Gość: bjakoff IP: *.kalisz.mm.pl 14.04.11, 16:40 świetne!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol - 501426775 Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 16:41 Jak dla mnie bardzo ładne logo. Pomysłowe. Wreszcie cos im wyszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrs Re: Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [G 14.04.11, 19:55 jest orzeł. jest korona, są czerwone macki obejmujące polską piłkę - dl mnie ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... IP: *.internetia.net.pl 14.04.11, 16:42 oo fajne logo. dużo lepsze niż to na euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan. Mi się podoba ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 16:43 Nowe logo jest świetne. PZPN nie ! Szkoda, że to logo zmieniają a nie PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mi się podoba ! IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 14.04.11, 16:53 Idiotyczne. Przypomina kaczke w koronie skrzyzowana z pilka. jeszcze jeden objaw kaczyzmu w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;x Re: Mi się podoba ! IP: *.lokis.net.pl 14.04.11, 20:48 gdzies ty widzial kaczke z takim dziobem? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptic Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 16:44 Pokręcone. Jak cały PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomberto Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... IP: 64.212.239.* 14.04.11, 16:45 Szukanie dziury w całym, fajne nowoczesne logo dużo lepsze niż poprzednie socrealistyczne. Jeszcze błagam zmiencie puchar, bo ten wyglada jak urna na prochy, lub pamiatka z wizyty w bratnim kraju demoludu z lat 50-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
witold_zbyslawski Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... 14.04.11, 16:45 Ktoś się postarał. Logo jest świerze i dynamiczne, niestety to tylko logo, bo to co reprezentuje - czyli PZPN to stary zasiedziały i niemrawy beton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [G IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 17:03 Gówno! To może być log wszystkiego, bo kolorowe i dynamiczne. Konia z rzędem temu, kto na podtsawie logo zgadnie, że chodzi o organizację PIŁKI NOŻNEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vos90 Re: Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [G IP: 79.173.0.* 14.04.11, 17:11 Hm, co w tym trudnego? Orzełek na piłce = polska federacja piłkarska. Dawaj konia z rzędem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 18:03 człowieku... jakby iść Twoim tokiem myślenia to logo mercedesa powinno być dla firmy robiące wiatraki, logo peugota dla hodowli lwów, a logo nike dla producenta kosy, czy kijów do hokeja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [G IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 19:37 Tylko że przypadkiem pod każdą szerokością geograficzną poznają i kojarzą logo Mercedesa i Nike. A to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divibun Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 16:51 Górna część może być, choć ciężko na pierwszy rzut oka dostrzec orła. Jak dla mnie logo do poprawek, bardziej korekcyjnych niż całkowitych zmian ale jednak. Nie wiem dlaczego ale niestety bardzo mi przypomina znaczek ligue1, takie miałem pierwsze skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY pISLAM Nowe logOK ! KONIEC pzpn ! IP: *.40.131.240.threembb.co.uk 14.04.11, 16:51 Lato musi odejść ! POzdro od zakamuflowanego zdradzonego wieczorem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panek Irlandzkie logo trochę podobne... IP: *.microsoft.com 14.04.11, 17:00 też kółka wpisane w kulę... Prawie jak Irlandia - prawie robi wielką różnicę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
labidola Brawo! 14.04.11, 17:04 Nareszcie budujący przykład. Jest to - co prawda - nie do końca czysta forma sygnetowa, lecz raczej ukłon w stronę kiczowatego, "cieniowanego" towaru zalegającego hektary internetu, ale idea świetna i poprawna warsztatowo. Prosimy o nazwisko autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyszwed Re: Brawo! IP: *.c192.msk.pl 14.04.11, 23:30 też mi się podoba, nie rozróżniam sygnetu od logotypu, ale kurde ja to mam gust dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
luki1945 Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... 14.04.11, 17:05 Mi osobiście sie podoba. Mam nadzieję, że ta symboliczna zmiana zwiastuje jakieś gruntowne zmiany w PZPNie... wokolzycia.blox.pl/2011/04/Champions-Legaue-kto-zwyciezca.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derk Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 17:07 Skoro trzecim kolorem obok białego i czerwonego jest żółty(lub złoty), to może trzeci komplet strojów powinien być taki a nie czarny,granatowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rzygam_na_pis Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... 14.04.11, 17:08 Rzygam na PZPN i lato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibiKibic Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... IP: *.ekspres.net.pl 14.04.11, 17:12 Całkiem niezłe :) Gdyby ten orzeł nie kojarzył mi się z jedną partią .... ech ale chyba się czepiam. Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick Logo OK , czas zmienic prezesa. 14.04.11, 17:21 A potem juz tylko kolejnych 150 viceprezesow, 275 zastepcow czlonkow, 1498 kierownikow wydzialow i bedzie cacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uki nie będę ukrywać,podoba mi się:)) IP: *.toya.net.pl 14.04.11, 17:23 w końcu jakiś sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Milicja też zmieniła nazwę IP: *.bb.sky.com 14.04.11, 17:24 ale to nikogo nie zmyliło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skai Re: Milicja też zmieniła nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 17:34 Przypomina logo PiS - u ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Logo swietne. Szkoda, ze PZPN caly czas do dupy... IP: *.eco.utexas.edu 14.04.11, 17:39 Wolalbym gowniane logo ale dobrze grajaca reprezentacje, dobrze grajace kluby, wiecej normalnych ludzi na stadionach a bandytow w wiezieniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghost Nowe logo PZPN. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 17:49 Co z tego że logo zmienili? Może jest świeże i orginalne, ale pozimo gry pilkarzy jest ciężki do komentowania. Bo nie ma co komentować. PZPN i tak będzie prezentował te same walory: korupcja, patologie sportoweitp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumburumba Jest dobre ale pzpr jest beznadziejny IP: *.net.stream.pl 14.04.11, 17:58 i juz Odpowiedz Link Zgłoś
matka_bosaka Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... 14.04.11, 18:06 W logo jak w PZPN - przekręt na przekręcie. 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
ggargi Nowe logo PZPN. Jakie mają inne federacje? [GAL... 14.04.11, 18:18 To tylko sygnet a ciekawe jak będzie wyglądał Logotyp ... po za tym ciekaw jestem jak wygląda "płaska" wersja logotypu bo o to ona będzie świadczyła o jakości projektanta a nie ta gradientowa forma ..... Odpowiedz Link Zgłoś
w105n4 Nowe logo PZPN. 14.04.11, 18:19 Piękne. Kojarzy się z bombką choinkową. To pozytywne skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felix Wieś potiomkinowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 18:22 Tak to trzeba określić. Sam w sobie projekt jest BARDZO DOBRY, naprawdę robota na dobrym poziomie - w porównaniu z federacjami zagranicznymi nie będzie się czego wstydzić. Tylko że za tą fasadą wiemy co jest i będzie - organizacja amoralnych dziadów o powiatowych horyzontach intelektualnych. Odpowiedz Link Zgłoś