Dodaj do ulubionych

Jutro ECARD będzie rządził

05.10.06, 15:41
Najwyższa pora, żeby ruszył dupsko no nie?
Czuję, że się święci niezła jazda. Za mniej jak 3,5 nie oddam ani jednej
akcji :-)
Obserwuj wątek
    • js.2 Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 15:46
      rozumiem że kupiłeś w okolicach 3,80.
      • all Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 16:04
        I co z tego? Tak czy inaczej kurs się uwolni, bo już wystarczająco długo się ta
        spółka kisiła na 2,8.
        Kto miał kupić ten kupił i teraz nikt nie ma interesu, żeby sztucznie
        utrzymywać kurs tak nisko.
        • zawodowiec4 Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 16:19
          Tak sie tylko zapytam. A na jakiej podstawie sądzisz że kurs akcji tej spółki
          pójdzie w górę ? Bo tak chcesz ? Wiesz cos w ogóle o tej spółce ? Wiesz na czym
          zarabiają kasę ?
          • all Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 16:31
            Tak się składa, że informacje o spółkach czytuję, więc muszę przyznać, że wiem
            czym się zajmują. Ostatnie miesiące obfitują w pozytywne informacje, tylko
            jedną znalazłem negatywną i to warunkowo.
            Nie twierdzę, że znam spółkę na wylot, ale jestem dobrej myśli.
            Spółka już była wyceniana na poziomie 3,8, więc dlaczegoby nie miało to się
            powtórzyć?
            • zawodowiec4 Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 16:35
              Bez urazy ale skoro tyle wiesz to może mi objaśnisz na czym oni zarabiają
              pieniądze i od czego to zależy. Np. ile mają z tytułu autoryzacji jednej
              karty ? Albo ile mają (bądź będą mieli) z tytułu jednej transakcji w
              bankomacie. I jak to sie ma do konkurencji.
              Ja jakoś nie mogę się nigdzie takich informacji doszukać. Czytam tylko, że
              podpisali jakąś umowę z kolejnym bankiem ale nie wiem co z tego bedą mieli.
              Uświadom takiego głąba jak ja.
              • tom8010 Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 17:49
                zawodowiec, nie to zebym byl złośliwy, ale uwazam, że czepiasz sie szczegółów i
                zadajesz podchwytliwe pytania. all jest dobrej myśli a przecież wiara czyni
                cuda. społeczenstwo tez przed wyborami wierzyło i czyz nie jest teraz
                cudownie ?? ;-)
                • zawodowiec4 Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 18:47
                  He, he. Wiara czyni cuda. Kolego, tak się na giełdzie kasy nie zarobi. Wiara
                  jest O.K. w chorobie, w ciężkiej sytuacji ale nie na giełdzie. Tu właśnie liczą
                  się te szczegóły. Trzeba mieć łeb jak sklep a nie książkę do nabożeństwa.
                • najmlodszy zawodowiec!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 22:37
                  pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
                  • all Re: zawodowiec!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 15:56
                    Wiara wiarą a co się dzieje na giełdzie? Papier ma teraz ponad 7% na plus.
                    A to dopiero początek. Czuję, że niedługo dostaniemy informację uzasadniającą
                    ten zryw.
                    Być może to tylko mała spekulacja a być może coś poważniejszego. Ja wierzę w to
                    drugie i nie puszczam :-)
                    • all Re: zawodowiec!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 16:06
                      Mógłbym teraz już sprzedać i bym był na plusie, ale nie będę rezygnować z
                      zysku. Ostatnio kilka razy zdarzyło mi się sprzedawać papiery, które parę
                      tygodni leżały na minusie a na drugi dzień okazywało się, że papier szedł 5-10%
                      w górę. Tym razem czekam na minimum 10% zysku
    • all Re: Jutro ECARD będzie rządził 11.10.06, 20:43
      No i chyba to była jedynie mała przejażdżka :-(
      W końcu sprzedałem wszystko z niewielkim zyskiem. Nie ma nawet o czym mówić.
      • all Re: Jutro ECARD będzie rządził 23.10.06, 15:59
        Obecnie kurs wynosi 3,27 - kolejny raz za szybko sprzedałem :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka