Dodaj do ulubionych

MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury

IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 21:18
10 marca Samuel skończył 29 lat. Widze, że już nawet zaokrąglają wiek ludzi na tym portalu, chociaż znając poziom redaktorów to pewnie strzelali.
Obserwuj wątek
    • Gość: whatever Re: MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: 95.108.40.* 24.06.10, 00:34
      rok czy dwa, w ta czy w tamta - jakie to znaczenie dla pilkarza :)
    • Gość: mruk MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: *.dslgb.com 24.06.10, 03:06
      A ta wypowiedz Eto o rasizmie znaczy ze co teraz sie zmieni? Ze czarni juz przestana byc rasistami?
    • Gość: opiel MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 08:29
      Eto'o to w Barcelonie za...dalał, a nie to co Ibra.
    • Gość: Rafał MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: *.chello.pl 24.06.10, 12:17
      Niestety większość piłkarzy to modnisie i lansiarze w przeciwieństwie do Eto.
      Z C. Ronaldo na czele. On nawet w trakcie meczu zachowuje się jakby szpanował
      przed jakimiś laseczkami do wyrwania. Coraz mniej jest piłkarzy stylem gry i
      podobnych do Zidana czy Davidsa. Jeden z nielicznych to Rooney, w którego grze
      nie ma śladu taniego efekciarstwa.
      • guti.haz Re: MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury 24.06.10, 14:53
        bardzo slaby przyklad z cristiano podales bo nie slyszalem o lepiej trenujacym
        pilkarzu od niego, 1000 brzuszkow dziennie, 1,5h przed treningiem juz sie
        melduje w osrodku, wychodzi ostatni, trenuje indywidualnie w dni wolne od
        treningow klubowych, gra cale mecze i w koncowkach nie widac roznicy w jego
        mozliowsciach psycho-motorycznych, rzadko miewa kontuzje, jesli przeszkadza ci,
        ze poprawia sobie wlosy w czasie meczu to jest to twoj problem, radze skupic sie
        na grze i na jej istotnych elementach,
        pozdro
        • Gość: qaz amen IP: *.chello.pl 24.06.10, 18:42
          gdyby taki styl i sposob gry mial pilkarz z aparycja rooneya wszyscy na swiecie
          onanizowali by sie jaki to nie jest wspanialy. niestety 99% dostrzega tylko zel
          na wolosach ronaldo i przez ten pryzmat ocenia jego gre.

• Gość: Rafał Re: amen IP: *.chello.pl 24.06.10, 20:32
            Gość portalu: qaz napisał(a):

> gdyby taki styl i sposob gry mial pilkarz z aparycja rooneya wszyscy na swiecie
            > onanizowali by sie jaki to nie jest wspanialy. niestety 99% dostrzega tylko zel
            > na wolosach ronaldo i przez ten pryzmat ocenia jego gre.
            >

Rozumiem,że ty się onanizujesz myśląc o Ronaldo........
          • Gość: Rafał Re: amen IP: *.chello.pl 24.06.10, 20:39
            Gość portalu: qaz napisał(a):
            niestety 99% dostrzega tylko zel
            a w wolnej chwili opowiedz jak obliczyłeś te 99% bo bardzo mnie to intryguje
    • tabloid78 Re: MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury 24.06.10, 13:16
      wczoraj w GW były dwa teksty o Terrym - w jednym, zapowiedzi meczu Anglii było
      "trzydziestoletni..." a na następnej stronie w newsiku o tym, że Terry
      przeprosił Capello za jakieś tam pierdoły, stało "29-letni"....
    • Gość: Sylwia Ciekawe jak z jego przyrodzeniem - też cud natury? IP: 213.251.189.* 24.06.10, 13:19
      Pytam, bo Polacy raczej kiepsko wyposażeni... :(
      • Gość: sylwek Re: Ciekawe jak z jego przyrodzeniem - też cud na IP: *.range86-163.btcentralplus.com 24.06.10, 13:36
        a moze ty straszysz bezdenna czeluscia?
    • szatek100 Re: MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury 24.06.10, 13:59
      Czy przypadkiem teorie dr Kretschmera nie były inspiracją dla Witkacego, gdy
      pisał "Niemyte dusze" ?
    • Gość: art Najlepszy jest fragment jak zajrzeli mu do mózgu:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.10, 14:07
      Takich bzdetów już dawno nie czytałem :)
    • Gość: Igor MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: *.adsl2.static.versatel.nl 24.06.10, 14:08
      Ciekawe jakie ma IQ.
    • carlitos MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury 24.06.10, 14:23
      Oddanie Czarnej Perły to był jeden z największych błędów Barcy. 100 razy
      bardziej wolałem widzieć w koszulce Barcy kłótliwego Eto niż Ibrahimovica.
      • Gość: dżejmsbont Re: MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: *.toya.net.pl 24.06.10, 14:36
        SAMUEL ETO`O TO WZÓR SPORTOWCA I CZŁOWIEKA. PROFESJONALISTA GODNY NAŚLADOWANIA.
    • Gość: pan x Re: MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 14:43
      coz, artykul dowodzi, ze byc idealnym sportowcem na papierze a na boisku to dwie
      zupelnie inne sprawy...

PS to on w koncu jest perfekcjonista, ktory z całych sił dąży do osiągnięcia
      celu czy obibokiem? Wygląda jakby ktoś na siłę próbował wystawić mu laurkę...
    • Gość: Rafał MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: *.chello.pl 24.06.10, 15:03
      Jeżeli chodzi o wygląd Ronaldo to nie jestem ekspertem od męskiej
      przystojności, ale dla mnie wygląda on jak amant z brazylijskiej telenoweli. A
      co do gry to drażni mnie, że więcej rzeczy robi pod publiczkę niż dla wyniku.
      • guti.haz Re: MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury 24.06.10, 15:47
        wyglad w ogole mnie nie interesuje, co masz na mysli piszac 'po bubliczke'?
        gole, dryblingi i asysty sa pod publiczke? przeciez pilka jest wlasnie dla
        kibicow(publiczki). regularnosc kryski jest wrecz wyjatkowa - odkad przyszedl do
        MU co sezon sie poprawia albo utrzymuje na wysokim poziomie,
        • Gość: Rafał Re: MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: *.chello.pl 24.06.10, 16:59
          Scholes też strzela, podaje, drybluje, ale nie robi tego wszystkiego w taki
          sposób jakby był główną atrakcją w objazdowym cyrku. Po prostu podczas meczu
          bardziej mi się podoba stosowanie tylko tego co jest konieczne do osiągnięcia
          celu. Xavi jak gra piętą to robi to po to, żeby zmylić przeciwnika, a Ronaldo po
          to żeby się popisać, często wybierając gorsze rozwiązanie dla akcji, ale
          bardziej efektowne, podobnie ja Ronaldinho - kolejny cyrkowiec. Ogólnie lubię
          ładną grę, tak jak każdy, ale dla mnie oznacza to raczej szybką, płynną grę,
          dalekie celne podania, ładne gole ( takie akurat Ronaldo strzela ) a nie
          skakanie bez celu nad piłką.
          • Gość: qaz tytuly MU mowia wszystko IP: *.chello.pl 24.06.10, 18:45
            c Ronaldo sprawdzil sie w najmocniejszej lidze swiata i to jest wymiernikiem. na
            poczatku byl efekciarski - pozniej stal sie szalenie skuteczny zachowujac
            pierwiastek freestyle'u.
          • guti.haz Re: MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury 25.06.10, 12:43
            szanuje twoja opinie ale ciezko jest mi sie z nia zgodzic, czesto podania z
            pietki w wykonaniu cr9 sa efektywne i efektowne, scholes to slaby przyklad bo to
            nie jest typ zawodnika, ktory czesto ma pojedynki 1 na 1, zawodnik, ktory chce
            przejsc rywala musi czesto poswirowac, ja wlasnie to lubie ogladac a nie gre
            zaprogramowanych robotow:)
    • Gość: imek MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: *.toya.net.pl 24.06.10, 16:21
      Widze, ze rozpisuja sie na temat ciala, a nawet fotki zadnej,
      dziennikarzyny od siedmiu bolesci
    • Gość: olgafur MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury IP: *.14.219.87.dynamic.jazztel.es 24.06.10, 17:03
      Jako zagorzała zwolenniczka Barçy też się zmartwiłam, kiedy Pep zdecydował się
      na zakup Ibry i w pakiecie oddał Eto'o do Interu. Jak dla mnie Kameruńczyk to
      facet z niezwykłym charakterem, fakt, czasami ciężkim i awanturniczym, ale dla
      Barcelony dawał z siebie wszystko, dlatego zawsze będę go szanowała i miała do
      niego sentyment. Co do Zlatana, to w przeciwieństwie do Samuela nie ma on
      charakteru, lecz zachowuje się jak primadonna, jest utalentowany technicznie i
      motorycznie, ale brak mu chęci walki (w dobrym tego słowa znaczeniu), które
      przejawiał Eto'o...
    • tylko_bez_inwektyw MŚ 2010. Samuel Eto'o, cud natury 24.06.10, 18:04
      Najpierw Szadkowski pisze: "Kameruńczyk mógł zostać wybitnym sprinterem albo zdobyć mistrzostwo olimpijskie na 400 m."

A potem Szadkowski pisze: "W sprintach ulegał Messiemu i Ronaldinho, a w biegach długich Xaviemu i Juliano Bellettiemu."
      • carlos40 grał w Realu a potem w Fuenlabrada 24.06.10, 18:38
        mogliby się Państwo redaktorzy troszkę doinformować. Etoo grał w Realu Madryt a
        potem w Fuenlabrada. Nie zachwycił i został sprzedany do Mallorki. Tam dopiero
        zaczął grać i ... bawić się zdrowo. Głośny był jego incydent kiedy spowodował
        wypadek nie mając nawet prawa jazdy. Real miał opcje odkupienia, ale Etoo
        podpadł kibicom swoimi wypowiedziami, kilkoma meczami przeciwko Realowi kiedy to
        dawał z siebie wszystko, a zarząd Realu jego rozrywkowym życiem. Były to czasy
        galactikos. Zjawiła się Barcelona z drobnymi i za grosze go kupiła. Piłkarz
        strasznie konfliktowy i lubiący przed kamerami prać brudy. Pożegnano się z nim
        po przyjściu Guardioli bez żalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka