Dodaj do ulubionych

Miroslav Klose

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 19:14
Do szału mnie ostatnio doprowadzają nasze media, podkreślając co chwila, że
najskuteczniejszym napastnikiem reprezentacji Niemiec jest niejaki Klose -
Polak (?). Szlag mnie trafia - jaki tam z niego Polak ??? To że facet się
urodził w Opolu ma świadczyć o tym, że jest Polakiem ? Przecież on się
totalnie "wypiął" na Polskę i Polaków !!! Miał propozycję gry dla naszych barw
i co ? Oświadczył, że interesuje go tylko reprezentacja Niemiec. Dla mnie Klose
jest Niemcem i sugerowanie przez dziennikarzy, iż powinniśmy się cieszyć, bo
dla Niemców worek bramek nastrzelał "Polak" Klose obraża moje uczucia
patriotyczne. Facet wyraźnie zadeklarował,że ma Polskę w dupie, ma niemieckie
obywatelstwo i gra w reprezentacji Niemiec, więc niech nam dziennikarze nie
zawracają głowy jakimiś pierdołami. Dla mnie nie ma znaczenia czy bramkę dla
Niemiec strzelił Jancker, Bode czy inny Klose - wszyscy oni to Niemcy !!!
Polscy piłkarze grają na mundialu..... w reprezentacji Polski i basta.
Na marginesie nie będę przypominał co w czasie drugiej wojny światowej AK
robiła z takimi "Polakami" jak Klose. Pozdrawiam RAF
Obserwuj wątek
    • Gość: gangers Re: Miroslav Klose IP: *.elsat.net.pl 13.06.02, 19:19
      > Na marginesie nie będę przypominał co w czasie drugiej wojny światowej AK
      > robiła z takimi "Polakami" jak Klose. Pozdrawiam RAF

Ty jesteś pojebany !
      • Gość: gangers Re: Miroslav Klose IP: *.elsat.net.pl 13.06.02, 19:37
        Przepraszam za to co było wyżej ale powiedz mi, czy do usranej śmierci będe na
        tym forum czytał takie głupoty. Ja wiem że Niemcy w Polsce zrobili wiele złego
        ale ile do cholery juz czasu mineło , ile to czasu mineło !!!!
        • Gość: :) Re: Miroslav Klose IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.06.02, 19:42
          Gość portalu: gangers napisał(a):

> Przepraszam za to co było wyżej ale powiedz mi, czy do usranej śmierci będe na
          > tym forum czytał takie głupoty. Ja wiem że Niemcy w Polsce zrobili wiele złego
          > ale ile do cholery juz czasu mineło , ile to czasu mineło !!!!

nie widze potzreby aby kogokolwiek przepraszac, uwazam, ze masz racje, ale z
          takim wyjatkiem, ze caly ten zgiełk zwiazany z barwami narodowymi wedlug mnie
          został w Polsce sztucznie wykreowany w cudownym okresie 40-lecia PRL....ja nie
          mam zadnych kompleksow wobec nikogo a juz zupelnie nie rozumiem idiotyzmow
          dotyczacych czepiania sie Mirosława Klose o to, że woli grać w reprezentacji
          Niemiec....

• Gość: :) Re: Miroslav Klose IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.06.02, 19:26
      Gość portalu: RAF napisał(a):

> Do szału mnie ostatnio doprowadzają nasze media, podkreślając co chwila, że
      > najskuteczniejszym napastnikiem reprezentacji Niemiec jest niejaki Klose -
      > Polak (?). Szlag mnie trafia - jaki tam z niego Polak ??? To że facet się
      > urodził w Opolu ma świadczyć o tym, że jest Polakiem ? Przecież on się
      > totalnie "wypiął" na Polskę i Polaków !!! Miał propozycję gry dla naszych barw
      > i co ? Oświadczył, że interesuje go tylko reprezentacja Niemiec. Dla mnie Klose
      >
      > jest Niemcem i sugerowanie przez dziennikarzy, iż powinniśmy się cieszyć, bo
      > dla Niemców worek bramek nastrzelał "Polak" Klose obraża moje uczucia
      > patriotyczne. Facet wyraźnie zadeklarował,że ma Polskę w dupie, ma niemieckie
      > obywatelstwo i gra w reprezentacji Niemiec, więc niech nam dziennikarze nie
      > zawracają głowy jakimiś pierdołami. Dla mnie nie ma znaczenia czy bramkę dla
      > Niemiec strzelił Jancker, Bode czy inny Klose - wszyscy oni to Niemcy !!!
      > Polscy piłkarze grają na mundialu..... w reprezentacji Polski i basta.
      > Na marginesie nie będę przypominał co w czasie drugiej wojny światowej AK
      > robiła z takimi "Polakami" jak Klose. Pozdrawiam RAF

a ty podziemna pomaranczo obrazasz moje uczucia wypisujac takie brednie...i
      zapamiętaj, że czesty onanizm nie wplywa dobrze na umysl...
      • Gość: Meko Re: Miroslav Klose IP: *.sympatico.ca 13.06.02, 19:36
        ..widze, ze niektorzy tutaj nawet dziela sie swoimi doswiadczeniami
        zyciowymi... ;-)

bez wzgledu jednak na to jakim sposobem przekonales sie co nie wplywa dobrze na
        umysl, faktem jest, ze niektorzy (z bardzo zalosnym efektem) myla opinie z
        ignorancja.
        • Gość: :) Re: Miroslav Klose IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.06.02, 19:39
          Gość portalu: Meko napisał(a):

> ..widze, ze niektorzy tutaj nawet dziela sie swoimi doswiadczeniami
          > zyciowymi... ;-)
          >
          > bez wzgledu jednak na to jakim sposobem przekonales sie co nie wplywa dobrze na
          >
          > umysl, faktem jest, ze niektorzy (z bardzo zalosnym efektem) myla opinie z
          > ignorancja.

witaj, jak samopoczucie???? a tak przy okazji zupelnie nie rozumiem robienia
          problemu z tego czy ktos woli grac dla Niemiec czy dla Polski....Nawet gdyby
          postanowil reprezentować barwy Grenlandii to jego prwatna sprawa...i oczywiscie
          pingiwnów:):):)
          • Gość: Meko Re: Miroslav Klose IP: *.sympatico.ca 13.06.02, 19:49
            Klamiam sie...co do sampoczucia, to mam nadzieje, ze jutro Portugalia mi go
            poprawi...

W zupelnosci sie zgadzam, kazdy ma wybor (a w szczegolnosci najlepsi)...Razi
            mnie tylko kompletna ignorancja jaka niektorzy (tutaj: autor glownego post)
            usiluja popierac pseudofaktami, ze Klose "...wyraźnie zadeklarował,że ma Polskę
            w dupie"....??? !!
            • Gość: :) Re: Miroslav Klose IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.06.02, 19:59
              Gość portalu: Meko napisał(a):

> Klamiam sie...co do sampoczucia, to mam nadzieje, ze jutro Portugalia mi go
              > poprawi...
              >
              > W zupelnosci sie zgadzam, kazdy ma wybor (a w szczegolnosci najlepsi)...Razi
              > mnie tylko kompletna ignorancja jaka niektorzy (tutaj: autor glownego post)
              > usiluja popierac pseudofaktami, ze Klose "...wyraźnie zadeklarował,że ma Polskę
              >
              > w dupie"....??? !!

ja rowniez uwazam, ze Portugalia wygra z Korea chyba, ze sedziowie cos wymysla
              bo szkoda współgospodarza aby nie wyszedl z grupy:)::) Cały czas uważam, że
              Portugalia wyjdzie na II miejscu z grupy....a co do zjawisk o ktorych wspominasz
              to juz nie jest ani moja ani tymbardziej Twoja wina, że takie zjawiska
              istnieja...jak autor glownego postu...wracam po 21 czasu warszawskiego...
              pozdrawiam:):)
          • Gość: S04 Re: Miroslav Klose IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 20:14

>
            > witaj, jak samopoczucie???? a tak przy okazji zupelnie nie rozumiem robienia
            > problemu z tego czy ktos woli grac dla Niemiec czy dla Polski....Nawet gdyby
            > postanowil reprezentować barwy Grenlandii to jego prwatna sprawa...i oczywiscie
            >
            > pingiwnów:):):)

Oczywiscie w tym przypadku wielu mialoby pretensje do pingwinow, ze wypiely sie
            na Antarktyde i graja dla Grenlandii
            pzdr
      • Gość: Meko Re: Miroslav Klose IP: *.sympatico.ca 13.06.02, 19:40
        ..widze, ze niektorzy tutaj nawet dziela sie swoimi doswiadczeniami
        zyciowymi... ;-)

bez wzgledu jednak na to jakim sposobem przekonales sie co nie wplywa dobrze na
        umysl, faktem jest, ze niektorzy (z bardzo zalosnym efektem) myla opinie z
        ignorancja.
    • Gość: smutny Re: Miroslav Klose IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 20:34
      Ciekaw jestem jak czesto trzeba by powtorzyc, zeby szczegolnie tepi zrozumieli.
      M. Klose nigdy nie byl Polakiem. Byl obywatelem polskim narodowosci niemieckiej.
      Wypinac na nic sie nie musial, a polskie obywatelstwo bylo jedynym mozliwym w
      PRL-u. Wszyscy Niemcy byli nimi uszczesliwiani na sile - podobnie jak inne
      mniejszosci narodowe wlacznie z urodzonymi w Polsce Grekami (uchodzcy z
      rezymu "czarnych polkownikow").
      Poza tym NIE SZKALUJ AK. !!!
      Wyroki wykonywane byly na zdrajcach lub okrutnikach. Nikogo nie mordowano za
      narodowosc - co sugerujesz.
    • Gość: smutny Re: Miroslav Klose IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 20:35
      I jeszcze jedno - zwyczajnie klamiesz piszac o propozycji wystepow Klose dla
      Polski. Nigdy nic takiego nie mialo miejsca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka