e-kibel 12.07.06, 09:59 Prawie 40% Zobaczymy jak dzisiaj będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pom Re: Ładny debiut eCard 12.07.06, 10:14 Piękny debiut. Wale głową w mur, bo miałam zamiar w niego wejść. Samo życie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bbros2 Re: Ładny debiut eCard 12.07.06, 22:42 Hmm a ja mam takie pytanie z innej beczki.. Co to jest ECARD PDA? Zapisalem sie na akcje i dostalem akcje (przynajmniej tak mam w Emaklerze MBanku). Jak mozna bylo nabyc PDA? Z gory dzieki za odpowiedz ;) Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Ładny debiut eCard 12.07.06, 23:43 www.gpw.com.pl/gpw.asp?cel=papierywartosciowe&k=3&i=/pda/pda Odpowiedz Link Zgłoś
bbros2 Re: Ładny debiut eCard 13.07.06, 07:31 Witam No dobra moze zle zadalem pytanie. Ja wiem co to sa PDA... Tak przynajmniej mi sie wydaje.. Chodzi mi o to ze w obrocie sa PDA oraz zwykle akcje a to bylo przeciez wejscie na rynek wiec powinnismy miec wszyscy PDA albo wszyscy akcje a tu wyglada na to ze mamy akcje oraz PDA czyli tak jakby to byla nowa emisja akcji... Ale nawet jesli by bylo tak to wtedy powinienem miec PDA a mam akcje.. Dlatego pisze ze czegos tu nie rozumiem.. Kto dostal akcje a kto PDA? Bede bardzo wdzieczny za wyjasnienie tej kwestii Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś