Gość: rusell IP: *.motorola.com 12.06.04, 06:29 K..a, skad oni wyjeli to zdjecie?;) Bidulek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Menotti Re: Mirosław Trzeciak dla "Gazety": Nie mogę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:17 Wyglada taki smutny, jakby mu ktos trampki buchnal, Biedaczysko i ten fantastyczny wasik. Typowo Polski- Sarmata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Mirosław Trzeciak IP: *.server.ntli.net 12.06.04, 14:33 Taka mala refleksja. W Anglii sa brukowce i wartosciowe (quality) gazety; w tych pierwszych niezalaznie o czym sie pisze jest duzo sensacji, skandali, plotek,; w tych drugich, wartosciowych ma sie do czynienia z bardziej zlozona refleksja, poglebiona analiza, obiektywnym spojrzeniem na sprawy. Chodzi o to ze jak czytam polskie gazety, przewaznie na stronach internetowych wiec moze nie jestem dobrze poinformowany, to mam do czynienia z kompletnym balaganem , a wrecz powiedzialbym ze trudno dopatrzec sie , aby byly tendencje w kierunku 'wartosciowej analizy'. No wlasnie pan Trzeciak wydaje sie wyrozniac pozytywnie na tle nijakich wypowiedzi i tych i tamtych redaktorow. To jest to co chcialem powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś