citro1 12.03.08, 11:22 Stara, poczciwa Europa jakos sobie radzi.Dane za styczeń bardzo przyzwoite.Recesji na razie nie widać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wahh Re: Dane z Europy! 12.03.08, 12:32 Chyba mało ważne, bo wszyscy czekają jak pies na swego pana, co będzie w Stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
artremi Re: Dane z Europy! 12.03.08, 14:42 Czy dzisiaj byly dane inflacji CPI w Europie? Jakie byly? Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Dane z Europy! 12.03.08, 16:30 CPI bedzie w piatek,a dzisiaj była produkcja przemysłowa w styczniu. 0,9 m/m i 3,8 r/r - prognoza 0,3m/m i 2,6r/r pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tom8010 Re: Dane z Europy! 13.03.08, 22:21 Citro piszesz sie na jakis meczyk?? ja bym pogral z byczkami ale zobaczymy jutro po 15 czy wejde. Kusi tez mnie Pekao, jak jutro beda ladnie wygladac w koncowce to cosik sobie podbiore. Powoli chyba mozna przymierzac sie do akumulacji. Zobaczymy jeszcze co zrobia w nastepnym tygodniu. U jankesow wsparciem wydaje sie 1250 co potwierdza linia ciagnieta po dolkach na SP500 w 87 i 2003 roku. Japonczycy natomiast sa juz przy bandzie dlugoterminowej a nasi?? na razie zatrzymali sie na zniesieniu 38% Odpowiedz Link Zgłoś
elamigo1 Re: Dane z Europy! aktualicacje codziennie 13.03.08, 11:14 toż właśnie dlatego teraz poświęcam się komentowaniu tego rynku zamiast amerykańskiego. Król umarł,niech żyje król Euro Pierwszy. Również pisałem, że na nastroju będą ważyć kolejne problemy funduszy hedge .... no i dzisiaj masz babo placek. Podobnie jak o braku skuteczności interwencji banków centralnych.... zapodać linka do niebloga? ami Odpowiedz Link Zgłoś