all 05.10.06, 15:41 Najwyższa pora, żeby ruszył dupsko no nie? Czuję, że się święci niezła jazda. Za mniej jak 3,5 nie oddam ani jednej akcji :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
js.2 Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 15:46 rozumiem że kupiłeś w okolicach 3,80. Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 16:04 I co z tego? Tak czy inaczej kurs się uwolni, bo już wystarczająco długo się ta spółka kisiła na 2,8. Kto miał kupić ten kupił i teraz nikt nie ma interesu, żeby sztucznie utrzymywać kurs tak nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 16:19 Tak sie tylko zapytam. A na jakiej podstawie sądzisz że kurs akcji tej spółki pójdzie w górę ? Bo tak chcesz ? Wiesz cos w ogóle o tej spółce ? Wiesz na czym zarabiają kasę ? Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 16:31 Tak się składa, że informacje o spółkach czytuję, więc muszę przyznać, że wiem czym się zajmują. Ostatnie miesiące obfitują w pozytywne informacje, tylko jedną znalazłem negatywną i to warunkowo. Nie twierdzę, że znam spółkę na wylot, ale jestem dobrej myśli. Spółka już była wyceniana na poziomie 3,8, więc dlaczegoby nie miało to się powtórzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 16:35 Bez urazy ale skoro tyle wiesz to może mi objaśnisz na czym oni zarabiają pieniądze i od czego to zależy. Np. ile mają z tytułu autoryzacji jednej karty ? Albo ile mają (bądź będą mieli) z tytułu jednej transakcji w bankomacie. I jak to sie ma do konkurencji. Ja jakoś nie mogę się nigdzie takich informacji doszukać. Czytam tylko, że podpisali jakąś umowę z kolejnym bankiem ale nie wiem co z tego bedą mieli. Uświadom takiego głąba jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
tom8010 Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 17:49 zawodowiec, nie to zebym byl złośliwy, ale uwazam, że czepiasz sie szczegółów i zadajesz podchwytliwe pytania. all jest dobrej myśli a przecież wiara czyni cuda. społeczenstwo tez przed wyborami wierzyło i czyz nie jest teraz cudownie ?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Jutro ECARD będzie rządził 05.10.06, 18:47 He, he. Wiara czyni cuda. Kolego, tak się na giełdzie kasy nie zarobi. Wiara jest O.K. w chorobie, w ciężkiej sytuacji ale nie na giełdzie. Tu właśnie liczą się te szczegóły. Trzeba mieć łeb jak sklep a nie książkę do nabożeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy zawodowiec!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 22:37 pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: zawodowiec!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 15:56 Wiara wiarą a co się dzieje na giełdzie? Papier ma teraz ponad 7% na plus. A to dopiero początek. Czuję, że niedługo dostaniemy informację uzasadniającą ten zryw. Być może to tylko mała spekulacja a być może coś poważniejszego. Ja wierzę w to drugie i nie puszczam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: zawodowiec!!!!!!!!!!!! 06.10.06, 16:06 Mógłbym teraz już sprzedać i bym był na plusie, ale nie będę rezygnować z zysku. Ostatnio kilka razy zdarzyło mi się sprzedawać papiery, które parę tygodni leżały na minusie a na drugi dzień okazywało się, że papier szedł 5-10% w górę. Tym razem czekam na minimum 10% zysku Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: Jutro ECARD będzie rządził 11.10.06, 20:43 No i chyba to była jedynie mała przejażdżka :-( W końcu sprzedałem wszystko z niewielkim zyskiem. Nie ma nawet o czym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: Jutro ECARD będzie rządził 23.10.06, 15:59 Obecnie kurs wynosi 3,27 - kolejny raz za szybko sprzedałem :-( Odpowiedz Link Zgłoś