groochal 22.02.07, 10:08 wystarczy że Lepper odezwie się na temat biopaliw i kurs Skotana szybuje w kosmos....przecież on może zarabiać na tym krocie...tym powinna zająć się prokuratura !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawodowiec4 Re: TO JEST CHORE... 22.02.07, 10:15 Daj spokój i wyluzuj. Biopaliwa to branza polityczna więc takich hocków klocków będzie tu więcej. Dlatego ja omijam szerokim łukiem takie spółki bo dla mnie inwestowanie i bycie zależnym od tego co powie jakiś polityk to całkowita sprzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: TO JEST CHORE... 22.02.07, 11:28 nie jest aż takie chore.. ja się już dwa razy dobrze bawiłem.. ;) nie wiem co jest, ale rzeczywiście jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności lerrperowskie infa i wszystkie inne przecieki, ładnie pokryły się z punktami zwrotnymi na AT.. (?) mi to nie przeszkadza, wręcz preciwnie: Lepper jest moim "best friendem".. ha,ha zresztą, było proste jak jechać: podwójny dół i górne ograniczenie też chyba jest już widoczne.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
groochal Re: TO JEST CHORE... 22.02.07, 11:30 tylko należałoby sprawdzić czy jakiś szwagier Leppera nie znał z wyprzedzeniem jego wystąpień... Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: TO JEST CHORE... 22.02.07, 11:39 dokładnie.. ;) ale to już jest inna piłka: Polska jest Polska ! a gełda jest gełda i nic tu, wbrew pozorom, nie dzieje się przypadkowo.. i nie przejmować się, być jeszcze gorszym niż "oni" i w dupie to mieć.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś