belpol1 Re: fon 28.10.06, 22:15 to wydmuszka a nie spółka. Raczej nazwumy społecznością:) Odpowiedz Link Zgłoś
231jk Re: fon 28.10.06, 22:32 czy myslisz ze nowa dzialalnosc i planowana emisja bez pp to pic bo ja uwazam ze ktos chce w nia wejsc Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: fon 31.10.06, 10:15 Jak dotąd ma niezły obrót - 16 tys. akcji do godziny 10.08 i nie zanosi się na wiele więcej do końca dnia. To się nazywa słaba podaż :-) Ale popyt jest mocny bo na różnicy 0,01zł można już zdrowo zarobić, więc niektórzy już kilka dni siedzą w koszykach i czekają, że ktoś się zdenerwuje i sprzeda. Wg mnie totalny marazm - ale po miesiącu czekania powinno się coś ruszyć :-) P.S. Ja też zająłem parę znaczących pozycji w koszyku, ale wciąż mam pokusę żeby je anulować i zająć się bardziej płynnymi papierami... (należy to rozumieć tak, że proszę o anulowanie swoich zleceń, żebym miał mniejszą konkurencję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
areo12 Re:fon 31.10.06, 20:12 Kiedy asymilacja fona z PDA? Już dlugo sie buja... Odpowiedz Link Zgłoś