Gość: Seba IP: *.adamed.com.pl 06.02.08, 10:29 zapraszam do dyskusji:) plusy i minusy mile widziane. Ja jedynie mialem doswiadczenie wspolpracy z XTB, minusy znalazlem a co do plusow to ze mieszcza sie na ogrodowej, blisko mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seba Re: re IP: *.adamed.com.pl 06.02.08, 12:05 juz na pierwszy rzut oka widze ze na www.globalfx.pl spready sa wieksze niz w XTB, na EURUSD 5 pips..XTB 2 pips.. Globalfx chwala sie realizacja zlecen w czasie rzeczywistym, czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: re IP: 217.153.78.* 06.02.08, 12:44 Zachęcam do odwiedzenia najpierw Globalfx :) Zachęcam do jakiejkolwiek głębszej rozmowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: re IP: *.adamed.com.pl 06.02.08, 13:01 czemu kolega zacheca do globalfx? konkretnie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisowice Re: re IP: *.centertel.pl 06.02.08, 13:08 pewnie ma prowizje w postaci 1pips od transakcji to zacheca.na long term to spread jest bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: re IP: *.adamed.com.pl 06.02.08, 13:21 zgoda ale ja bazuje na systemie mechanicznym (M30) i spread 2 lub 5 ma dla mnie znaczenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: re IP: 217.153.78.* 06.02.08, 14:28 Z rekomendacją troche żartowałem. Firma jest jeszcze młoda i troksze są zagubieni. Szkolenia przez nich prowadzone są na bardzo niskim poziomie i jeszcze trzeba za nie płacić. Ja się ich na razie po prostu boje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: IP: *.adamed.com.pl 07.02.08, 08:39 czy ktos moze sie wypowiedziec jesli chodzi o IDM lub TMS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: IP: 217.153.78.* 07.02.08, 11:07 IDM nie wiem nic. TMS beznadziejna platforma.....nawet mega beznadziejna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bertram Re: platforma IP: *.chello.pl 08.02.08, 21:48 idm i tms bazuja bodaj na platformie saxobanku i zgadzam sie z przedmówca, że sa beznadziejne ja właśnie założyłem konto w gft, jak pracowałem na demo, to żadnych problemów nie było, nawet duże jednostki szły natychmiast i bez zapytania o kwotowanie, no i co najważniejsze spready na większości instrumentów sa o co najmniej połowę niższe niż w xtb, jak bedzie na realnym koncie to sie okaże w przyszłym tygodniu, wrażeniami postaram się podzielić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FXman Re: platforma IP: *.eranet.pl 08.02.08, 22:04 kolego, nie pisz bzdur, platforma saxobanku, a więc i TMS to najlepsza i najstabilniejsza platforma. Zlecenia wchodzą z automatu i nawet w czasie najgwałtowniejszych ruchów nigdy nie było problemów z ich realizacją. To że jest inna niż MT i niektóre matoły nie potrafią się do niej przyzwyczaic to inny temat. Nie wiem jak teraz jest w GFT, ale kiedyś tam była nizłą kaszana, bo zlecenia potrafiły wisiec pół godziny i dłużej. Rynek jeździł tam i z powrotem a na platformie wisiał napis typu zlecenie w toku. Wydaje mi się że na skalpowanie tam nie ma szans, chyba że teraz się coś zmieniło. Ale z drugiej strony GFT to poteżny broker i bardzo wiarygodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soll86 Re: platforma IP: *.centertel.pl 18.01.09, 13:09 Ludzie dlaczego wy obrażacie platformy i firmy brokerskie. Każda firma oferuje coś innego. Co da przeciętnemu Kowalskiemu grającym na platformie TMS,mówiąc parę słów goryczy w kierunku przeciętnego Nowaka który gra na platformie XTB ??? Każdy gra innym sposobem jednego denerwują rekwoty bo gra większą jednostką innemu w graniu wcale to nie przeszkadza bo zamiast scalpować to skupia się na większych ruchach grając mniejsza jednostką. Każdy ma swoje poglądy i swój punkt zawierania pozycji zamykania ich , swój system. Czyżby ktoś miał kompleksy ??. Skoro traktujesz swojego brokera i jego platoformę za odpowiednią dla Ciebie i potrafisz swoje wypracować to tyle. Po co się wylewać. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F WIG20 Re: platforma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:41 Retoryka godna "Matoła" , widać, że jesteś już na demo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soll86 Re: platforma IP: *.centertel.pl 20.01.09, 16:10 Matoła to możesz poszukać u siebie w domu patrząc do lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOREX Re: TMS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 20:50 NIESTABILNA PLATFORMA , DUŻO UKRYTYCH PUŁAPEK , SZTUCZNE KNOTY NA PARACH ZŁOTOWYCH , Odpowiedz Link Zgłoś