Dodaj do ulubionych

Wisła kontra Real

IP: *.chello.pl 11.08.04, 22:55
I co koniec balu panno lalu chyba nikt nie powinien mieć złudzeń kto był
lepszy Prezesie Wisły więcej realizmu ale wisła w pierwszej połowie nic nie
pokazała a po przerwie też tak sobie
Obserwuj wątek
    • Gość: Le Niuch Re: Wisła kontra Real IP: *.szczecin.mm.pl 11.08.04, 23:08
      Pewnie Legia pokazałaby więcej...? :D
    • Gość: ab Re: Wisła kontra Real IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 11.08.04, 23:10
      realizmu?? a gdyby twoja legla grala z realem to od razu mowilbys ze
      przegracie?? poza tym wlasnie z powodu leglej powinienes kibicowac Wiselce bo
      kazdy wygrany mecz zwieksza punktacje w rankingu, potrzebnego takze wam.
      • Gość: anty wisla Re: Wisła kontra Real IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.04, 23:12
        niestety wypowiedzi grajkow krakowskich przed meczem byly bardziej bunczuczne
        niz teraz wase.wiecej pokory.
        chcialbym widziec teraz wasze miny gwiadorzy:))))
        • Gość: Le Niuch Re: Wisła kontra Real IP: *.szczecin.mm.pl 12.08.04, 00:28
          Nie mają się czego wstydzić. Zagrali dobry mecz
          • Gość: Miki Re: Wisła kontra Real IP: *.aster.pl 12.08.04, 00:45
            Zgadza się. Mimo tego, że jestem kibicem Legii, kibicowałem dzisiaj Wiśle i
            jutro ( a w zasadzie dzisiaj ) bedę kibicował Legii, ale równiez Amice i
            Lechowi. Bo zwycięstwa polskich drużyn w Pucharach dają punkty, które podniosą
            pozycję Polski w rankingu UEFA. A to potrzebne by było, aby polska drużyna w
            walce o LM była rozstawiona ( co zauważył jeden z Was na forum ). Wypowiedzi
            pilkarzy Wisły może nie tyle były buńczuczne, co bardziej w tym tonie, że
            piłkarze, działacze, a przede wszystkim kibice wierzyli, że może uda się
            sprawic sensację. To, że Real był zespołem lepszym od Wisły, nie podlega
            dyskusji, ale bardziej ten mecz był przez graczy Realu potraktowany
            sparringowo, bo wcale Real mnie nie zachwycił. Nie błyszczeli Ronaldo, Zidane,
            Beckham. Dopiero Morrientes strzelił 2 bramki po błedzie obrońców.
            Nie wiem, czy Legia lepiej by zagrała z Realem, ale jako jej kibic wierzyłbym,
            że będzie w stanie wygrać. Bo gdybym nie wierzył, to kibicowanie ulubionej
            drużynie nie miałoby sensu. I na pewno wszyscy związani z Wisłą też wierzyli w
            sukces, bo treningi, przygotowania do meczu też byłyby pozbawione sensu. Na
            pewno coś Kasperczak bedzie musiał zmienić na rewanż. bo ja jeszcze wierzę (
            choć szanse są może na 10% ) w to, że Wisła na wyjeździe powalczy i pokusi się
            o niespodzianke.
            Nie ma co już wypominać porażki Wisły z Valerengą, tylko trzeba patrzeć
            naprzód. Może jeżeli nie na Ligę Mistrzów, to na ewentualną grę pozostałych
            polskich drużyn w Pucharze UEFA. A w Pucharze UEFA Wisła nie jest na straconej
            pozycji. Pokazała, że umie walczyć z takimi drużynami jak Parma, Schalke czy
            Lazio.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka