Dodaj do ulubionych

Austria - Legia 0:0, trwa I połowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:55
wisla jest najlepsza!!!!!!
ha!czybym byla pierwsza??
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:56
      co nie znaczy ze zle zycze legii!!! :)
      • Gość: jarek znowu bedzie pieprz..nie, że byli lepsi ale... IP: *.net / *.inforia.net 17.09.04, 09:47
        przegrali. To takie typowo polskie.Przegraliśmy z honorem. K.. mać, przestańmy
        wreszcie żyć nadziejami. Legia nie była lepsza, bo przegrała, a to o wynik,
        powtarzam o wynik w futbolu chodzi, a nie o grę na przewagi! Obejrzałem cały
        mecz i różnica jeśli była na korzysć (L) to tylko w I połowie i to minimalna.
        Dodatkowo popisy Saganowskiego to poziom podwókowy. Zastanawiam się czy kiedyś
        jeszcze obejrzę L grającą w piłkę nożną, a nie szarpankę i granie na aferę. Czy
        w drugiej połowie ktoś zapamiętał chociaż jeden strzał L na bramkę Fryców? (Mam
        na myśli takie które mogły być naprawdę groźne?)
        Rozpacz i nędza, aż żal patrzeć.
        • Gość: loco Re: znowu bedzie pieprz..nie, że byli lepsi ale.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.09.04, 11:43
        • Gość: loco No i legła warszawa, kuchenki bez charakteru zre- IP: *.chello.pl 17.09.04, 11:46
          misowały, a wisełka sie mocno pociła i niczego nie mozna byc pewnym...
          Jak wszystkie odpadną, to dopiero beda jaja! Ciekawe co powie na to Misio
          Listkiewicz, czy dalej bedzie taki zadowolony.
          Ogolnie: Ż E N A D A ! ! !
          • Gość: ERNST STAVRO LEGIA GRA JAK NIGDY, PRZEGRYWA JAK ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:23
    • Gość: Miki Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.aster.pl 16.09.04, 21:01
      Widzieliście sytuację sprzed chwili.

Jeżeli tak skutecznie ma grać Włodarczyk .... no szkoda.

Ja, jako kibic Legii, też dobrze życzę Wiśle, Amice.

POzdrowionka
      • Gość: nitz Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:02
        Ja piernicze, 2 słupki. To jest pech. Ale z tego co widze to wszystkie druzyna maja szanse przejsc :)
      • Gość: Roy Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.aster.pl 16.09.04, 21:05
        A ja jako kibic Wisly mam ochote nakopac do tylka Wlodarczykowi - jak mogl to
        spudlowac :/

A Legia jak dotad najlepszy mecz w sezonie - az oczom nie wierze - lepiej pozno
        niz wcale. brawo!
        • Gość: Piotrek Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.cdm.com 16.09.04, 21:11
          • Gość: Piotrek Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.cdm.com 16.09.04, 21:12
            A ja jako kibic Slaska Wroclaw zycze trzem druzynom polskim jak najlepiej -
            niech ciulaja punkty !!!!!
            • Gość: biala gwiazda BRAWO LEGIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 21:22
              fajnie ze chociaz polskie kluby graja w pilke:)) jako kibic wisly: brawo legia, zycze przejscia do
              nastepnej rundy. zeby jeszcze wiselka uporala sie z gruzinami...

do ekipy gazeta.pl:

kasowac wszstkie idiotyczne posty pseudokiboli!!!
              • Gość: Warszawiak Re: szmaciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:42
                Wlodarczyk, pocaluj mnie w dupe z taka skutecznoscia!!! Zagrali jak dziady z najnizszej polki, a nia jak moja Legia!!:[[[ U siebie dostana 0:1 i wypier... z UEFA!!! I mowie to ja, ktory w Janasa jeszcze wierzy... Ale legia... boszzz...
                pozdrawiam
                • Gość: siekiera Re: szmaciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 08:42
                  a mi (kibicowi lecha) wstyd za druzyne ktora tak szybko odpadla...

mam nadzieje ze pozostale druzyny nas pomszcza
    • Gość: Przemek Austria - Legia 0:0 i inne po angielksu IP: *.as.uky.edu 16.09.04, 21:37
      www.eurosport.com/home/pages/V4/L0/S22/E6883/live_Lng0_Spo22_Evt6883_allL
      ive1.shtml
    • Gość: KaroleQ Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.chello.pl 16.09.04, 21:38
      Ja jako kibic i fan Legii Warszawa, jestem szczęśliwy, że dzisiaj Legia gra
      bardzo dobry mecz ( przynajmniej narazie), ale Wisła chociaż wygrała i tak nie
      pokazała nic szczególnego. Amica jeszcze troszke powalczyła. Z tych wszystkich
      drużyn sądzę, że Legia dostała najtrudniejszego przeciwnika w I rundzie
      UEFA.Posty(odpowiedzi) proszę przesyłać na antymonus@poczta.onet.pl .
      POzdrawiam wszystkich kibiców wszystkich Poslkich drużyn grających w UEFA. Oby
      zaśli jak najdalej. POwodzenia Legioniści, Wiślacy i Amica
      • bobeer1 Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa 16.09.04, 22:13
        JESTEM Fanem i kibicem LEGII!!
        Trzymam kciuki za kazda Polską drużynę która gra w Pucharach.Szkoda ze Wisła
        straciła az 3 bramki:/ Amica zagrala dobry mecz a w koncówce zabrakło im
        szczęscia.Legia za to miala juz sporo sytuacji,lecz ich nie wykorzystala ale
        cóż.LEcz gra poprostu piekny meczyk,jak narazie najlepszy w sezonie:)Oby tak
        dalej!!Powodzenia:LEGIA,WISŁA,AMICA!!
    • Gość: x WISLA TRZYMA ZA LEGIE!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 16.09.04, 21:43
      • Gość: Nicky Re: Kibic MU zyczy odpadniecia Legii,Wisle i Amice IP: *.chello.pl 16.09.04, 21:59
        I nie podniecajcie sie tak bo poziom tych trzech druzyn jest tragiczny.Szkoda
        pieniedzy na transmisje i koszty zwiazane z wyjazdami na mecze,najlepiej niech
        wszystkie trzy odpadna w pierwszej rundzie i bedzie spokoj.Dajcie sobie z
        spokoj z tymi palantami i zacznijcie kibicowac Realowi,MU,Chelsea itd.
        • Gość: VonKris Re: Kibic MU zyczy odpadniecia Legii,Wisle i Amic IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.04, 07:57
          widac od razu, ze wogole nie znasz sie na pilce... na Wenus jest taka druzyna
          ktora nazywa sie Idole Palanta - nigdy nie przegrala zadnego meczu, a graja w
          niej najlepsi i najmadrzejsi Wenusjanie. Powinienes zostac ich kibicem...
          Booosze... ze tez takie fiuty jak ty maja dostep do netu... powinni cie odciac
          od sieci z mocy jakiejs ustawy...
        • joly.roger Re: Kibic MU zyczy odpadniecia Legii,Wisle i Amic 17.09.04, 14:10
          Gość portalu: Nicky napisał(a):

> Dajcie sobie z
          > spokoj z tymi palantami i zacznijcie kibicowac Realowi,MU,Chelsea itd.

Jasne - jak najsilniejsze beda np Bayern, Barca i Arsenal, to im
          bedziesz 'kibicowal'. Ty nie jestes kibic tylko hm... panienka lekkich
          obyczajow.
          Bo kibic, owszem docenia i podziwia klase najlepszych, ale jest ze swoja
          druzyna zarowno jak jej dobrze idzie, jak i wtedy kiedy idzie zle. Moze
          ZWASZCZA kiedy idzie zle...
    • Gość: Zakaew i tak legia da dupa bo Polak zawsze daje dupa IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 16.09.04, 21:56
      hahahhahaha
      • Gość: łubudubu Re: i tak legia da dupa bo Polak zawsze daje dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:05
        mów za siebie gościu, bo mi się jeszcze nie zdarzyło i nie przewiduję ...
        a Polakiem jestem jak najbardziej
        • Gość: ^^^ Re: i tak legia da dupa bo Polak zawsze daje dupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:07
          a po co w ogole reakcja na jakiegos idiote. zalosny poziom to prezentuje on, a nie pilkarze.
          • Gość: krakus Re: i tak legia da dupa bo Polak zawsze daje dupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:16
            chcialbym zobaczyc go w skladzie ktorejkolwiek z druzyn...
            • Gość: wislak Re: i tak legia da dupa bo Polak zawsze daje dupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:35
              1:0 to nie katastrofa!!! na lazienkowskiej odrobicie straty!!! zycze szczescia
              • Gość: Miki 1:0 dla Austrii IP: *.aster.pl 16.09.04, 22:40
                Masz rację kolego wislak i dzięki Ci. Ale szlak może człowieka trafić, gdy taka
                sytuacja jaką miał Włodarczyk zostaje zmarnowana. I dobrze powiedział
                Tomaszewski w studiu, że to się może zemścić i miał rację.

Ale patrząc na przebieg meczu Austria to nie jest jakaś wybitna drużyna i są
                bardzo duże szanse na odrobienie strat.

Pozdrawiam i życzę powodzenia Wiśle, Amice no i przede wszystkim mojej Legii.
              • Gość: Neolit Re: i tak legia da dupa bo Polak zawsze daje dupa IP: 213.199.197.* 16.09.04, 23:23
                Brawo dla Legii za najlepszy mecz w sezonie. Szkoda tylko tych
                niewykorzystanych sytuacji. Ale w rewanzu bedzie dobrze. Jako kibic Wisly zycze
                wszystkim trzem naszym druzynom awansu. Trzymam kciuki za Wisle, Legie i Amike.
    • Gość: tt55 Paradoksalnie to Legia ma sznse na awans IP: *.aster.pl 16.09.04, 22:38
      bo gra u siebie
      Amica też powinna dać radę
      A u buków na pewno postawię na Dynamo bo nie daje Wiśle sznas na remis w
      Gruzji...
      • Gość: jojo-wiślak W sumie racja... IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 12:01
        Ale Wisła raczej wygra w Gruzji, ale oni też pycną co nieco...Tak że nawet
        wygrana Wisły przy jakiś bramkach Dynama, może być za mała na 3 gole Gruzinów w
        Krakowie

Sad but True - Wisła jest w gorszej sytuacji niż Legia..
        :(
        • joly.roger Re: W sumie racja... 17.09.04, 14:15
          Gość portalu: jojo-wiślak napisał(a):

> Ale Wisła raczej wygra w Gruzji, ale oni też pycną co nieco...Tak że nawet
          > wygrana Wisły przy jakiś bramkach Dynama, może być za mała na 3 gole Gruzinów
          > w Krakowie

Ty kpisz czy naprawde nie masz pojecia o zasadach w pucharach? KAZDA wygrana
          Wisly daje im remis, podobnie jak remis. Bo wygrala u siebie.
          • joly.roger Re: W sumie racja... 17.09.04, 14:16
            joly.roger napisał:

> KAZDA wygrana
            > Wisly daje im remis, podobnie jak remis. Bo wygrala u siebie.

Hehe, ale sie obcialem. Powinno byc: KAZDA wygrana Wisly daje im AWANS,
            podobnie jak remis
            :)))
        • Gość: Ania hehe IP: *.centertel.pl 17.09.04, 16:40
          sugerujesz, ze Wisla wygrala u siebie, wygra na wyjezdzie i pomimo to
          odpadnie? ;)
    • Gość: k0n0p Kubicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:38
      Ten pan jest słabym trenerem, a co gorsza wyjątkowo oraniczonym myślowo
      człowiekiem. Pomijam już wywiady i inne podobne sprawy, uderzające jest to, że
      nie widzi co się dzieje na boisku. Legia przegrała już przez niego pare meczów
      (Wisła, LEch itp) głównie z powodu nie przeprowadzania zmian. Otóż, panie Kubo
      rezerwowych trzeba wprowadzać w od 60 minuty, aby mieli czas przeprowadzić
      przynajmniej parę akcji. Wprowadzanie 2 prawego pomocnika w 88 minucie to tylko
      gra na czas. Poziomem panu Kubickiemu dorównał tylko Szala i Włodarczyk.
      Wszyscy oni zagrali żenująco. Szczególnie ten szmatławy napastnik, który z 3
      metrów nie trafił do pustej bramki. Żenada.
      • Gość: mikis gdy polskie drużyny grają w pucharach życzę IP: *.aster.pl 16.09.04, 22:40
        zwycięstwa bez względu na sympatie klubowe
    • Gość: WIERNY KIBIC LEGII Teraz juz koniec! Trzeba juz isc! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.04, 22:39
      CWKS CWKS LEGIA LEGIA J...L WAS PIES!!!!
    • Gość: cyg@nek Miałem nadzieję, że chociaż Legia ma jaja, IP: *.enformatic.pl 16.09.04, 22:39
      a okazuje się, że to takie same ciepłe p...dy jak reszta polskiego byleczego.
    • Gość: jurrr Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.zamosc.mm.pl 16.09.04, 22:41
      ogólnie - dziadostwo, na dobrą sprawę wszystkie drużyny mogą odpaść,
      chociaż ... szanse na awans nadal są
      • Gość: mk Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:46
        Wisła raczej przejdzie, bo ma słabego rywala, ale Legia z taką grą nie ma co
        szukać, kopanina i nędza.....
    • Gość: river Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.aster.pl 16.09.04, 22:58
      Jak długo będziemy czekać na zmiany? Saganowski jest bez formy ,po jaką cholerę
      gra w pierwszy składzie, Kiełbowicz jest beznadziejny od dwóch lat - gra,
      Szala jest wolny i mało zwrotny - gra, można tak długo wymieniać. Dno i kilo
      mułu ta Legia pana Kubickiego.A zmiany jakie przeprowadza to po prostu
      profanacja pracy szkoleniowej.Karwana na dwie minuty,dobrze że nie na
      dwadzieścia sekund
    • Gość: m_BLADE Kibice Legii IP: *.sebastiana.ceti.pl 16.09.04, 23:09
      PEŁEN SZACUNEK za doping... za śpiew "Legia Warszawa": naprawde ładnie to było
      słychać
      Natomiast po sytuacji kuriozum z I-wszej połowy kiedy ani Sagan ani Włodarczyk
      (z metra???) nie trafiają do bramki: nie wiem jak się chłopaki pozbierają ;p
    • Gość: tyrolczyk Wisla by wygrala IP: *.dialin.kamp-dsl.de 16.09.04, 23:11
      Legia nie zasluzyla aby grac w fazie grupowej.
      Tylko Wisla i Amica przejda dalej
      • Gość: Janas Kazdy glupek IP: *.adsl.xs4all.nl 16.09.04, 23:19
        trafia w slupek.
        hihihihih :-)
        Ale za to Wlodar nadal sexy dupke ma , to i tak go powolam.
    • Gość: nowiecie Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: 62.233.201.* 16.09.04, 23:20
      Ejj ludzie!!!!!Nie przejmujmy się tymi porażkami.Było przecież tak jak
      zazwyczaj,nasi piłkarze nie odstają od normy.Nie zagrali gorzej niż
      zazwyczaj,bo gorzej się nie da!!!!!!!!!!Amica zagrała chujowo,Wisła zagrała
      chujowo,Legia zagrała chujowo!kompromitacja,nieporozumienie,beznadzieja...
    • Gość: zdziwiony rewanz w austrii!? co ten dziennikarz pier*oli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:26
      • Gość: gangsta Re: rewanz w austrii!? co ten dziennikarz pier*ol IP: *.astral.lodz.pl 16.09.04, 23:42
        Chodzi o mecz Austria-Polska.Trzeba myslec troche...
        • Gość: ZZZ nie, nie, dziennikarz pier*oli IP: 208.253.130.* 17.09.04, 20:26
          Co ma repra do tego artykulu?
    • Gość: cyg@nek Już czas zaprzysiąc sobie przyjaźń. IP: *.enformatic.pl 17.09.04, 00:28
      Chyba przyszła pora żeby kibice wszystkich polskich drużyn podali sobie
      ręce. Jedno nas wszystkich łączy: mamy dvpy wołowe a nie piłkarzy.
      Ponieważ Izrael jest członkiem UEFA, Polska powinna żądać przeniesienia do
      Federacji Azji. Wreszcie będą sukcesy, a może nawet awans do mistrzostw
      kontynentu? Kluby zagrają w azjatyckiej lidze mistrzów i może nawet wyjdą z
      grupy, jeśli nie trafią do "grupy śmierci" z mistrzem Wietnamu, groźnym
      wicemistrzem Jemenu i którymś z klubów japońskich. Lukratywne transfery do
      Turbana Kair i Kumysu Ułan Bator, a może któryś z 29-letnich młodych talentów
      znajdzie się w szerokiej kadrze Bambusa Hanoi? Już czuję ten dreszczyk emocji
      na myśl, że Amica Wronki zmierzy się z Czadorem Islamabad, a nowa siła
      polskiego futbolu Pniak Betony Średnie (sponsorowany przez PKN Orlen w
      upadłości) o mało nie sprawi sensacji walcząc jak równy z równym z Dromaderem
      Kalkuta.
      Panowie piłkarze, zamiast kopać piłkę, weźcie łopaty i kopcie, a jak już
      wykopiecie, to się zakopcie.
      Zaapelujmy wspólnie do sędziów prowadzących rewanże staropolskim: "Kończ
      waść szybko, wstydu oszczędź!".
      • Gość: Miki Re: Już czas zaprzysiąc sobie przyjaźń. IP: *.aster.pl 17.09.04, 00:42
        Cyganek, to szlachetne co piszesz odnośnie przyjaźni miedzyklubowej. Ja jestem
        za - zresztą niejednokrotnie pisałem w tym tonie w swoich postach. Zawsze
        kibicowałem Legii, ale jak są puchary, to jednakowo wtedy życzę Amice, Wiśle i
        Lechowi ( no niestety w czasie przeszłym, bo odpadł ). Zawsze pozytywnie
        wypowiadałem się o innych klubach piłkarskich w naszym kraju. Bo sport powinien
        wyglądać tak: kibicowac ukochanemu klubowi, ale jak ten ukochany klub przegra
        batalię o mistrzostwo, puchar Polski czy inne trofeum, to nie powinno się
        odwracać od klubu, tylko wspierać go duchowo. A klubowi, który by osiągnął
        jakieś trofeum powinno sie pogratulowac. Dlaczego na Legii doszło do
        skandalicznego wydarzenia podczas rewanżowego meczu Pucharu Polski - bo zrobili
        to nie kibice Legii, tylko chuligani z Legią się utożsamiający. A tacy to za
        przeproszeniem robią koło dupy swojemu klubowi, bo w przypadku Legii pociągnęło
        to za nią konsekwencje finansowe. Musieli zapłacic karę. Ale jak czytałem
        wypowiedzi kibiców Legii na forum czy w onecie, czy na Wirtualnej Polsce, czy
        nawet tutaj, to kibice Legii wręcz przepraszali kibiców Lecha za to, co się
        stało. Tylko to nie kibice powinni ich przepraszać, a Ci chuligani, którzy to
        zrobili.
        Ale obserwując na necie ( poza niektórymi durnymi wypowiedziami ) to ta waśń
        międzyklubowa raczej zanika. Zwłaszcza gdy są Puchary europejskie a także, gdy
        kluby mają kłopoty finansowe ( np. Widzew Łódź ). Na onecie kibice wszystkich
        klubów życzyli Widzewowi powrotu do stabilizacji finansowej, wyjścia z
        tarapatów i powrotu do I ligi. Prawdziwi pasjonaci piłkarscy nie zapomnieli
        tego, jak Widzew zakwalifikował się do elitarnej Ligi Mistrzów w sezonie
        1996/97. Jak bramki strzelał Citko dla Widzewa w Lidze Mistrzów. I taki
        powinien byc sport. I myślę, że wszystko zmierza w tym kierunku. A tych
        wyrostków wszczynających burdy to kibice, fun klub powinni ich do porządku
        doprowadzić. Bo tacy narażają kluby na kary finansowe, a potem się dziwić, że
        są podwyżki cen biletów na mecze ( Legia Warszawa ).

Z nadzieją, ze będzie na naszych stadionach normalnie i przyjaźnie pozdrawiam
        kibiców wszystkich polskich drużyn piłkarskich w każdej klasie rozgrywek.
      • joly.roger Re: Już czas zaprzysiąc sobie przyjaźń. 17.09.04, 14:41
        Gość portalu: cyg@nek napisał(a):

> Ponieważ Izrael jest członkiem UEFA, Polska powinna żądać przeniesienia
        do
        >
        > Federacji Azji.

PIEKNE, za sie poplakalem ze smiechu...
        Wiecej humoru, mniej pseudokibicowskiego buractwa i bluzgania!
    • Gość: romek Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.chello.pl 17.09.04, 00:42
      Legia i Austria Wieden rozegraly beznadziejne spotkanie. Chaos, balagan i bezladna kopanina. Obie
      druzyny zasluguja na szybka eliminacje z pucharu UEfa.
      Na tle innych meczy oraz Ligi Mistrzow wygladalo to fatalnie.
    • Gość: Warsik Dobrze tak Legii!!!! IP: *.dyn.optonline.net 17.09.04, 03:44
      Legia zagrala kompromitujaco slabo, dobrze ze przegrali.
    • Gość: autor dziady IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 17.09.04, 06:56
      po I polowie Legia powinna prowadzic przynajmniej 2:0!!!!!!!!!!
      jak ten Wlodar z 1 m mogl trafic w slupek !!!!??????????
      rany Julek...
      w warszawie trza wygrac
      • Gość: Johny N@fciarz Re: dziady IP: *.c153.petrotel.pl 17.09.04, 07:06
        Legia rozegrała najlepszy mecz z całej trójki, szkoda tylko, że przegrała. Mam
        nadzieję, że w rewanżach będzie lepiej i cała trójka przejdzie dalej.
        • Gość: SEV Re: dziady IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.09.04, 10:44
          to nie Legia zagrała najlepszy mecz tylko Austria zagrała tak słabo. Gdyby Austriacy zagrali tak jak Dynamo to sądze ze pare Austriakow mialo by Hattricka.
    • Gość: Mentor Legia nie chciala wygrac dosc polekiego futbolu IP: 194.23.138.* 17.09.04, 07:34
      To jes zenujace. Grac lepiej caly mecz i nie chcialo sie zaatakowac. Taki jest
      polski futbol nawet z cieniakami przgraja dosc juz k tego mam
    • Gość: kibic mecz należy oglądać do końca, panie redaktorze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 07:49
      Nie można przemilczeć znakomitej sytuacji Austriaków w końcówce, gdzie tylko
      wielkie szczeście uratowało Legionistów przed utratą drugiej bramki.
    • Gość: R2D2 Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.de.ibm.com 17.09.04, 08:31
      I jak tutaj liczyć na kadrę, jak czołowa druzyna gra tak jak gra? Oglądałem
      jednym okiem, ale to co zapamiętałem to:
      - brak celnych podań (świadomie celnych) na więcej niz 10 metrów
      - brak umiejętności przyjecia piłki pdanej z więcej niż 10 metrów (jak
      przypadkiem jakś trafiła do innego zawodnika niz było to zamierzone)
      - ani jednego wygranego pojedynku 1 na 1; kazdy legionista umiał tylko kopnąć
      pikę przed siebie i liczyć na to, że cudem ominie rywala
      - ani jednego wytrenowanego schematu ataku
      - roblemy z utrzymaniem sie na nogach (zmęczenie czy braki fizyczne z powodu
      ograniczenia WF w szkołach?)
      - brak lidera

Za to mamy kila rzycających się w oczy atutów:
      - kilka par białych butów
      - kilka białych głów
      - kłótnie w zespole na boisku

Jak to się dzieje, że Legia jest w czołówce ligi? Bo tot aka liga, że
      zaskoczeniem dla Gruzinów (z Wisłą) jest gra techniczna a nie siłowa naszego
      lidera.
    • Gość: MR Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 09:06
      Veni, vidi Legia Vici - to znaczy dokladnie przybylem, zobaczylem, zwyeciezylem
      Legie. W lacinie jest deklinacje niedouczone pismaki
      • Gość: Szczepan Słaby mecz słabych drużyn IP: *.crowley.pl 17.09.04, 09:42
        Marny byl poziom tego widowiska. Tylu niecelnych podań w jednym meczu dawno nie
        widziałem. Słaba Austria wystarczyła na słabą Legię. Niestety.
      • Gość: stella alba Re: Austria - Legia 0:0, trwa I połowa IP: *.bj.uj.edu.pl 17.09.04, 11:33
        No wiec nie do konca.I oryginalne haslo, i tlumaczenie nie daja
        sensu."Veni,vidi Legia vici" tlumaczone "po murzynsku"="przybylem,
        zobaczylem,Legia zwyciezylem".Zeby to znaczylo to co wlasciciel tiszerta mial
        na mysli("mysli")powinno byc "veni,vidi,Legia vicit",jak ktos slusznie zwrocil
        uwage.A do MR:jest to raczej dowod na istnienie w lacinie KONIUGACJI.Ponadto
        chyba sam nie wierzysz w to co napisales, bo pomimo prawidlowego odnotowania
        wystepowania deklinacji w lacinie nie odmieniles Legii przez
        przypadki,konkretnie biernik (accusativus).Pomerdalo sie...Podaje jedynie
        sluszna(z punktu widzenia wislaka zwlaszcza:))wersje:Veni,vidi,Legiam
        vici.Uczcie sie laciny ludzie to nie bedziecie musieli czytac wypocin takich
        jak niniejsza, a i do mojej kieszeni wpadnie moze jakas "pecunia";))
        Jazda,jazda,jazda!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka