Gość: Seba IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.05.04, 22:09 Franek Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rainman widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:09 to pewnie Wójcik proponował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: widzew IP: 217.153.110.* 16.05.04, 22:25 Widzew sie nie skusił ale Swit owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haka Re: widzew IP: *.ibs.waw.pl / 217.153.187.* 16.05.04, 22:44 mozecie sobie wymyslac rozne spiski, lodzcy frustraci. fakty sa takie, ze grajewski wam rozwalil klub i ciezko go bedzie odbudowac. ja nie wierze, ze swit kupuje mecze, bo niby od kogo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANAS ty Ch.. Akcja dla reprezentacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:48 FRANKOWSKI DO REPREZENTACJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANAS ty Ch... Re: widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:47 FRANKOWSKI DO REPREZENTACJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGyver Re: widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:46 Franek jednak to ma jaja!! Trzymajcie sie widzewiacy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:46 Franek - SZACUNY za trud jaki podjąłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:12 Niech ten pseudoklun w końcu zniknie z ligi. Widzew Mercedesem, hehe. Chyba po spaleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haka Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.ibs.waw.pl / 217.153.187.* 16.05.04, 22:12 "nie mamy gorszej drużyny od Polonii, Polkowic czy Katowic. A Świt ma się do Widzewa jak syrenka do mercedesa" podejrzewam, że autorem tego zdania nie jest Smuda, tylko Bińczyk. Pan redaktor jest kretynem nieprzeciętnego pokroju, więc mógł coś takiego wymyślić. Franek chyba aż tak ślepy i głupi nie jest. Widzew w ogóle nie ma drużyny, więc jak tu się z kimkolwiek porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amica Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:19 Wczoraj we Wronkach widziałem załamanego człowieka, właściwie dwóch ludzi: Franciszka Smudę i Tadeusza Gapińskiego. Pozostali członkowie ekipy z Łodzi mieli to wszystko w du.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANAS ty Ch. I Amica sie chyba zgodzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:49 FRANKOWSKI DO REPREZENTACJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frankowskifrajer Re: I Amica sie chyba zgodzi... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.05.04, 17:02 chyba do reprezentacji niepelnosprawnych...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: 62.233.181.* 16.05.04, 22:20 Tylko Widzew. Pozdrawiam wszystkich fanow tego zasluzonego klubu. Chwała dla Franka. Jebac Grejewskiego i Pawelca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangsta Franek jestes super gosc!!! IP: *.Astral.Lodz.PL 16.05.04, 23:23 Dzieki za te wszystkie lata z Widzewem, jestes tak jak wielu piłkarzy z lat bardziej i mniej odległych legenda WIDZEWA. Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie wrócimy do ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Smuda- jestesmy z Toba! IP: *.kabel.telenet.be 16.05.04, 22:27 Jeden z tych osob w Widzewie ktorym zalezy na klubie. Niestety Pawelec, Grajewski i cala klika im podobnych niszcza wszystko. Dlatego pseudodzialaczom dziekujemy. Czas na budowe od podstaw, nawet jeslibylby to spadek do III ligi. Wisla tez spadla- a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tplas Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 16.05.04, 22:38 Mistrzem Polski Jest Widzew!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas głupi pawelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:39 niech ten dupas sie w łodzi nie pokazuje , bo to przekrętas i oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANAS ty Ch... PS- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 22:46 FRANKOWSKI DO REPREZENTACJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Powodzenia IP: *.acn.pl 16.05.04, 22:52 Szkoda tak zasłużonego klubu. Piękna postawa Smudy, mając takich ludzi Widzew nie zginie, o ile oczywiście nie będą oni musieli współpracować z Grajkiem- masażystą- oszustem-krwiopijcą. Nędzną kreaturą. Życzę Smudzie aby tchnął w swoich piłkarzy ducha walki, aby odnaleźli w sobie widzewski charaker i przegrywali honorowo- nie po 0-6. Niech godnie zaprezentują się na Łazienkowskiej, w meczu z wielkim rywalem. Chciałbym zobaczyć na Łazienkowskiej kibiców Żydzewa wierzących w zwycięstwo swojej drużyny. Nie będę się cieszył gdy Legia wygra 6-0. Nie chcę oglądać na Łazienkowskiej na przemian Świtu i Polkowic, i innych wronek. Legia Mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piiqr Re: Powodzenia IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 16.05.04, 23:07 prawdziwe słowa. Życze żeby po spadku szli drogą Lecha Poznań, któremu kibicuje. Mam nadzieje, że pomimo spadku pójdą drogą naszj ekipy i będzie OK. I pamiętajmy - Sport powinien być czysty jak łza - im mniej układów pozaboiskowych tym lepiej. I proponuje dla niektórych więcej tolerancji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Tomaszewski Re: Powodzenia IP: *.sympatico.ca 16.05.04, 23:24 Panie Smuda- pan wymyśliłeś jakąś nową praktykę , a mianowicie że nie można było trenować na widzewie bo nie było wody , o co panu właściwie chodzi w takiej wypowiedzi, bo ja nie rozumiem co ma piernik do wiatraka, bo wykąpać się można chyba w domu po treningu, chyba że pańscy piłkarze nie mają rowniez wody w domach to wtedy to rozumiem , a jeżeli mają wodę w domach , to nie rozumiem po co panu woda na treningu, chyba ze musi Pan bardzo często polewać swoją bardzo gorącą główke , bo tak naprawdę nigdy nie uważałem Pana za dobrego trenera , miałeś Pan po prostu duzo szczęścia w swojej pracy, i do tego dobrych piłkarzy , ale jako trener zawsze Pan byłeś cienki Bolek i tak juz pozostanie- zyczę Panu troche wiecej skromności i samokrytyki , a mniej samozachwytu (chodzi mi o Pańskie wypowiedzi z poprzednich kilku lat)- trzymaj się Pan stołka trenera bo Widzew spada , a więcej pracy w polskiej piłce możesz Pan juz nigdy nie znalezć , a co dopiero za granicą- chyba że Irak, Katar,Wyspy Bachama czy jakieś inne Wybrzeże Kości Słoniowej, albo bezludna wyspa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorobota Smuda trzymaj sie! Rowny z ciebie chlop! IP: 155.58.156.* 16.05.04, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegla28 Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 16.05.04, 23:30 Szkoda Widzewa jego kosztem w lidze utrzymają się takie karły jak Świt lub Polkowice. Mam jednak nadzieję że moja POLONIA zostanie, bo nie wyobrażm sobie sytuacji w której Świt i Polkowice miały by wycyganić wszystkich (ale oczywiście na nic nie ma dowodów).;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 23:47 Cegła, ten numerek przy nicku to rozmiar buta czy twój IQ? Bzdury piszesz niepomierne. W trosce o pozostałych kibiców Polonii zakładam, że za rok jak będziesz cegła29 (czyli stopka urosnie, trądzik zniknie i w główce pierwsze fałdy sie pojawią) nie będziesz takich bzdurek nadawał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegla27 Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.idea.pl 17.05.04, 00:48 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 09:09 Jesteśmy z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL Grajewski i Pawelec nie odejdą - powód brak honoru IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.05.04, 09:15 Że też jeszcze Smuda wierzy takim jak Grajewski i Pawelec. Nie raz to obiecywali. Ci osobnicy nie mają za grosz honoru. Nie pozbędą się marki jaką kiedyś był Widzew. Markę zawsze można sprzedać, a to przecież zwykli handlarze są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zur Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.net.external.hp.com 17.05.04, 10:07 Czy ten znany trener, ktory bylby w stanie utrzymac Widzew za fundusz reprezentacyjny w wysokosci 600.000 ma na imie Janusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Dean DZIĘKUJĘ CI FRANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:27 Jesteś Ostatnim Mohikaninem w pieprzonej polskiej lidze. Dziękuję Ci za to ,że nie opuszczasz Widzewa w trudnej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojo Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.toya.net.pl 17.05.04, 21:30 Tylko WIDZEW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danielm MOZE BEDZIE LEPIEJ IP: *.retsat1.com.pl 17.05.04, 22:04 ZASAMI TRZEBA UPAŚĆ ZEBY SIE PODNIEŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMYK Re: Franciszek Smuda: To jest agonia IP: *.toya.net.pl 17.05.04, 22:22 WIDZEW JEST WIELKI Odpowiedz Link Zgłoś