sutekh1 09.06.04, 12:35 TO SIĘ NIEDŁUGO ZACZNIE.... JA ZACZYNAM TAK: PORTUGALIA 4:2 FRANCJA 5:3 HISZPANIA 6:2 ANGLIA 9:2 HOLANDIA 9:1 WŁOCHY 11:1 NIEMCY 12.5:1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawlak_15 Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 13:21 no cóż: Kibicuje Francuzom i Anglikom =) a moje typy w kolejnosci to: -Francja -Włochy -Hiszpania -Anglia -Portugalia -Holandia -Niemcy -Czechy Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 09.06.04, 13:27 nie. to są w miarę racjonalne typy. natomiast JA kibicuję PORTUGALCZYKOM I ANGLIKOM i mam to od dawna.więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizza Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:45 mistrzem bedzie Hiszpania.Musza wreszcie udowodnic swa wartosc na wielkiej imprezie.moze im przeszkodzic w tym Holandia lub Anglia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martadelka Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:51 mistrzem bedzie Anglia.musza wygrac bo sa najlrepsi!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carla4 Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: 212.244.246.* 12.06.04, 09:17 ja od dziecka kibicuję Holandii, poza tym Francja , Hiszpania, Anglia pozdrawiam kibiców i liczę na wielki futbol... i zazdroszczę Szpakowskiemu ...:> iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek804 Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 08:03 mistrzem będzie Francja.Francja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.jetstream.xtra.co.nz 14.06.04, 10:59 taaa, Anglicy napewno mysla ze sanajlepsi , ale nigdy nie byli, media i oni sami balwochwalcy tak glosza. Czas na holandie po dreugi tytul Nowa Zelandiaa sie zakwalifikowala, tam mieszkam pozdrawiam i zazdroszcze Wam emocji pilkarskich, u nas tylko rygby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rot Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: 148.81.119.* 12.06.04, 23:08 a ja stawiam po dzisiejszych wyczynach na finał Bułgaria-Łotwa 7:8 po dogrywce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:18 Mistrzem będzie Francja! Henry, Zidane, Cisse, Barthez! Szkoda tylko, że nie ma Giuly'ego! Byłby tytuł na 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDOLF Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 23:07 Francuzi obronią tytuł!!! Francja Francja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 07:41 Nie wiem czy się ze mną zgodzicie... Oto moje typy: -Szwecja nr.1 -Portugalia nr.2 -Hiszpania nr.3 -Holandia nr.4 -Francja nr.5 -Czechy nr.6 -Anglia nr.7 Podałem swoją siódemkę w kolejności od potencjalnego mistrza jakiego typuję w nr.1 :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAŁ MAZUR Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: 212.14.58.* 15.06.04, 11:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAŁ MAZUR Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: 212.14.58.* 15.06.04, 11:23 HEJ NIE BUJCIESIĘ FRANCJIA WYGRA EURO 2004 HA HA HA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIA ZARZYCKA Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: 212.14.58.* 15.06.04, 11:28 FE PORTUGALIA WYGRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znany Autorytet Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:26 Finał: Francja - Anglia i wygra...Anglia. Zobaczycie, na razie są to dwie najmocniejsze ekipy z największym potencjałem. Chyba że Scholes ma kontuzję, wtedy pa, pa Angole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.kom / *.man.kn.pl 09.06.04, 13:37 wreszcie wygra hiszpania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekkk.,., Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 Szwedzi! IP: *.net.pulawy.pl 12.06.04, 17:34 zobaczycie ze Szwedzi zajda do finalu, nie zadni Hiszpanie czy Portugalia! a zagrac w finale moga z wlochami, ktorych zreszta maja w grupie!pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_33 Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 21.06.04, 12:54 Gość portalu: aero napisał(a): > wreszcie wygra hiszpania :) nie śpij Hiszpania jedzie już do domu pozd. kriss_33 Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Holandia!!! 10.06.04, 12:50 Mają spore szanse. Do starych gwiazd doszło młode pokolenie telentów z Ajaxu. Tylko bramka nadal tak średni obsadzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joint Re: Holandia!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:54 HOLANDIA,HOLANNDIA.HOLANDIA.TTAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Holandia!!! IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 15.06.04, 06:49 Taaak !!! Holandia Odpowiedz Link Zgłoś
astoreth13 Niemcy i Portugalia w finale!!!:) 10.06.04, 20:18 a wygra....??? raczej Niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Niemcy i Portugalia w finale!!!:) 10.06.04, 22:10 anglia lub hiszpania zostanie mistrzem europy. Odpowiedz Link Zgłoś
tswiercz Re: Niemcy i Portugalia w finale!!!:) 10.06.04, 23:58 Predzej Polska wygra Odpowiedz Link Zgłoś
astoreth13 Re: Niemcy i Portugalia w finale!!!:) 11.06.04, 10:38 to ze ostatnio zakwalifikowalismy sie do MS to byl bardzo duzy przypadek. Nigdy bysmy nie zwyciezyli. Deutschland uber alles! Odpowiedz Link Zgłoś
morsa typy 11.06.04, 12:57 Moje sa nastepujace: 1) Francja 2) Wlochy 3) Hiszpania 4) Holandia 5) Portugalia 6) Szwecja 7) Anglia 8) Czechy 9) Dania 10) Niemcy 11) Chorwacja 12) Bulgaria 13) Rosja 14) Grecja 15) Szwajcaria 16) Lotwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colak Re: typy IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 13:20 TAK BEDZIE: 1.Francja 2.Portugalia 3.Wlochy 4.Czechy Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: typy 11.06.04, 13:24 1) Francja Henry z Trezeguet w natarciu, w linii srodkowej Vieira, Zidane, Pires i Makelele, sa trudni do pokonania. Slabe strony to: linia obrony jezeli Santini bedzie sie upieral przy Desailly, ktory mial slaby sezon i brakuje mu szybkosci. Thuram albo Silvestre jako pomocnik Gallas to lepsze rozwiazanie. Bramkarz Barthez ma chyba juz za soba naljepsze lata. 2) Wlochy Mecz z Tunezja (4-0) pokazal ze Del Piero jest w wysokiej formie i razem z Totti i Vieri moze zamieszac pod i w bramce przeciwnikow. Druzyna tr.Trapattoni, ofensywa i defensywa jest dobrej marki. Ewentualne slabe strony to linia srodkowa. 3) Hiszpania Mocne poparcie kibicow hiszpanskich ma tutaj znaczenie. Dobrzy bramkarze (Casillas i Canizares), dobra gra w srodku i w ataku (Raul, Morientes i nowy nabytek Torres). Slabsza natomiast obrona bez Salgado ktory nie bierze udzialu w ME z powodu kontuzji. 4) Holandia Moze zajsc wysoko, jezeli druzyna bedzie zgrana. Moga byc problemy jak ustawic pozycje. Kluivert, van Nistelrooy albo Makaay to dobrzy napastnicy. W defensywie de Boer i kto jeszcze? 5) Portugalia Ostatnia szansa dla weteranow Figo, Costa i Couto. Poparcie publicznosci moze uskrzydlic druzyne, oczekiwania kibicow na bramki moze takze doprowadzic do zbyt duzego napiecia i braku skutecznosci. Kapitan Linia obrony pod znakiem zqapytania: czy Couto jest wystarczajaco szybki? 6) Szwecja Spokojna gra i stabilna. Napastnicy (Larsson, Zlatan), linia srodkowa (Ljungberg) i obrona dobrze zgrana. Druzyna efektywna, wysoki moral gry, malo przegranych meczy (z ostatnich 30 tylko 4). 7) Anglia Eriksson i jego jedenastka ma trudne zadanie. Losowanie niezbyt laskawe. Najpierw Francja w grupie, pozniej ewentualnie Hiszpania albo Portugalia w cwiercfinalach. Linia srodkowa mocna i zgrana jezeli nie bedzie kontuzji albo wykluczenia z gry (kartki) na niektorych pozycjach. Terry i Campbell OK, King i Carragher pod znakiem zapytania. Owen i Rooney sa dosyc samotni w natarciu. 8) Czechy Wygrana w grupie kwalifikacyjnej przed Holandia duzo mowi o druzynie. W ostatnich ME mieli pecha trafiajac na mocnych przeciwnikow. To samo teraz. Nedved i Koller to gracze ktorzy moga niezle zdzialac. 9) Dania Niezla ofensywa (Tomasson, Sand, Jörgensen i Grönkjaer. Gravesen w linii srodkowej wazny dla Dunczykow. Natomiast obroncy niepewni. 10) Niemcy Niezbyt przekonujaca gra w ostatnich latach. Kahn w bramce stary wyga, Ballack i Kuranyi moga miec udzial w sukcesie albo fiasku druzyny. 11) Chorwacja Rutynowana druzyna z pilkarzami grajacymi w roznych klubach Europy moze sporo zdzialac. Obroncy Kovac (Bayern München) i Tudor (Juventus) zaprawieni w ostrych meczach klubowych Champions League. Prso w ataku i Pletikosa w bramce. Wazny mecz z Anglia. 12) Bulgaria Petrov i i Berbatov musza zagrac madrze i dobrze, zeby miec szanse wyjsc z grupy (Szwecja, Dania i Wlochy). Druzyna dociera sie. 13) Rosja Kontuzja Onopko zmniejsza szanse wyjscia z grupy, w ktorej jest Portugalia i Hiszpania. Bulykin w ataku i Izmailov w pomocy to plusy druzyny. 14) Grecja Druzyna pod wodza Niemca Rehhagel wygrala eliminacje grupowe dzieki 1-0 przeciwko Hiszpanii. Grecy licza na rutynowanych zawodnikow i taktyke (defensywa z szybkim kontratakiem). 15) Szwajcaria Kontuzje w druzynie (Streller i Thurre). Yakin (Stuttgart) na pozycji napastnika. 16) Lotwa Krol strzelcow druzyny Verpakovskis, moze ewentualnie przyczynic sie do zdobycia ew. punktow. Nielatwo w tak silnej grupie, gdzie graja Holandia, Czechy i Niemcy. A prywatnie chcialabym zeby Szwedzi wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humbak Re: typy IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 11.06.04, 22:54 Nie mam czasu czytać całego, ale co mi się rzuciło w oczy: Włosi- za słaba pomoc na drugie miejsce. Z tego co pamiętam, to Del Piero musiał się cofać. Holendrzy- w obronie jeszcze Stam i Heitinga, choć generalnie faktycznie ciut słabo. Portugalia- są u siebie, ale jakoś jak dotąd nie potrafili wygrywć. są chyba za słabi w odbiorze itp. Anglia- w końcu coś się dzieje. Mogą nabroić. Choć faktycznie los się do nich nie uśmiechnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Саша Wymarzonym mistrzem jest dla mnie Rosja. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 14:19 Jesli nie ona to niech beda Wlosi. Mam nadzieje, ze na Euro rozblysnie talent Saszy Kerzakowa i Andriuszy Kariaki. To jedni z najlepszych snajperow rosyjskiej Premier Ligi, a to jak Kariaka bije wolne to po prostu miodzik :) Problem w tym, ze nie jestem przekonany, czy Andriej znajdzie sie w wyjsciowej jedenastce. Pomoc to wg mnie najsilniejsza rosyjska formacja, z takimi graczami jak Gusiew, Loskow, Alejniczew, Mostowoj, mlody obiecujacy Izmailow mozna powalczyc o wiele. No i jest jeszcze moj faworyt Kariaka z Krylia Sovietow z Samary. Ataka jest niestety duza niewiadoma. Na pewnoe miejsce w 11 nalezy sie Kerzakowowi. Ulubieniec Pitera jest w bardzo wysokiej formie. Ale kto ma byc drugim napadziorem obok niego to juz maly dylemat. Bulykin z Dynama i Syczew z Loko chyba jeszcze nie maja optymalnej formy. Bulykin dobrze zaczal lige, ale potem bylo gorzej na co duzy wplyw miela dykwalifikacja na 5 kolejek za niesportowe zachowanie chyba w meczu z Zenitem Kerzakowa wlasnie. Syczew za ma wielkie mozliwosci, ale czy potrafi je wykorzystac wlasnie podczas Euro? W Loko gra bardzo nierownie. No i jest jeszcze Kiriczenko z CSKA. Najmniejsze doswiadczenie, ale kto wie moze to wlasnie bedzie jego atutem. Ja jednak nie zdziwilbym sie gdyby Jarcew majac taki wybor w pomocy nie gral tylko jednym napastnikiem - Kerzakowem, a jako ofensywny pomocnik/napastnik nie wystawial Cara Mostowoja. Bramkarz "Boss" Owczynnikow to bez watpienia klasa eyropejska i o niego nie trzeba raczej sie martwic. Gorzej z obrona. To chyba najslabsze ogniwo Sborny. Nie ma Ignaszewicza, Onopki, a to sa bardzo duze oslabienia. Nie wiem czy Smiertin przesuniety do tylu jakos to zalata. Ale jest nasz bohater z barazy z Walia Wadim Jewsiejew. Oby szczecie sprzyjala mu tak jak jesienia zeszlego roku. W kazdym razie tylko pelne zaangazowanie i walka przez 90 minut pozwalaja o czyms marzyc na Euro. Вперед русские - мы с вами! Саша Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martineeez Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.04, 18:10 HUP HOLLAND HUP !!!!!!!!!!!! NETHERLANDS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusonic Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.bmj.net.pl 11.06.04, 18:20 Miejsca od 13 do 16 : -Grecja -Szwajcaria -Bułgaria -Łotwa Miejsca od 9 do 12 : -Hiszpania -Chorwacja -Dania -Niemcy Miejsca od 5 do 8 : -Francja -Rosja -Włochy -Holandia 4 miejsce : -Anglia 3 miejsce : -Portugalia 2 miejsce : -Szwecja 1 miejsce : -Czechy! Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 11.06.04, 21:14 Ciekawe typy. Wow! Szwecja na 2-giej pozycji. Fajnie, bo ja bede kibicowac Szwedom. najwazniejsze jednak jest to, zebysmy jako kibice mogli obejrzec czysta gre Fair Play, dobrych sedziow i entuzjazm wsrod publiki. Emocjonujace, ciekawe, trzymajace w napieciu mecze, wiele nowych talentow i duza porcje rozrywki. Niech najlepsza druzyna wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelsonek Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 14:51 Gość portalu: Tusonic napisał(a): > 4 miejsce : > -Anglia > 3 miejsce : > -Portugalia przeciez meczu o 3 miejsce nie ma!! na jakiej podstawie POR bedzie 3, a ENG 4?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: 80.51.99.* 11.06.04, 21:14 Zdecydowanie Włochy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 Włochy, Włochy!!! IP: 80.51.99.* 11.06.04, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słowak Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 Włochy, Włochy!! IP: 80.51.246.* 11.06.04, 22:53 ...Basiu umyj włochy pod zimną wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm może Portugalia, Niemcy 11.06.04, 22:31 + faworyci Francja, Włosi, Anglia, Hiszpania czekająca na przełom, ciekawa czeska drużyna, Holandia... nie zapomnieć o Szwecji i Danii, duzo tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Ja dotychczas kibicowałam Portugalii, ale... IP: 213.25.91.* 14.06.04, 09:38 po tym, co pokazali w meczu otwarcia z Grecją stwierdzam, że na finał, niestety, są chyba za słabi. Czasami sądzę, że zwolnienie z kwalifikacji bywa przekleństwem dla gospodarzy, bo sparingi to jednak nie to samo co konieczność walki o wyjście z grupy eliminacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea3k Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: 80.51.246.* 11.06.04, 22:50 ...a może, Rosja-Czechy w finale ? Jeżeli ruskie wyjdą z grupy (sędziowie będą pomagać Portugalom tak, jak w meczu z Depor brutalom z Porto) to kamanda zawalczy o ME 2004! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes ..sebastian Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 23:11 Obrońcy tytułu ostatnio grają wyśmienicie ale w portugalii skład bedzie nieco "oskubany" i bendzie moglo byc jak na mś ale mają duże szanse.Holandia wkoncu ma sklad na miare swiatową i takze bendzie jednym z faworytów.Czesi takze mają w swoim skladzie duzo gwiazd i sa bardzo zgrani dlatego wygrali z Holandią w el.3-1.Łotysze pokonali w barażach turcje która byla na "topie"i to moze stanowic dalszą motywację tego kraju.Greków,Duńczyków,Rosję i Chorwację zostawiam ze wzgędu na to ,że losy są juz przesądzone.Wielkąniespodzianką na turnieju mogą byc ponownie grający u siebie portugalczycy ale nie wolno zapomniec czego dokonała Szwajcaria.Wielkim błędem będzie mogl byc żle dobrany sklad niemców i nie mają szans nawet na wyjście z grupy.Anglicy bedą raczej walczyc o wyjście z grupy ,i pomimo ze ma tak tuzo gwiazd to niewydaje sie niebezpieczny.Włosi bedą obrońcami wicemistrzostwa europy i jesli sie postarają to wicemistrzostwo znowu pojedzie do wloch.Do Szwedów natomiast trzeba podchodic ostroznie bo niewiadomo jak wypadnie "nowy skład". pdsumowanie: .rosja .chorwacja .bułgaria 13.niemcy .grecja .szwjcaria .Łotwa 9.dania .hiszpania .portugalia .szwecja 5.czechy .anglia 3.francja 2.włochy 1.holandia takie są moje typy Odpowiedz Link Zgłoś
crims najchetniej Francja - Czechy w finale 11.06.04, 23:24 Typuje jednak polfinaly: Portugalia - Szwecja Francja - Czechy i final: Francja - Portugalia wygrany jednak przez Francuzow. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 12.06.04, 08:48 Portugalia 2:1 Francja 0:1 Hiszpania 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pivot tentyp.net <- na tej stronie mozecie typowac ME IP: 195.117.238.* 12.06.04, 10:30 polecam, wystaczy zalozyc sobie konto na stronie. tentyp.net Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 12.06.04, 11:14 1. Portugalia 2. Holandia 3. Hiszpania Ale cudów nie ma i znowu wygra Francja. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yonk Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.it / 62.233.189.* 12.06.04, 12:04 zdecydowanie Włochy!!!! dalej: Portugalia Anglia Niemcy Hiszpania Francja Hiszpania a reszta to już nieważna......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:08 Mistrzem Portugalia, a liczyc sie beda takze: Francja Hiszpania Włochy niespodzianke moga sprawic Czesi i Szwedzi ciala dadza Niemcy i Holendrzy Odpowiedz Link Zgłoś
albercik-81 Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 12.06.04, 12:46 Portugali - Francja - Holandia - ktoś z tej trójki wygra... Czesi , Rosjanie i Chorwaci - pokażą coś ciekawego, licze też na Duńczyków... No cóż, a Włosi, Hiszpanie, Niemcy czy Anglicy... zawsze są groźni ale nie stawiam na nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forzza Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: 195.225.180.* 12.06.04, 12:47 Moje typki to: Włochy Czechy Francja Portugalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lara Croft Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.p.lodz.pl 12.06.04, 14:55 mistrzem zostaną Pepiczki... i ch** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex_and_eR Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 16:32 Włochy Mistrzem!!!pozdrawiam!!! >>>www.adp10.friko.pl <<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marekk91 Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.ols.vectranet.pl 12.06.04, 16:36 Francja wygra Euro 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 12.06.04, 16:52 czesi? być może ale to nie takie proste.. szwecja moze nabroić ....ale może tez przegrać wszystko, to nie jest tak silny zespół larsson nie jest w najlepszej formie. typuję wyniki pierwszych meczów; port.: grecja 5:1 rosja: hiszp. 1:2 francja: anglia 2:2 chorw.: szwajc> 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: TYPUJEMY MISTRZA EUROPY 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 16:52 Wielką Pilke czas zacząć. Życzę wszystkim wrażeń. Hiszpania mistrz Odpowiedz Link Zgłoś