Dodaj do ulubionych

Van der Sar: Barthez dał mi przykład

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 18:49
Lubię Van der Saara, choć bramkarz z niego przeciętny. Udało mu sie obronić
karnego. Po prostu. I tyle.

Obserwuj wątek
    • Gość: tommij@o2.pl To świetny acz niedoceniany bramkarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:42
      Nie mówmy że udało mu się obronić bo poprostu wszystko w nogach strzelającego a
      on po prostu odczytał zamiar Szweda i tyle.Niektórzy mają ten dar
    • Gość: Latający Holender Van Der Sar na przewodniczącego KE IP: *.vline.pl 27.06.04, 19:53
      jak to przeciętny bramkarz?! wcale nie przeciętny! widzieliście jego
      spojrzenie? Whirpool i inne chłodziarko-zamrażarki wymiękają
      Królowa Śniegu też
    • Gość: jb Van der Sar IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 27.06.04, 20:32
      Van der sar jest lepszy od Bartheza, jesli ktos twierdzi ze z
      niego 'przecietny bramkarz' to na jakiej podstawie?Ten bramkarz jest jednym z
      lepszych w premiership...
    • Gość: McGyver Niespodzianka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:37
      Wyobrazcie sobie, ze kiedys .... poznalem Van der Sara!!! Brzmi
      nieprawdopodobnie a jednak. W 2001 r. bylem przez dluzszy czas w Anglii a wtedy
      VdS przeszedl z Juventusu do Fulham. Kiedys ide sobie Fulham Road a tu ze
      sklepu wychodzi VdS z jakas gazetka w rece. Zamurowalo mnie :)) ale poprosilem
      go o autograf, podpisal mi sie na Metro Plan. Ale bylem w szoku!!! Potem z
      kumplem pracowalismy jeszcze na stadionie Fulham jako Match Day Staff-
      tzn "pracowalismy" bo tak naprawde to ogladalismy mecze Premiership. Bylem na 3
      meczach... Pozdrawiam
    • Gość: Tojad Re: Van der Sar: Barthez dał mi przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 03:19
      ?! Przeciętny to chyba nie... może bez błysku, ale dobry technicznie i opanowany.
      • Gość: Aksal Re: Van der Sar: Barthez dał mi przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 04:06
        Swojego czasu mowili o nim "jeden z najlepszych bramkarzy na swiecie"... 96', 98'... Potem niby juz nizej... Ale potrafi bronic i choc moze szczyt kariery za nim to nadal jego poziom jest zaskakujacow wysoki... A do Bartheza nawet nie prownujcie... ;/ Francoz byl dobry... chyba z rok... po 00' sie spalil i juz zostal taki do dzis... cienki... jedynie nazwiskiem dalej broni... presja go zabila...

A co do tego Autografa to neizla sprawa !! massa :) VdS przed sklepem spotkac :D hehe
    • Gość: Mia Re: Van der Sar: Barthez dał mi przykład IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 20:55
      jezeli ktos ma w posiadaniu zdjecie momentu kiedy van der Sar przenikliwym i
      seksownym spojzeniem przeszywa Advocata po obronie karnego w meczu ze szwecja
      to blagam o jakas informacje!!!
      wrozkaesmeralda@.interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka