Dodaj do ulubionych

90.000 bez echa..

25.04.07, 23:48
Albo niedowidzacy jestem, albo powoli przygotowania do 100 tys, chyba
ogólnopolskiego, według matematycznych wyliczeń jesienią...Może wczesną..
Przygotowania czas czynić?
Obserwuj wątek
    • ivone7 Re: 90.000 bez echa.. 25.04.07, 23:53
      hiho wszyscy pochlonieci pisaniem, nawet nie zauwazyli...a tu strzelaja korki
      od szampana...odliczamy do 100tys...
      • em120777 Re: 90.000 bez echa.. 25.04.07, 23:55
        Widac wiele dziś okazji do świętowania smile
      • jarkoni Re: 90.000 bez echa.. 26.04.07, 00:37
        ivone, co z tą łódzką lurowatą kawą?? smile
        • ivone7 Re: 90.000 bez echa.. 27.04.07, 00:01
          jarkoni kawa owszem hihi ale lurowata??? nie absolutnie, jak dla mnie espresso
          z mlekiem..
          zaproponowalam forumowe spotkanie za 3 tyg...termin oczywiscie zawsze mozna
          przesunac..jakby co? pomozesz, ja nie mam doswiadczenia w organizowaniu takich
          spotkan..
    • z_mazur Re: 90.000 bez echa.. 26.04.07, 06:34
      Ta setka byłaby wcześniej, bo ostatnio rzeczywiście forum jest dosyć płodne, ale w czasie wakacji pewnie intensywność pisania spadnie, więc pewnie z tą wczesną jesienią masz rację.
      • julka1800 Re: 90.000 bez echa.. 26.04.07, 10:24
        no no Jarkoni , wcale Cie nie widać na forum, ale jak przychodzi do okrąglych
        rocznic to od razu sie pojawiaszsmile))
        To moze spotkanie w Łodzi?tongue_out
    • marieta_makieta Re: 90.000 bez echa.. 26.04.07, 12:57
      Niech się forum rozwija, rośnie, pączkuje itp., itd. Ja jestem nowa, z
      nietypowym problemem-bo próbuję ratować małżeństwo, które sama rozwaliłam.
      Zanim napisałam pierwszego posta, to bałam sie, że mnie na tym forum po prostu
      ludzie zlinczują. A dostałam tyle rad i wsparcia. Krytyki też-ale
      konstruktywnej. Dziękuję wszystkim. Marieta
    • pszczolkalodz TAK TAK ŁÓDŹ 26.04.07, 15:33
      czas spotkac sie w centrum, miescie pubow.... chetnie wlacze sie w
      przygotowania, pozdrwiam cieplutkosmile
      • julka1800 Re: TAK TAK ŁÓDŹ 26.04.07, 16:26
        bedziesz Pierwszą organizatorką, Pierwszym bedzie Jarkonismile))tongue_out
    • scriptus Re: 90.000 bez echa.. 27.04.07, 03:46
      smile a jeszcze tak niedawno było 10 000
      Ciekawe, czy ktoś jeszcze pamięta, kto kliknął post 10 000 i jakie wtedy były
      tu klimaty....
      • z_mazur Re: 90.000 bez echa.. 27.04.07, 12:36
        scriptus napisał:

> smile a jeszcze tak niedawno było 10 000
        > Ciekawe, czy ktoś jeszcze pamięta, kto kliknął post 10 000 i jakie wtedy były
        > tu klimaty....

Ja nie pamiętam.
        Może najstarsi górale...?
        A te klimaty to rzeczywiście ciekawe, napisz coś więcej jeśli pamiętasz.

Przydałoby się w wyszukiwarce narzędzie pozwalające przeglądać też forum
        własnie pod kątem czasu, a nie tylko tematów i autorów.
        • scriptus Re: 90.000 bez echa.. 27.04.07, 19:12
          10000 kliknęła Anja_pl smile

Pamiętam zabawy w układanie wierszyków

był to czas, kiedy chyba jeszcze nikt z nikim na tym forum sie nie spotkał,
          zatem wszystkie znajomości były wirtualne

Mocno się wtedy udzielał Jarkoni, który był przed rozwodem.

Było mało osób doświadczonych, po rozwodzie, ale te co były, były bardzo pomocne
          dla innych, nie chcę przez to powiedzieć, że te, co są teraz, nie starają się,
          jednak wiele z tamtych osób już tu chyba nie zagląda, a wiele z tamtych,
          zestresowanych przed rozwodem zmieniło się w doświadczonych doradców w temacie
          ....i co dalej.

Zressztą klimaty trudno jest opisać.
          • brzoza75 Re: 90.000 bez echa.. 27.04.07, 21:59
            Scri a ja pamietam nasze pierwsze spotkanie wink
            i zdjęcia tez mam smile))
            • scriptus Re: 90.000 bez echa.. 27.04.07, 23:33
              Ja też mam smile
              i bardzo mile wspominam to spotkanie smile
              • jarkoni Re: 90.000 bez echa.. 30.04.07, 23:13
                Scri uprzedzam lojalnie, że nie odpuszczę Ci spotkania w Łodzi...MUSISZ BYĆ
                • scriptus Re: 90.000 bez echa.. 07.05.07, 01:35
                  Jasne, Jarkoni, 19 maja... Kiedy i gdzie dokładnie, poślij na scriptus@wp.pl,
                  bo gazetowe mi działa średnio... Anja będzie ? Anja, przybądź, bardzo się
                  ucieszę smile
                  Oglądałem ostatnio zdjęcia z jednego ze spotkań forumowych ...
                  Chciałbym zobaczyć wszystkie miłe Panie, z którymi dane było się spotkać we
                  Sfinksie, czy w Folk Gospodzie, ale jakoś tak szczególnie śliczną Brzózkę,
                  która siedziała obok mnie i jesteśmy na jednym zdjęciu... Wybacz, ale ja ciągle
                  to przeżywam, taką dziewczynę, jak Ty, to można tylko kochać, pieścić i
                  szanować, a nie krzywdzić i rozwieść się.... Ale, ja jestem chyba
                  niedzisiejszy... Tylko patrzę i dziwię się, co się dzieje. Dlatego szczególnie
                  życzliwie życzę, żeby się ułożyło, żeby się ułożyło wszystkim naszym Paniom smile
                  Chciałbym rowniez zobaczyć Misia i dowiedzieć się, jak przebiega Jego walka o
                  dziecko, a także pozostałych Panów, choć to chyba nierealne, żeby się pojawił
                  np. Tri, albo Bezecny... Ale kto wie, życie bywa łaskawe dla tych, co nie
                  pragną zbyt wiele smile
    • julka1800 Re: 90.000 bez echa.. 04.05.07, 16:40
      mamy 91.000

smile))
      • akacjax Re: 91tys. 04.05.07, 17:24
        szkoda, że wiele z tych postów to smutne sprawysad
        Jednak niewątpliwie jest to najlepsze na ten temat forum na gazecie.
        Gratuluję sukcesu: Jarkoniemu, moderatorom oraz forumowiczomsmile)))
        • jarkoni Re: 91tys. 06.05.07, 02:37
          Smutne sprawy, ale to samo życie..
          Ja osobiście budzę się powoli do życia po 4 latach po rozstaniu, a dodatkowo
          wszyscy starzy znajomi zapomnieli o moim istnieniu, smutne (tzn. ci wspólni z
          byłą żoną), inni nowi poznani niedawno albo już zmęczeni całością trudności
          przemian i odpuścili, albo trwają i chwała im, bo wspierają i pomagają przetrwać
          i podnoszą na duchu
        • aron95 Re: 91tys. 06.05.07, 08:53
          akacjax napisała:

> szkoda, że wiele z tych postów to smutne sprawysad
          > Jednak niewątpliwie jest to najlepsze na ten temat forum na gazecie.
          > Gratuluję sukcesu: Jarkoniemu, moderatorom oraz forumowiczomsmile)))

Chyba jedyne, wogóle . Znasz jakieś inne ??
          • akacjax Re: 91tys. 06.05.07, 10:50
            Temat rozwodów pojawia się na wielu innych forach. Być może nie rzucają się one tak w oczy-bo ich nazwa nie zawsze kojarzy się z rozwodami, bo koncentrują się na szczególnych przypadkach itd.
            Niektóre są ukryte, by ograniczyć prowokacje troli, by dać wiekszą swobodę wypowiedzi, łatwiej wtedy pisać o detalach, a nie tylko ogólnikowo, jak na otwartych.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka