Dodaj do ulubionych

Franciszek Smuda: To jest agonia

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.05.04, 22:09
Franek Trzymaj się
Obserwuj wątek
    • Gość: rainman widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:09
      to pewnie Wójcik proponował
      • Gość: marcy Re: widzew IP: 217.153.110.* 16.05.04, 22:25
        Widzew sie nie skusił ale Swit owszem...
        • Gość: haka Re: widzew IP: *.ibs.waw.pl / 217.153.187.* 16.05.04, 22:44
          mozecie sobie wymyslac rozne spiski, lodzcy frustraci. fakty sa takie, ze
          grajewski wam rozwalil klub i ciezko go bedzie odbudowac. ja nie wierze, ze swit
          kupuje mecze, bo niby od kogo i po co?
          • Gość: JANAS ty Ch.. Akcja dla reprezentacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:48
            FRANKOWSKI DO REPREZENTACJI!!!
        • Gość: JANAS ty Ch... Re: widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:47
      • Gość: McGyver Re: widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:46
        Franek jednak to ma jaja!! Trzymajcie sie widzewiacy!!!
      • Gość: Ja Re: widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:46
        Franek - SZACUNY za trud jaki podjąłeś!
    • Gość: Vieri Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:12
      Niech ten pseudoklun w końcu zniknie z ligi. Widzew Mercedesem, hehe. Chyba
      po spaleniu.
    • Gość: haka Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.ibs.waw.pl / 217.153.187.* 16.05.04, 22:12
      "nie mamy gorszej drużyny od Polonii, Polkowic czy Katowic. A Świt ma się do
      Widzewa jak syrenka do mercedesa"
      podejrzewam, że autorem tego zdania nie jest Smuda, tylko Bińczyk. Pan
      redaktor jest kretynem nieprzeciętnego pokroju, więc mógł coś takiego
      wymyślić. Franek chyba aż tak ślepy i głupi nie jest. Widzew w ogóle nie ma
      drużyny, więc jak tu się z kimkolwiek porównywać.
      • Gość: Amica Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:19
        Wczoraj we Wronkach widziałem załamanego człowieka, właściwie dwóch ludzi:
        Franciszka Smudę i Tadeusza Gapińskiego. Pozostali członkowie ekipy z Łodzi
        mieli to wszystko w du..
        • Gość: JANAS ty Ch. I Amica sie chyba zgodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:49
          • Gość: frankowskifrajer Re: I Amica sie chyba zgodzi... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.05.04, 17:02
            chyba do reprezentacji niepelnosprawnych......
    • Gość: rg Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: 62.233.181.* 16.05.04, 22:20
      Tylko Widzew. Pozdrawiam wszystkich fanow tego zasluzonego klubu. Chwała dla
      Franka. Jebac Grejewskiego i Pawelca.
      • Gość: gangsta Franek jestes super gosc!!! IP: *.Astral.Lodz.PL 16.05.04, 23:23
        Dzieki za te wszystkie lata z Widzewem, jestes tak jak wielu piłkarzy z lat
        bardziej i mniej odległych legenda WIDZEWA. Mam nadzieje, że w przyszłym
        sezonie wrócimy do ekstraklasy.
    • Gość: x Smuda- jestesmy z Toba! IP: *.kabel.telenet.be 16.05.04, 22:27
      Jeden z tych osob w Widzewie ktorym zalezy na klubie. Niestety Pawelec,
      Grajewski i cala klika im podobnych niszcza wszystko.
      Dlatego pseudodzialaczom dziekujemy. Czas na budowe od podstaw, nawet
      jeslibylby to spadek do III ligi. Wisla tez spadla- a teraz?
    • Gość: tplas Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 16.05.04, 22:38
      Mistrzem Polski Jest Widzew!!!!!
    • Gość: andreas głupi pawelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:39
      niech ten dupas sie w łodzi nie pokazuje , bo to przekrętas i oszust
    • Gość: JANAS ty Ch... PS- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:46
    • Gość: legionista Powodzenia IP: *.acn.pl 16.05.04, 22:52
      Szkoda tak zasłużonego klubu. Piękna postawa Smudy, mając takich ludzi Widzew
      nie zginie, o ile oczywiście nie będą oni musieli współpracować z Grajkiem-
      masażystą- oszustem-krwiopijcą. Nędzną kreaturą.
      Życzę Smudzie aby tchnął w swoich piłkarzy ducha walki, aby odnaleźli w sobie
      widzewski charaker i przegrywali honorowo- nie po 0-6.
      Niech godnie zaprezentują się na Łazienkowskiej, w meczu z wielkim rywalem.
      Chciałbym zobaczyć na Łazienkowskiej kibiców Żydzewa wierzących w zwycięstwo
      swojej drużyny. Nie będę się cieszył gdy Legia wygra 6-0.
      Nie chcę oglądać na Łazienkowskiej na przemian Świtu i Polkowic, i innych
      wronek. Legia Mistrz.
      • Gość: piiqr Re: Powodzenia IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 16.05.04, 23:07
        prawdziwe słowa. Życze żeby po spadku szli drogą Lecha Poznań, któremu
        kibicuje. Mam nadzieje, że pomimo spadku pójdą drogą naszj ekipy i będzie OK. I
        pamiętajmy - Sport powinien być czysty jak łza - im mniej układów
        pozaboiskowych tym lepiej. I proponuje dla niektórych więcej tolerancji...
      • Gość: J. Tomaszewski Re: Powodzenia IP: *.sympatico.ca 16.05.04, 23:24
        Panie Smuda- pan wymyśliłeś jakąś nową praktykę , a mianowicie że nie można
        było trenować na widzewie bo nie było wody , o co panu właściwie chodzi w
        takiej wypowiedzi, bo ja nie rozumiem co ma piernik do wiatraka, bo wykąpać się
        można chyba w domu po treningu, chyba że pańscy piłkarze nie mają rowniez wody
        w domach to wtedy to rozumiem , a jeżeli mają wodę w domach , to nie rozumiem
        po co panu woda na treningu, chyba ze musi Pan bardzo często polewać swoją
        bardzo gorącą główke , bo tak naprawdę nigdy nie uważałem Pana za dobrego
        trenera , miałeś Pan po prostu duzo szczęścia w swojej pracy, i do tego dobrych
        piłkarzy , ale jako trener zawsze Pan byłeś cienki Bolek i tak juz pozostanie-
        zyczę Panu troche wiecej skromności i samokrytyki , a mniej samozachwytu
        (chodzi mi o Pańskie wypowiedzi z poprzednich kilku lat)- trzymaj się Pan
        stołka trenera bo Widzew spada , a więcej pracy w polskiej piłce możesz Pan juz
        nigdy nie znalezć , a co dopiero za granicą- chyba że Irak, Katar,Wyspy Bachama
        czy jakieś inne Wybrzeże Kości Słoniowej, albo bezludna wyspa.
    • Gość: prorobota Smuda trzymaj sie! Rowny z ciebie chlop! IP: 155.58.156.* 16.05.04, 23:29
    • Gość: cegla28 Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 16.05.04, 23:30
      Szkoda Widzewa jego kosztem w lidze utrzymają się takie karły jak Świt lub
      Polkowice. Mam jednak nadzieję że moja POLONIA zostanie, bo nie wyobrażm sobie
      sytuacji w której Świt i Polkowice miały by wycyganić wszystkich (ale
      oczywiście na nic nie ma dowodów).;(
      • Gość: pablo Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 23:47
        Cegła,
        ten numerek przy nicku to rozmiar buta czy twój IQ?
        Bzdury piszesz niepomierne.
        W trosce o pozostałych kibiców Polonii zakładam, że za rok jak będziesz cegła29
        (czyli stopka urosnie, trądzik zniknie i w główce pierwsze fałdy sie pojawią)
        nie będziesz takich bzdurek nadawał
        • Gość: cegla27 Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.idea.pl 17.05.04, 00:48
          ;)
    • Gość: Tylko Widzew Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 09:09
      Jesteśmy z Tobą
    • Gość: iLL Grajewski i Pawelec nie odejdą - powód brak honoru IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.05.04, 09:15
      Że też jeszcze Smuda wierzy takim jak Grajewski i Pawelec. Nie raz to
      obiecywali. Ci osobnicy nie mają za grosz honoru. Nie pozbędą się marki jaką
      kiedyś był Widzew. Markę zawsze można sprzedać, a to przecież zwykli handlarze są.
    • Gość: Zur Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.net.external.hp.com 17.05.04, 10:07
      Czy ten znany trener, ktory bylby w stanie utrzymac Widzew za fundusz
      reprezentacyjny w wysokosci 600.000 ma na imie Janusz?
    • Gość: J.Dean DZIĘKUJĘ CI FRANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:27
      Jesteś Ostatnim Mohikaninem w pieprzonej polskiej lidze. Dziękuję Ci za to ,że
      nie opuszczasz Widzewa w trudnej chwili.
    • Gość: Dojo Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.toya.net.pl 17.05.04, 21:30
      Tylko WIDZEW!
    • Gość: Danielm MOZE BEDZIE LEPIEJ IP: *.retsat1.com.pl 17.05.04, 22:04
      ZASAMI TRZEBA UPAŚĆ ZEBY SIE PODNIEŚĆ
    • Gość: KAMYK Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.toya.net.pl 17.05.04, 22:22
      WIDZEW JEST WIELKI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka