Dodaj do ulubionych

Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu...

IP: *.ip.mgk.pl 23.01.11, 19:57
Liczą się bramki nie bezpośredni bilans mamy szanse :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gigibuff Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.tvk.torun.pl 23.01.11, 20:06
      Przy równej ilości punktów decyduje MECZ BEZPOŚREDNI! Spójrzcie na tabele grupy C, Algieria mając tyle samo punktów co Rumunia mimo gorszej różnicy bramek wyprzedza Europejczyków bo pokonała ich 15-14 w bezpośrednim starciu. www.handball2011.com/schedule . Nie wiem na czy opierasz swoją opinię, jest ona bezpodstawna
      • Gość: Morg GRA przez WWW - Skacz jak Adam Małysz IP: 195.184.83.* 23.01.11, 21:53
        Manager Skoków Narciarskich - Gra Online
    • maura4 Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... 23.01.11, 20:08
      Teraz zagrajcie dla nas. Dla swoich wiernych kibiców. I o IO też. Nie dopuszczam myśli, że mogłoby was nie być w Londynie, bo planuję się tam wybrać.
    • Gość: normalny człowiek Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.11, 20:15
      Szkoda, szkoda że bez medalu. Niestety ostatnie 2 MŚ to trochę zakłamanie naszej pozycji w piłce recznej (na spory plus:)). teraz chłopaki niech walczą o awans na IO a po imprezie można zacząć mysleć o budowie zespołu, wymienieniu paru słabszych elementów.. niestety ale niektórych czas minął, np. pana Bieleckiego.
      • Gość: znafca Re:ciekawe,czy wystawi inwalide IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 20:20
        na razie sie chyba opamietal ten trener. no bo tamten jest juz rozpracowany przez innych w 50 procentach. I tyle akurat wystarczy.
        • qast spadaj, trollu 25.01.11, 01:01
          te, @znafca - z ciebie taki znawca jak z koziego bubka Bubka
    • nocioni po raz pierwszy na tych mistrzostwach 23.01.11, 20:23
      zaczynamy dobrym składem
    • Gość: znudzony Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.11, 20:34
      Polacy jeźdźcie do domu my nie powiemy nikomu. Takiego cieniarstwa nigdy nie widziałem, chyba woda spodowa walnęła do glowy naszym Gladiatorom. "Wspaniałe" przegrane, może w takim tempie wszczepi się u nich, że znaną zasadę 1 mecz o wszystko,2 o honor a trzeci dla kabareciarzy
    • nocioni wpuścić Stocha na koło 23.01.11, 20:36
      niech sobie polata...
      • nocioni no to mamy znowu oddział geriatryczny w akcji 23.01.11, 20:39
        dodac jeszcze Lijewskiego seniora i Andrzeja Marszałka w bramce...
    • Gość: BIELECKI Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.opera-mini.net 23.01.11, 20:38
      Bielecki popełnia błąd - ciekawe ile jeszcze razy zdarzy się to w tych ostatnich meczach, oj Karol...
      • nocioni ło matko, myślałem, że Jurasik strzeli 23.01.11, 20:50
        już ruszałem po szampana...
    • nocioni Wenta zdjął górę od dresu 23.01.11, 20:41
      za chwilę chyba zacznie rozgrzewkę...to może być nasza tajna broń
    • kontener22 Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... 23.01.11, 20:51
      a Dębowski nadal drze ryło. Skąd oni biorą takich przydupasów w tej TVP? Wrzeszczy Szaranowicz w trakcie skoków, wrzeszczy Szpakowski, wrzeszczy Dębowski, wrzeszczą inni histerycy. O co tu chodzi? Po co to darcie mordy???????
      • maz-47 Re: Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C 23.01.11, 22:20
        I bardzo dobrze, że drze!
        Piotr Dębowski to wspaniały komentator i wielkie brawa dla niego. Komentuje sercem, emocjami i żyje meczem. O to właśnie chodzi!
        Ma do pomocy fachowca, trenera Nowińskiego, który dobrze tłumaczy szczegóły i zawiłości regulaminowe. Tak powinno być. Nie potrzeba nam jakichś wyrachowanych ciot, którzy niby się znają na dyscyplinie, którą komentują, ale najlepsi by byli do relacjonowania pogrzebu...
        • Gość: czesio Re: Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C IP: *.unknown.vectranet.pl 23.01.11, 22:47
          Maz. Wcale nie. Dębowski to specjalista od siatkówki, a ten drugi ma tyle lat,że pieprzy trzy po trzy, nie nadążając za sygnalizacją sędziów, którzy czytelnie pokazują jakie przewinienie zagwizdali. Ja jestem zawiedziony i uważam,że facet z Polsatu robi to lepiej.
          • maz-47 Re: Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C 23.01.11, 23:09
            To rzecz gustu, a nad tymi się nie dyskutuje. Mnie tam się podoba i myślę, że jeśli ktoś pilnie ogląda ręczną, to już wie o co chodzi i drobne pomyłki komentatorów rozumie. To też są ludzie i kibice zarazem i tez się denerwują...
          • qast Dębowski w porzo 25.01.11, 01:05
            z towarzyszącym mu gościem- fachowcem pięknie się uzupełniają !
            Obaj stanowią jeden duży plus meczów w TVP !
    • Gość: ostoja75 Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.home.aster.pl 23.01.11, 20:53
      Grają o igrzyska. Olimpiada to czteroletni okres przygotowań do igrzysk.
      • qast słuszna racja, ostoja. Szacun 25.01.11, 01:10
        słuszna racja z tą olimpiada, ostoja.
        Olimpiada to nie igrzyska.
        Szacun
    • nocioni Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóózeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkk 23.01.11, 20:54
      yyyyyyyyyeeeeeeeeeee, cały świat właśnie obiega wiadomośc - Józek trafił do bramki, mówia o tym w CCN, BBC, Izviestii i AlDzazirze...
      • nocioni Re: Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóózeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkk 23.01.11, 20:55
        z wrażenia zamieniłem CNN na CCN ale jeśli jest gdzieś stacja CCN to w niej również mówią wlasnie o golu Jozka
        • Gość: znafca Re handbal,fussbal,siata ,no wszystko doopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 21:04
          Powazna propozycja- praca od podstaw. Zlikwidujcie wszystkie I ligi.WE WSZYSTKIM. Po 20 latach moze cos osiagniecie.
    • Gość: no i.... Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.230.47.186.gl.digi.pl 23.01.11, 21:02
      dzielenie medalami przed mistrzostwami kolejny raz nie wyszło...troszkę pokory się przyda...wszystkim-zwłaszcza dziennikarzom w nakręcaniu atmosfery
    • Gość: hahaha Re: Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 21:07
      nie popełniamy tylu błędów? zwłascza Jurasik.. heh
    • Gość: czesio Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.unknown.vectranet.pl 23.01.11, 21:10
      A może trochę fachowych uwag ? Nikt nie pisze, że przy rzutach Bielecki uporczywie kieruje piłkę w dolne rejony bramki.A tam już " czkają" na Niego bramkarze. Gdyby rzucił choć raz w górę...
    • Gość: Fan Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.olsztyn.mm.pl 23.01.11, 21:10
      MŚ w Szwecji nie są dla nas udane. Słabo graliśmy i to było widać, ale liczyłem na więcej. Trudno, gramy dalej, cel jest bo nie wyobrażam sobie IO bez naszych chłopaków. Do dzieła! O zwycięstwo! I oby nie spełnił się czarny scenariusz, który niedawno czytałem po przegranym meczu ze Szwecją, że więcej zwycięstwu już nie zobaczymy naszych w Szwecji. Panowie grajcie teraz dla nas, bez presji a będzie dobrze!
      fotoperspektywy.blogspot.com/
    • Gość: mario Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.home.aster.pl 23.01.11, 21:19
      Od poczatku imprezy uważam ,że najsłabszy jest Szmal.Nie wiem co Wenta ma do Wyszomirskiego ,ale gdyby nie on to nie było by żadnych emocji w końcówce z Danią. To, ze się było najlepszym piłkarzem świata nie znaczy ,że się w tej chwili jest.
      • qast znaffcy , cicho być ! 25.01.11, 01:08
        jakie to szczęsćie dla takich znaffców jak mario , że mają się gdzie ujawniać ze swoim znastffem.
        Tylko pytanie: po co.
    • Gość: KK Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.olsztyn.mm.pl 23.01.11, 21:21
      Przez 2 dni nie miałem dostępu do neta i TV i nagle takie rzeczy: Adam przewraca się na nartach a wygrywa Stoch (wielkie gratulacje!!!), Gortat po raz 3 z rzędu ma double-double, praktycznie odpadamy z MŚ w Szwecji i kilka jeszcze innych spraw... Czyżby koniec świata był blisko?! :)
      fotoperspektywy.blogspot.com/
    • Gość: qwer Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 21:22
      jak wam sie podoba profesjonalizm pana komentatora? - w przerwie uslyszal od fachowca ze Vujin jest liderem klasyfikacji strzelcow w lidze mistrzow - my tez to slyszelismy - i nagle zawodnik przestal byc dla niego anonimowy:) masakra jest w tvp z komentarzem, potrafia zepsuc kazda impreze
      • maz-47 Re: Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C 23.01.11, 22:23
        Nie marudź!
        Komentator jest świetny! Zresztą napisałem już o nim wyżej...
        • Gość: czesio Re: Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C IP: *.unknown.vectranet.pl 23.01.11, 22:49
          Dobrze komentuje pod względem emocjonalnym. Wiedza o piłce ręcznej niemal zerowa!
          • qast malkontenci ... 25.01.11, 01:14
            hej, wy, a nam się podobają komentatorzy ! I nic na to nie poradzą malkontenci !
    • Gość: chemik Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: 95.108.73.* 23.01.11, 21:25
      domowechemicum.blogspot.com/
    • nocioni Victoria! Już można pompować balon 23.01.11, 21:26
      wszak gromimy Serbię było nie było wicemistrzów świata z 1982 roku i brązowych medalistów z roku 2001. Wprawdzie to było parę lat temu i wtedy była jeszcze Jugosławia ale to nic i tak jesteśmy wielcy. Gramy jak w transie, gramy jak z nut. Dębowski zapewne obwieści niesamowite odrodzenie...
    • Gość: mario Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.home.aster.pl 23.01.11, 21:30
      Natychmiat Szmal na ławkę!
    • Gość: zzz Re: Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C IP: *.tktelekom.pl 23.01.11, 21:32
      CO oni odpie...ja to jest skandal
    • Gość: qwer Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z Czu... IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 21:37
      Debowski w ogole nie kuma o co chodzi:) mam beke sluchajac jego pieprzenia - aha no i stan przedorgazmowy przy okazji kazdej bramki dla nas:)
      • maz-47 Re: Polska - Serbia, czyli MŚ w piłce ręcznej Z C 23.01.11, 22:24
        To idź na relację z pogrzebu i nie marudź!
    • Gość: kornik Dlaczego nasi nie umieją grać w przewadze IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 21:46
      ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka