
konkursie "Jak nazywać premiera?".Dla zwycięzcy pani Dyrektor Centrum ufunduje
nagrodę.
Wiem że nie jestem oryginalny, ale nic lepszego nie przychodzi mi do głowy.
Proponuję: GENIUSZ KARPAT
Kto ma lepszy pomysł?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kwasek Re: Jak tytułować Millera? IP: *.se.com.pl / 10.0.100.* 27.03.02, 10:14
      Gość portalu: Leonid napisał(a):

> W imieniu Centrum Informacyjnego Rządu zapraszam zainteresowanych do udziału w
      > konkursie "Jak nazywać premiera?".Dla zwycięzcy pani Dyrektor Centrum ufunduje
      > nagrodę.
      > Wiem że nie jestem oryginalny, ale nic lepszego nie przychodzi mi do głowy.
      > Proponuję: GENIUSZ KARPAT
      > Kto ma lepszy pomysł?

Ja go już oddawna tytułuję: Nasz Ukochany Przywódca
    • Gość: ania Re: Jak tytułować Millera? IP: *.upc.chello.be 27.03.02, 10:16
      Za nim zaczne myslec chcialabym sie dowiedziec cos o nagrodach.No i prosze o
      uzasadnienia bo dlaczego Geniusz Karpat a nie Geniusz z nad Wisly.
      • Gość: drefik Re: Jak tytułować Millera? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 10:18
        jego czerwona ku...wskość

• Gość: Leonid Uzasadnienie. IP: 195.205.230.* 27.03.02, 10:51
        Gość portalu: ania napisał(a):

> Za nim zaczne myslec chcialabym sie dowiedziec cos o nagrodach.No i prosze o
        > uzasadnienia bo dlaczego Geniusz Karpat a nie Geniusz z nad Wisly.

Zaznaczyłem że to nie mój pomysł. Skorzystałem z dorobku uczonych rumuńskich,
        którzy przed kilkunastoma laty nazwali tak tow. Ceausescu.

Co do nagrody. Pani kierowniczka obiecała niespodziankę.
        • indris Zrzynać też trzeba umieć 27.03.02, 11:35
          Leonid napisał:

"Skorzystałem z dorobku uczonych rumuńskich, którzy przed kilkunastoma laty
          nazwali tak tow. Ceausescu"

Takie korzystanie przypomina mi hiszpańską Falangę, która tak się zapatrzyła na
          hitlerowskie Niemcy jako wzór, że usiłowała zorganizować w najgorętszym rejonie
          Hiszpanii... pomoc zimową (na wzór organizowanej przez NSDAP Winterhilfe),
          chociaż zimy tam nie było.
          • Gość: Leonid Re: Zrzynać też trzeba umieć IP: 195.205.230.* 27.03.02, 12:02
            W szkole mnie uczono, że Tatry i Beskidy stanowią część Karpat.
            • Gość: ania Re: Zrzynać też trzeba umieć IP: *.upc.chello.be 27.03.02, 12:12
              Panie Leonid jak juz Rumunia i Karpaty to moze Drakula z nad Wisly?
              • Gość: figo Re: Zrzynać też trzeba umieć IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:32
                Gość portalu: ania napisał(a):

> Panie Leonid jak juz Rumunia i Karpaty to moze Drakula z nad Wisly?

A coście s~ie tak czepili tej Wisły nie może być "Krwiopijca z Żyrardowa"
          • Gość: Kwasek Re: Zrzynać też trzeba umieć IP: *.se.com.pl / 10.0.100.* 02.04.02, 12:59
            indris napisał(a):

>
            > Takie korzystanie przypomina mi hiszpańską Falangę, która tak się zapatrzyła na
            >
            > hitlerowskie Niemcy jako wzór, że usiłowała zorganizować w najgorętszym rejonie
            >
            > Hiszpanii... pomoc zimową (na wzór organizowanej przez NSDAP Winterhilfe),
            > chociaż zimy tam nie było.

My tu sobie rozmawiamy o ksywkach Naszego Ukochanego Przywódcy a ta wyskakuje z
            jakąś Falangą, co ma piernik do wiatraka( ja osobiście uważam że ma). Nie do
            rymu, nie do taktu wsadź se ....... do kontaktu, taki stary wierszyk.
    • Gość: U Re: Jak tytułować Millera? IP: *.gis.net 27.03.02, 18:40

> W imieniu Centrum Informacyjnego Rządu zapraszam zainteresowanych do udziału w
      > konkursie "Jak nazywać premiera?".Dla zwycięzcy pani Dyrektor Centrum ufunduje
      > nagrodę.
      > Kto ma lepszy pomysł?

GNIDA.

• Gość: t Re: Jak tytułować Millera? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 19:56
        Mając w pamięci erotyczne aluzje,w których lubuje się Leszek Miller proponuję
        dla niego tytuł jakiego używał jeden z afrykańskich prezydentów: "Kogut który
        kryje wszystkie kury"
    • Gość: mysteric Re: Jak tytułować Millera? Wy Sekretarzu! IP: *.houston-07rh15rt.tx.dial-access.att.net 27.03.02, 20:24
      Wy sekretarzu . wydaje sie byc najodpowiedniejsze niewiele sie Poslka zmienila .
      • Gość: MYSTERIA Re: Jak tytułować Millera? Wy Sekretarzu! IP: *.upc.chello.be 27.03.02, 20:37
        Ja mysle,ze LEWY SEKRETARZU byloby lepiej.
        • Gość: Jaceq Re: Jak tytułować Millera? Wy Sekretarzu! IP: *.ppp.szeptel.net.pl 27.03.02, 20:43
          Gość portalu: MYSTERIA napisał(a):

> Ja mysle,ze LEWY SEKRETARZU byloby lepiej.

Ja bardzo przepraszam, ale czy MYSTERIA to od Mysterica?
          • Gość: jędrek Re: Jak tytułować Millera? Wy Sekretarzu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 21:43
            a może "sekretarz lewusów" - lewusy to takie plemię które dorwało się do koryta.
            • Gość: elwer Re: Jak tytułować Millera? Wy Sekretarzu! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 22:26
              Proponuję parę wariantów:
              1.Towarzysz ekselencja
              2.Towarzysz glempa
              3.Jego eminencja podnórzek biskupa
              4.Wielki lizudupa KK
        • ktoto3 Re: Jak tytułować Millera? Wy Sekretarzu! 04.04.02, 11:21
          Lewy lewego nie poznal.
    • Gość: G'day Re: Jak tytułować Millera? IP: *.prem.tmns.net.au 28.03.02, 06:59
      Logicznym zda sie: tak jak siebie.
    • Gość: nim Re: Jak tytułować Millera? IP: 195.117.159.* 28.03.02, 07:56
      tak mówi , że będzie sprawnie rządził także na wzór Bismarcka
      ŻELAZNY KANCLERZ
      • Gość: Kwasek Re: Jak tytułować Millera? IP: *.se.com.pl / 10.0.100.* 02.04.02, 13:03
        > tak mówi , że będzie sprawnie rządził także na wzór Bismarcka
        > ŻELAZNY KANCLERZ

E to chyba Źelezny Kanciarz
      • Gość: ania Re: Jak tytułować Millera? IP: *.upc.chello.be 02.04.02, 13:04
        A gdziez to jest pan Leonid kto oglosi wyniki konkursu no i co z ta nagroda?
    • Gość: AU Re: Jak tytułować Millera? IP: *.dialup.optusnet.com.au 02.04.02, 14:50

> nagrodę.
      > Kto ma lepszy pomysł?
      Proponuje: "Mill" czyli z angielskiego Mlyn, lub "Milles"

• Gość: Dzik Re: Jak tytułować ... - może "Wielki" Ogrodnik ?? IP: *.pse.pl 02.04.02, 15:35
        • Gość: Andy Re: Jak tytułować ... - może IP: *.pl 02.04.02, 17:50
          Jesli z angielskiego to pasuja dwa wyrazy:
          Miller-Mlyn
          Miller-Frezarka /to taka obrabiarka/
          Ale chyba najlepiej po polsku-Zmyler/za Gazeta Wyb......./
    • Gość: Paweł Re: Jak tytułować Millera? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.04.02, 18:09

> konkursie "Jak nazywać premiera?"

"Towarzyszu" poczuje się jak za starych dobrych lat, kiedy "zgniły kapitalizm"
      nie panował jeszcze w Polsce

.Dla zwycięzcy pani Dyrektor Centrum ufunduje
      > nagrodę.
      > Kto ma lepszy pomysł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka