Gość: dzwiedziu IP: *.chello.pl 23.09.09, 07:35 Ebi jak zawsze wielce zdziwiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janoo Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: *.pl 23.09.09, 08:38 Po dobrej grze z Irlandią?? oO Co paliłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enricco Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 09:41 widze że nowy działacz PZPN nam rośnie - myślenie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafdar Re: Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiał IP: *.idd134.nettete.pl 23.09.09, 10:35 hahahahahahahahaha... super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksin Re: Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiał IP: *.ericsson.net 23.09.09, 11:03 ja tez nie rozumie Leo, po co tego bubka powolywal? a juz wpuszczenie go na boisko t oskandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiał IP: 87.204.10.* 23.09.09, 11:30 Gdyby nie Leon, to Euzebiusz musiałby na ostatnie dwa i następne dwa lata najmować prywatnego trenera. Z takim podejściem nie będzie dobrym piłkarzem - choć miał do tego predyspozycje. Gwiazdorstwo rulez - aż do gleby. Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foot Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 10:36 San Marino to by strzeliła cztery gole nawet moja żona. Co jeszcze pokazałeś Ebi oprócz dąsania się i pretensji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadasdasdfg Pusty stadion !! 14.10.2009 chorzów! IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.09.09, 10:38 PUSTY STADION !! 14.10.2009 CHORZÓW - Kto pójdzie na mecz ten popiera PZPN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: 158.75.28.* 23.09.09, 10:46 Ja na przykład nie rozumiem jak ktos w tym momencie moze chcieć zatrudniac Smolarka. 'Dobra gra z Irlandia'- też coś! Miał byc zawodnik miedzynarodowej klasy a wszystko wskazuje ze wyszła kolejna płaczka w stylu 'trener na mnie nie stawia' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z oj, Ebi, Ebi IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.09, 10:56 oj, Ebi, Ebi, chociaż ty mógłbyś się przymknać, bo jeżeli chodzi o dziwne decyzje, to raczej były podejmowane w twoim zakresie... zawodnik który nie gra w klubie, a gra w kadrze, czy to nie 'dziwne'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amatorzy Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: *.hsi4.kabel-badenwuerttemberg.de 23.09.09, 10:59 Po dobrej grze z Irlandia????????????????????????????????????? ...nasi pilkarze na tym samym poziomie jak ten caly pZPN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: *.net.inotel.pl 23.09.09, 11:04 Przemówiły dwie lewe nogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: 77.236.0.* 23.09.09, 11:07 z taką grą to w cymbergaja możesz pograć ebi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamill Takie rzeczy tylko w erze... IP: 91.145.136.* 23.09.09, 11:09 Polska to chyba jedyny kraj w którym zawodnik który NIE MA KLUBU, kompletnie nie gra, mówi że pewnych decyzji on nie rozumie... Jebany celebryta! Czy jak to się zwykło mówić - "gorący kubek" Odpowiedz Link Zgłoś
1000kg Smolar! Trzymaj się! 23.09.09, 11:17 Trzymam kciuki za Ebiego, bo to dobry piłkarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie smol... Re: Smolar! Trzymaj się! IP: *.adsl.alicedsl.de 23.09.09, 11:40 No niech sie trzyma, bo to jest teraz wykopowanie resztek, nikt go nie chce, HSV chce sie zalapac, za niska cene... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Smolar! Trzymaj się! IP: 78.144.250.* 23.09.09, 12:55 Gość portalu: nie smol... napisał(a): > No niech sie trzyma, bo to jest teraz wykopowanie resztek, nikt go nie chce, HS > V > chce sie zalapac, za niska cene... Czytasz co piszesz? Najpierw piszesz, ze nikt go nie chce, tylko po to zeby jednak stwierdzic, ze HSV go chce, ale za niska cene. Zalosny jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
maxmilan7 Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem 23.09.09, 11:26 Przestań się Ebi mazać do gazet. Gdyby nie Leo byłbyś zerem więc siedź cicho i bądź wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-x strzeliłem cztery gole San Marino IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.09.09, 11:40 Cztery dni później strzeliłem cztery gole San Marino, Smolarek jeszcze wnukom będzie to opowiadał, jako największe swoje dokonanie. Dziadku opowiedz nam, jak strzeliłeś 4 gole S. Marino jeszcze wam o tym nie opowiadałem?? Moze któś (Czesi?)nakreci film " Strzeliłem 4 gole San Marino" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: strzeliłem cztery gole San Marino IP: 78.144.250.* 23.09.09, 12:57 Gość portalu: k-x napisał(a): > Cztery dni później strzeliłem cztery gole San Marino, > > Smolarek jeszcze wnukom będzie to opowiadał, jako największe swoje > dokonanie. Dziadku opowiedz nam, jak strzeliłeś 4 gole S. Marino > jeszcze wam o tym nie opowiadałem?? > Moze któś (Czesi?)nakreci film " Strzeliłem 4 gole San > Marino" Strzelil zancznie wiecej goli i nie tylko San Marino, ale skad zaplakany maminsynek moze o tym wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
f00tix Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem 23.09.09, 11:42 Ja też nie rozumiałem decyzji Leo. Dlaczego powołał człowieka, który nie ma klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdr Smolarek wielka gwiazda bez klubu :) IP: *.de.ibm.com 23.09.09, 14:18 ... Odpowiedz Link Zgłoś
wakashi Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem 23.09.09, 11:57 Dlatego właśnie on jest tylko zawodnikiem, a Leo trenerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Dobrzy zawodnicy grają w klubach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 12:54 Jest niestety pewne, że nasz "Ezebio" znów zostanie na lodzie po "niemal pewnym" zakupie przez HSV. Nasze media donosiły już o kilkunastu takich transferach Smolarka a on jest ciągle "do wziecia" czyt. nikt go nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi Rozumiem Leo - ratował pupilka przed bezrobociem IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 23.09.09, 13:01 Leo wiedział, że niedługo wyleci. Nie chciał pupilka zostawić na lodzie więc dał mu troszkę pobiegać przed kamerami coby sobie jakąs robutke zlnalazł. Nie ma innych powodów występów reprezentacji zawodnika który nie gra w żadnym klubie. Mógłby młodzian wiziąść kredyt i zainwstować jednorazowo w usługi fryzjerskie - szanse znalezienia pracy by się podwoiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: *.augustow.mm.pl 23.09.09, 13:14 wow 4 bramki san marino, ale wyczyn... jak chłopie możesz opowiadać ze nie rozumiesz decyzji ze nie grasz, skoro nawet klubu nie masz, żal biednego kopacza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiał IP: 74.9.205.* 23.09.09, 14:30 Na bezrybiu i rak ryba ... kto strzelil wiecej? Kto strzelil wiecej w calych eliminacjach? Kto strzelil wiecej w eliminacjach do Euro? Moze i jest wielu lepszych w Europie, tylko ktory z nich moze zagrac w naszej reprezentacji? Gość portalu: e napisał(a): > wow 4 bramki san marino, ale wyczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Pilkarz nie jest od rozumienia tylko od grania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 13:43 i wykonywania zalecen trenera jak najlepiej potrafi. jak chce sobie zrozumiec to niech sie postara o licencje trenera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 14:06 Z San Marino strzelilem 4 bramki,z wyspami owczymi moze strzelilbym wiecej,a z slowenia pudslo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macioman umiejętności gry smolarka są takie same jak... IP: *.chello.pl 23.09.09, 14:34 jego wyraz twarzy na tym zdjęciu. powinien brać przykład super pippo który ma podobne umiejętności ale dotyka piłke tylko w ostateczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic 09 Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.09.09, 14:46 jak sie nie myle to pan Ebi powiedzial ze potpisze tylko z takim klubem co na pewno bedzie gral to sie pytam co szuka w HSV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiooooo ja nie rozumiem jednego IP: 213.17.225.* 23.09.09, 15:18 jak mozna powoływac kogoś kto nawet nie ma klubu. To ja tez chce do kadry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasny Smolarek: Niektórych decyzji Leo nie rozumiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 16:14 Ebi trzymaj się mocno bo jesteś napradę dobrym piłkarzem.liczę na to,że w najbliższych meczach rowniez zagrasz.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś