Dodaj do ulubionych

Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 16:07
Błąd! Błąd - nalezy zostać trenerem zanim rozmieni się swoją opinię na drobne.
Popatrzmy na wybitnych tancerzy - w jakim wieku zostali świetnymi choreografami.
Obserwuj wątek
    • Gość: aq Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... IP: *.cable.smsnet.pl 06.06.11, 16:16
      Zawsze z przyjemnością czytam wypowiedzi Dudka. Ma facet coś ciekawego do powiedzenia.
    • lesny.dziad Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... 06.06.11, 16:17
      Dawaj do Anglii i pokaż jak sie broni :D
      Jest wiele osób, które chcą cię zobaczyc w bramce kolego więc do dzieła :-)
    • Gość: WS Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 06.06.11, 16:21
      Dudek, pilkarzem Realu? Dudek to tylko siedzacy 4 lata na lawie Realu dostajacy stamtad wynagrodzenie!
      • Gość: Ja palant z ciebie WS - nie zazdrość lepszym IP: *.aster.pl 06.06.11, 17:16
      • Gość: ragol Re: Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 17:37
        A ty w jakim pipiduwie heblowałeś deskę ?
    • Gość: Fd.Dt Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... IP: *.ip.netia.com.pl 06.06.11, 17:32
      Tyle propozycji, wszyscy pytają ale ja się cenie: w końcu Real to Real. A na końcu: cale zycie marzyłem o grze w Legii !
    • dabljuzi Dudek znajdz sobie robote, w ktorej sie duzo siedz 06.06.11, 17:38
      To masz obcykane do perfekcji. Stad te odciski na dupsku masz :-)
    • Gość: Chinczyk Do Chin nie musisz. Oni juz tu sa.... IP: *.nucleus.com 06.06.11, 17:39
    • Gość: cezar85 Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... IP: *.bb.sky.com 06.06.11, 17:53
      ale Jurek,w Chinach mają najwygodniejsze ławki
    • Gość: krycha z gazowni Ja tez pytalam... IP: *.wask.wroc.pl 06.06.11, 18:09
      ...zapomnailes?
    • patrickvcf Jurek na Euro ! Przejżyj selekcjonerze 06.06.11, 18:27
      Dla Jurka najlepszą opcją będzie Anglia w której sie wybije i wróci do bramki na Euro. Bo co by nie mówic to wciąż najlepszy Polski bramkarz co pokazał dwiema genialnymi interwencjami w meczu z Auxerre. Szczęsny się chowa. Największe moje marzenie: Jerzy Dudek z bluzą z nr 1 na Euro 2012. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • garbusmoneta Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... 06.06.11, 18:35
      a jaki głupek chciałby starego bałwana. pic na wodę. mówię wam.
    • Gość: takaprawda. Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... IP: *.icpnet.pl 06.06.11, 19:05
      Sruty-pierduty gwiazda na siłę.Może dwa,trzy lata pograł i jako tako bronił,a reszta kariery to ława i branie kasy
    • Gość: 1tafer Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 20:10
      jak grał tak grał - ja tam go nie lubiłem,zwłaszcza za mecz ze Szwecją www.youtube.com/watch?v=fmIUAOvrHpM i Koreą na mundialu, ale na pewno zgodzę się z nim w sprawie braku promocji Euro w naszym cudownym kraju. już dwóch miesięcy poruszam ten problem w gronie znajomych i miło, że ktoś ze świata wielkiej piłki też go dostrzegł. ja czuję się fatalnie z myślą,że w zasadzie tylko z puszki coca-coli można dowiedzieć się że za rok mamy Euro. bo ilu ludzi czyta przegląd sportowy czy piłkę nożną???? garstka zapaleńców,ledwie promil wszystkich polaków.
      myślę,że tracimy jedyną szansę i jedyną możliwość integracji społeczeństwa i wytworzenia jakichś trwalszych więzi społecznych wokół wydarzenia pozytywnego,wokół wydarzenia przyjemnego i radosnego. ile można się jednoczyć przy powstaniach czy obalaniu ustrojów,których ceną jest krew i łzy. ile można się jednoczyć w wyborze jakiejś opcji politycznej , co zwykle i tak kończy się złością i rozczarowaniem. papież też już tu nie przyjedzie, a nawet jeśli, to i tak nie będzie takiej pompy jak przy wizytach jp2. zostało nam Euro - wielkie święto - przyjedzie tu mnóstwo radosnych ludzi,którzy będą chcieli spędzić niezapomniany urlop,przeżyć przygodę życia - wrócić do siebie i dzielić się szczęściem. a my jak jesteśmy do tego przygotowani?jak jako społeczeństwo jesteśmy gotowi na to najdłuższe nowożytne święto? ja nie czuję w ogóle atmosfery święta i nie wiem gdzie szukać ludzi za to odpowiedzialnych. na dzień dzisiejszy naszych gości powita puszka coca-coli - czy tyle jest warte to Euro?
      • Gość: ojtam Re: Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie pro IP: *.upc-d.chello.nl 06.06.11, 20:40
        Latwo zjechac Dudka za wybranie grzania lawy w Realu; tak samo latwo zjechac Kubice za ryzykowanie zdrowia w rajdach.

Ale powiedzmy sobie szczerze - nie mamy lepszych wiec szanujmy tych co mamy
    • Gość: Puffy Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 20:45
      powiem szczerze. Nie wiem, czy Dudek kiedykolwiek jeszcze stanie na bramce w meczu o stawkę. Nie wydaje mi się, żeby dał cokolwiek jakiejś drużynie. Ciałem jest młody i zdrowy, lecz mentalnie to on tak zalatuje Beenhakkerem, czyli suchary, herbata i kominek. Tylko brakuje wnuków. Dudzio, nie oszukuj się. Tyle lat grzania ławy. Matko! Życzę Ci jak najlepiej, ale tyle lat nie grać nawet w Reprezentacji, to o czymś świadczy.
    • Gość: MacAttack Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... IP: *.hsd1.wa.comcast.net 06.06.11, 21:33

A ja tam chcialbym zobaczyc Dudka grajacego w MLS.

W Stanach nie gra obecnie zaden polski zawodnik - bo zaden sie nie nadaje - czy to ze wzgledu na umiejetnosci, czy to ze wzgledu na nierealne oczekiwania finansowe (w stosunku do reprezentowanego poziomu...).

Anyway - Dudek w MLS bylby postacia rozpoznawana i "gwiazda" jako, ze jakby nie bylo wygral Lige Mistrzow i ostatnio byl bramkarzem Realu Madryt.

Panie Jurku - zycie w Stanach latwe, lekkie i przyjemne. Latwo o status gwiazdy i liga lepsza niz polska kopanina albo lawka rezerwowych w innym, "duzym" klubie.
      Zapraszamy!:-)
    • Gość: Podstawowka Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... IP: *.pools.arcor-ip.net 06.06.11, 23:48
      Sami zawistni (prawie) absolwenci podstawowki. Kto jeszcze grzal lawe w wybitnych klubach? A to, ze go nie powolywali do kadry reprezentacji, to za malo gry w Realu. Ale czy ci inni grajac i puszczajac gole jak Fabianski & Co, ktorzy potrafili tylko powtarzac "ale ja gram w MU", skad beda niedlugo fruwac, byli lepsi? To subiektywna ocena selekcjonera, z ktorych wielu sie czesto mylilo! Krotka maja kibice pamiec. Dudek powinien sprobowac jeszcze gry albo w Ameryce (dla popularnosci i pieniedzy) albo w Emiratach (dla pieniedzy)! I wierze, ze na pewno COS pokaze. Lecz to co przy tym zarobi - jest sola w oku malych mozdzkow, ktore nigdy nie beda siedziec na lawce zadnych klubow!
    • Gość: xyz Transfery. Jerzy Dudek: Rozważę wszystkie propo... IP: *.c193.msk.pl 07.06.11, 01:43
      ,,Każdy kolejny selekcjoner ma taką samą filozofię, najpierw mówi, że sobie poradzi, potem powołuje zawodników, o których nikt nigdy wcześniej nie słyszał i na samym końcu selekcji, gdy nic z tego nie wychodzi, wraca do nazwisk, które już były... Nie można od razu robić rewolucji, żadna reprezentacja tak nie postępuje, mimo że są mające lepszych zawodników i ich większy zasób. Zmiany powinny być kosmetyczne" - PRAWDA

,,Z przykrością muszę stwierdzić, że nie widać, że będą u nas mistrzostwa Europy. Brakuje promocji tej wielkiej imprezy. Gdy Madryt starał się - jak się później okazało, bezskutecznie - o organizację wielkich zawodów golfowych w 2018 roku, to było o tym głośno na każdej innej imprezie sportowej." - BEZSENSOWNE PORÓWNANIE

Dudek porównuje chęć organizowania imprezy z imprezą, która odbędzie się na pewno w Polsce.
      Po co wydawać kolejne setki tysięcy złotych na jakąś bliżej nieokreśloną ,,promocję"?
      Kto miał kupić bilet, już dawno to zrobił. Po co reklamować produkt, gdzie popyt przerasta podaż?
      No tak, ale Castrol to obecny chlebodawca Dudka, więc trzeba podlizać się sponsorowi.
    • xym Podobno Wyspy Dziewicze 07.06.11, 11:48
      zgłosiły się do Jurka, aby zmienił obywatelstwo i bronił ich bramki. Mówią, że jemu należy się od razu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka