zawodowiec4 20.09.06, 11:17 I co sierżancino od siedmiu boleści ? Fakty są miażdżące: sanwil - spada pieknie fon - spada pięknie a softbank, z którego się śmiałeś. Spójrz ino głąbie. Hordy podążających za sierżanciną: gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konfucjusz007 Re: aloha - genialny inwestor 20.09.06, 13:16 Faktycznie softbank wyjechał w kosmos jak swego czasu 12Piast rekomendowany przez Alohe :) Odpowiedz Link Zgłoś
sek4 Re: aloha - genialny inwestor 20.09.06, 13:41 a co dzis nie spada? zawodowiec4 ma kompleks alohy, widac to jasno. pewnie tez bardzo pragnie zeby ktos za nim podazal.. diagnoza: mama w mlodosci za rzadko przytulala chyba, ze za czesto Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: aloha - genialny inwestor 20.09.06, 13:55 To nie ja mam kompleks alohy to aloha ma kompleks zawodowca. Spójrz jak się biedaczysko swego czasu namordował, żeby coś udowodnić (bawił się w jakiś wklejanki itp, jak dziecko). I co ? I nico. Jest akurat odwrotnie. Tyle,że ja wiem, że na giełdzie jest róznie i często sie traci. Sierżant natomiast jest pewny siebie i przeświadczony o swoim darze i nie kuma, że jest tylko sierżanciną a dar to może ma do robienia szybkiej kupy na rozkaz. I absolutnie nie zależy mi na jakimś nasladowaniu moich ruchów giełdowych. Mam was wszystkich generalnie gdzieś. Sami dbajcie o swoją kasę. Po prostu od czasu do czasu coś napiszę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzly4 Re: aloha - genialny inwestor 20.09.06, 15:08 Kompleks ma facio i to widac na pierwszy rzut oka. Diagnoza trafna z tym,że tato napewno też coś w tym maczał. Przecież to największa ciocia na forum. PZDR dla Alohy. Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: aloha - genialny inwestor 20.09.06, 15:12 sierżanta już tu nie ma od dawna. Schował się jak szczur gdzieś w jakiejś dziurze. Zawsze tak robi jak jego szroty spadają. Podniesie ryja jak po spadku np. o 80% wzrosną o 5%. Wtedy napisze "a nie mówiłem ? Moje spółeczki rosną". Odpowiedz Link Zgłoś
gryzly4 Re: aloha - genialny inwestor 20.09.06, 15:14 zawodowiec a za ile dajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: aloha - genialny inwestor 20.09.06, 16:14 Ja w przeciwieństwie do was, grzyly z sierzantem, nie ma nic przeciwko homo, hetero, bolero i stereo. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzly4 Re: aloha - genialny inwestor 20.09.06, 16:34 Jak nie masz nic przeciwko to pozwól,że spytam. Drogi jesteś,odpowiedz bo nie wiem ile walorów opchnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
syndicate Re: aloha - genialny inwestor 20.09.06, 18:58 1.Mario nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem" 2.Mario nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem" 3.Mario nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: aloha - genialny inwestor 21.09.06, 09:19 Syndicate nawet nie mam zamiaru z nim polemizować. Rozmowa z takim trollem nigdy nie prowadzi do niczego dobrego. Ignoruje trolla i nie mam zamiaru go "karmić" Zarejestruje się takie coś wyłącznie w celu reklamowania swojego wytworu, czasem żeby wzniecać kłótnie lub po prostu zaśmiecać rozmowy z czystej złośliwości. "Nigdy nie kłóć się z głupcem - ktoś mógłby nie zauważyć różnicy" Mario Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: aloha - genialny inwestor 21.09.06, 09:42 Ja sie nie kłócę. Podaję fakty matole. Tylko ty ich nie przyswajasz bo zdolność przyswajania uwarunkowana jest posiadaniem przynajmniej jednej fałdy na mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
nailz Re: aloha - genialny inwestor 21.09.06, 09:52 Zawodowiec4 - cos sie tak uczepil tego alohy, masz jakies kompleksy na jego punkcie?? Nawet jezeli facet ma szczescie nie poparte wiedza fundamentalna to co to ma do rzeczy?? W biznesie tez trzeba miec szczescie.. Nie za bardzo kumam co chcesz osiagnac??? Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: aloha - genialny inwestor 21.09.06, 10:01 Ale gość już od dawna nie ma nawet i szczęścia. Jedyne co chcę to tylko troszkę uświadomis baranowi, że na giełdzie i w życiu trzeba troche pokory. Ale matoł tego nigdy nie zrozumie więc daję sobie spokój. Juz faceta rozpoznałem: ma około 45 - 55 lat były trep osobowośc typowo paranoidalna z pewnościa ma czerwony samochód ale raczej pośledniejsza marka na giełdzie obraca kwotą od 1 tys. zl do 5. tys zł. (bo tylko z mniejszą kwota mozna sobie pozwolic na takie swawolne inwestowanie) ma bardzo ale to bardzo dużo różnych kompleksów więc szuka potwierdzenia swojej wartości w różny sposób (np. tutaj) filozofia huna to ściema; gościu nie jest w stanie przyswoić żdanej filozofii wschodniej bądź z regiony Pacyfiku (co najwyżej późny Nietzsche_) Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: aloha - genialny inwestor 21.09.06, 10:04 Aha. I na koniec. Odpuszczam sprawę. Od tej pory juz nie będę marnował czasu na tego kolesia. Chyba, że on sam zacznie. Sierżancie. Masz spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: aloha - genialny inwestor 22.09.06, 12:12 Ale mu dowaliłeś - normalnie jak zawodowiec. Teraz on pewnie płacze a ty masz radochę prawda? W sumie zrobiłeś kawał dobrej roboty bo jeżeli ludzie mu ufali a nie zasługiwał na to, no to powinniśmy być Ci wdzięczni... Chociaż szczerze pisząc to uważam, że zmarnowałem czas na czytanie tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: aloha - genialny inwestor 22.09.06, 12:35 To po kiego grzyba to czytałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzly4 Re: aloha - genialny inwestor 22.09.06, 16:03 Ja też nie mam nic przeciwko homo, hetero, bolero i stereo, wręcz przeciwnie.Pytam ponownie serio, ile wart jest twój tyłeczek . Muszę się przyznać, że nie miałem jeszcze żadnego zawodowca. Odpowiedz Link Zgłoś