citro1 21.02.07, 10:40 A co tu tak cicho - wszyscy sprzedali?.Biotek walczy na 2,20 przy super obrotach,a tu taka cisza?? Coś to dziwne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiotrwam Re: Bioton 21.02.07, 10:42 -też na to patrzę z zaciekawieniem od paru dni Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Bioton 21.02.07, 10:45 No właśnie. Cisza. A czemu ? Bo wszystkie siksy juz pozbyły sie akcji tej wielce interesującej spółki zabijając sie w biegu do sklepów z uzywana odzieżą aby wydać grosz uzyskany w wyniku wyjątkowo niekorzystnej sprzedaży akcji biotonu. Teraz tylko wzrosty. Cierpliwość tych kilku desperatów biorących bioton kilogramami powyżej 3 zł w nadziei na ujrzenie co najmniej 5 zł dzisiaj ma swój dzień. Teraz trzymajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
akrystian Re: Bioton 21.02.07, 11:29 Z4 nic nie sprzedałem !!! A jakby ktoś jeszcze nie wiedział: gielda.onet.pl/130206,1490131,komunikaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
ahead1 Re: Bioton 21.02.07, 12:01 Ja tam dalej trzymam, zredukowalem o polowe, i juz mi puszczaly nerwy bo ten marazm od kilku dni nic dobrego nie wrozyl, ale jednak czasami warto czekac... czy to juz odwrocenie trendu? Ja mysle ze tak, zobaczymy co bedzie w najblizszych dniach bo nastepne informacje sa w drodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot a ryzyko 22.02.07, 15:39 Putin zapowiedział zmniejszenie importu produktów z Polski. Nie bierzecie tego pod uwaggę Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: a ryzyko 22.02.07, 15:44 He, he. Jakie ryzyko ? Jaki Putin ? Stary, teraz to wszyscy na to sr..ą z góry. Jak tłum wali drzwiami i oknami z piana na ustach uzbrojony w sztachety z gwożdziami to nie ma innego wyjścia, nie ma rozsądku. Jest tylko jeden wielki skowyt i ....do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot I kto to mówi 22.02.07, 16:08 No tak w czasie szaleństwa żadne argumenty przeciw nie są brane pod uwagę. Dopiero jak poleci na dół: To olaboga co się stało, a co to, a dlaczego , a niemówiłem itp Odpowiedz Link Zgłoś
akrystian Re: a ryzyko 22.02.07, 17:38 Kontrakt (przynajmniej ten jeden o którym wiemy) podpisany więc raczej z tego się nie wycofają pozatym Bioton buduje fabrykę w Rosji, która ma ruszyć na początku 2008 r. Do tego dojdą Chiny, Ukraina i Włochy (już niedługo) no i fabryka osocza w Mielcu. Odpowiedz Link Zgłoś
asmith Re: a ryzyko 22.02.07, 18:22 Napięte stosunki z Rosją należy dopisać po stronie czynników ryzyka. Nie sądzę, żeby przy wycenie akcji miało to jednak dużą wagę. Ja dziś sprzedałem pod koniec sesji - kiedy potwierdziła się siła oporu na 2,40. Jednak nie mam pewności czy zrobiłem dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akrystian Re: a ryzyko 22.02.07, 18:47 Jutro raczej na pewno otwarcie powyżej 2.40 a później zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyspp1 Re: a ryzyko 23.02.07, 14:52 chyba dzis odpoczywamy...ale mysle, ze od poniedzialku moze ruszyc, choc juz wszyscy wyczekuja korekty... Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: a ryzyko 23.02.07, 15:54 Jaka korekta ? Korekta była z 3,2 na 1,94 zł. Se możesz czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
rob30tt Re: Bioton 23.02.07, 18:06 no, dobre komentarze sa pod ta transakcja , bioton to bańka i jak dojdzie do krachu/większej korekty to tak poleci że będzie kilka samobójstw w Polsce, 7 mld za firme która prawie nic nie ma, to 1/3 wartości kghm które generuje ogromne zyski a nie 50 mln na rok jak bioton, Odpowiedz Link Zgłoś
maxim100 Re: Bioton 26.02.07, 08:58 Wprawdzie jedna i druga firma to monopoliści. Ale troche kasy i Bioton leży Odpowiedz Link Zgłoś