Dodaj do ulubionych

Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Managera?

• Gość: dvj Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 14:28
      Nie wiem czy to historia prawdziwa, ale któryś z managerów Southampton sprowadził gracza z któregoś kraju Ameryki Południowej bo był dobry w CM/FM. Anglii nie podbił. :)
      A z talentów to pamiętam z FM 2007 - Omar Andrade, to był gracz
    • Gość: Zima Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.icpnet.pl 18.11.09, 15:15
      A gdzie Aghahowa?!
    • Gość: Gość Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 217.96.62.* 18.11.09, 15:43
      w Championship Managerze 01/02 był gwiazdą JAROSŁAW Świętochowski z Gwardii Warszawa, a nie nasz ostrołęcki Wiesiek ;-) więc... pomyłka autora... Wtedy rzeczywiście w Gwardii grali J.Świętochowski (to zupełnie inny zawodnik), Marcin Konopka, czy Marcin Harasimowicz Pozdro!
    • nocer Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager 18.11.09, 15:46
      @żagi

jesli dobrze pojdzie to od dzisiaj bede odpisywał bo mi sie komorka popsuła i koło tygodnia juz nie działa :D
    • Gość: gemi Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.petrus.pl 18.11.09, 16:07
      A propos naszych wymiataczy... kojarzy mi się Krzysztof Mikuła z Floty, którego miałem w Lechu i z którym wojowałem LM :) Poza tym byli nieźli Marcin Kuś, Marcin Jeziorny, Kamil Loch, Tomasz Drąg, czarni goście z Unii Skierniewice (Adenyi Agbejule i Ishola Shuaibu), świetny Gareth Divine wyjęty z jakiegoś afrykańskiego klubu oraz zajebiaszczy fizycznie Johann Th(?)orhallsson. To były dobre czasy... (CM 03/04 :)
    • Gość: A. De Raph Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 16:24
      NO, ale żeby zapomnieć o Joao Paivie i To Madeirze, to już naprawdę nieprofesjonalne...
    • Gość: koji Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 18.11.09, 16:33
      Najlepszym polskim obrońcą był Artur Faranczuk. Wszystkie najważniejsze atrybuty na 20 :) Grał w 3 lidze norweskiej.
    • Gość: cmfan Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 16:44
      CM 03/04 pamiętam tak:
      Kasper Schmeichel jeden z najlepszych bramkarzy w grze specjalista od karnych (obecnie Notts County)
      Ederson - pomocnik ofensywny/napastnik z RS Futebol wart 50000 funtów a po mniej więcej 4 sezonach już koło 20 mln (obecnie Olympique Lyon)
      Tiago z Campo Grande - rewelacyjny lewy pomocnik, bdb strzał z dystansu, jedna wada jak łapał kontuzję to go na długi czas wykluczała (nie wiem co się z nim dzieje i czy w ogóle istniał kiedyś)
    • Gość: gosciu Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 213.17.159.* 18.11.09, 17:11
      gosc z 13:45, ale tu chyba nie chodzi o graczy, którzy w rzeczywistosci takze byli gwiazdami, a nie znales ich tylko dlatego ze nie chcialo ci sie interesowac ich ligami i druzynami.
    • Gość: Martini Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 18.11.09, 18:31
      Nie wierzę, że jeszcze nikt nie wspomniał o LEGEN-wait for it-DARNYM Andri Sigporssonie! Ten rewelacyjny Islandczyk w realu zdarzało się,że strzelał gole nawet białoczerwonym ;)
    • Gość: Hoody Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 18:51
      a pamietacie kogos takiego w cm 01/02 jak andrei Vyayievich czy jakos tak... Byl bez klubu na poczatku gry a potem stawal sie takim kozakiem ze to glowa mala ;D
    • Gość: bartman Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.11.09, 18:56
      a Okoronkwo, Udeze, Assane Ndiaye, Venetidis, Lee Chun So, Mendonca, Nevland??
      no i Taribo West za free:)
    • Gość: xolsonx Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 18.11.09, 19:20
      andri sigporsson, julius aghahowa, sebastian barnes, miroslaw szymkowiak, marcin morawski (widzew), adrian mihalcea, florentin petre, piotr frankowski, pawel brozek, michal stasiak i wielu wielu innych o których już sie zapomniało:D

