ahead1 17.08.06, 09:47 Niezla korekta nam sie zrobila i na pp i na zwykle. Dobra okazja dokupic:)A tak nawiasem mowiac kto to slyszal zamrazac pieniazki na tak dlugo...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madeinpol Re: Lubawa PP 17.08.06, 10:18 Gdzies mam ta wasza Lubawe. Zenujaca spolka ktora nawet nie umiala zrobic porzadnego prospektu emisyjnego. Niestety dalem sie w nia wmanewrowac w kwietniu i mam teraz troche PP. Sprzedaje i olewam ja z gory na dol. Gdybym tych pieniedzy nie zamrozil na 4 miesiace w tej zasranej Lubawie to moze nie stracilbym tyle ile na niej stracilem. Odpowiedz Link Zgłoś
wyzarty Re: Lubawa PP 17.08.06, 10:25 co bardziej sie oplaca-sprzedac pp czy dokupic lubawe... Odpowiedz Link Zgłoś
ahead1 Re: Lubawa PP 17.08.06, 11:56 Mnie tez to boli ale jak sie powiedzialo a to teraz trzeba powiedziec b i poczekac... Kurcze to z niezla strata wyszedles... ja chyba jednak wejde w nowe akcje... mam czas... Odpowiedz Link Zgłoś
wyzarty Re: Lubawa PP 17.08.06, 12:49 jak myslisz jaka cena jest atrakcyjna do zakupu nowych?...pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ahead1 Re: Lubawa PP 17.08.06, 13:21 Mysle ze jest, ale nie wykluczam ze jescze moze spasc choc na pewno nie tyle co teraz... rozwazam sprzedaz normalnych akcji i wejscie w nowe... Odpowiedz Link Zgłoś