• Gość: Martini Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 18.11.09, 19:29
      Przypomniała mi się jeszcze jedna legenda - niejaki Kurniawan, Indonezyjczyk, prawdziwa perełka.
    • Gość: koosa Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.11.09, 19:34
      Nigdy nie zapomnę gry Wisłą Płock w CM 4 dodanego do CD-Action i najlepszego na świecie napastnika Sławomira Nazaruka. Strzelał mi średnio po 30-40 bramek na sezon. I niezapomniany hattrick w meczu grupowym Ligi Mistrzów z AC Milan na San Siro, dający zwycięstwo 2-3 i awans do fazy pucharowej.

PS W tym Milanie w napadzie grał niejaki E. Olisadebe ;). Kocham tą fikcję managerow :D.
    • girjic Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager 18.11.09, 19:53
      Prospar i Mokoena. Dalej Saviola.
      Jak mogli nie wspomnieć o Prosparze i Savioli - nie wiem, oki. Saviola coś pograł. Ale Prospar ? Przecież on był najlepszy. Takie staty miewali później wlasnie Kokoena i Saviola.
    • Gość: gustaw mahler Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 18.11.09, 19:56
      w cmie 01/02 legendarny był zaciąg skandynawski: agbar barsom, kristian bergstrom, emil debski (z danii), ponadto znani i lubiani taribo west, isaak okoronkwo, ivan rouseff, cherno samba, van der vaart
    • Gość: gyl Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 20:03
      Adrian Guillermo, Stephen Barnes, Joao Paiva, Tallan Martin, Helder Rosario itp itd
    • Gość: lolo Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.icpnet.pl 18.11.09, 20:50
      No a Kurniawan z Indonezji?! Ten wymiatał
    • Gość: ? Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: 213.17.159.* 18.11.09, 20:52
      girjic o savioli? a o messim tez mieli wspomniec moze?
    • Gość: fff Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 18.11.09, 21:12
      krasen trifonov - cm 03/04
    • Gość: szfed Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.karolin.pl 18.11.09, 21:27
      A brat Maxima Yury? Najlepszy bramkarz mlodego pokolenia w CM 03/04. Jeszcze Farańczuk, Johnnier Montano, Messi (ale on jest gwiazdą :P) Mirosław Goliński, Damian Nawrocik.
    • Gość: cmek Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.ds9.univ.gda.pl 18.11.09, 21:28
      emmanuel calaio - torino
      krum bibishkov - chyba levski ale nie jestem pewien
      maxim tsigalko oczywiscie ;-)
      piotr frankowski hehe
      jamie mcmaster chyba jakos podobnie 16latek z leeds united

pozdro dla fanow cm-a! to byly czasy eh...;-)
    • Gość: carlosik89 Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 21:49
      hmm ja grajac w nowsza wersje kupilem se do wisly 16 letniego John'a Bostock'a z boltonu bodajze, ktory od razu stal sie gwiazda i strzelal bramy na zawolanie(a jest pomocnikiem i gra chyba nadal w boltonie),a bily sie o niego barca,inter itd itp
    • Gość: Istny Romantyk Re: Gdzie oni są, te gwiazdy Championship Manager IP: *.chello.pl 18.11.09, 23:08
      przede wszystkim to madeira i joao paiva, a jak sie mialo wiecej kasy to trojka z szachtara - okoronkwo, n'diaye i aghahowa, do tego szwedzi - jonas lunden, fredrik risp, a takze eldar hadzimehmedovic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka