Dodaj do ulubionych

Jak mozna kibicowac Usa??

IP: 66.84.200.* 13.06.02, 20:09
Ludzie czy was juz totalnie porabalo?? Jest tragicznie ale nei mozna kibicowac
Usa. Przecierz jestemy Polakami i tylko Polsce mozna kibicowac. Nie za bardzo
rozumiem ludzi ktorzy tak moga pisac. Nawet jak przegramy to i tak juz jest
kleska, obojetnie co sie stanie, ale kibicowac Usa??? Nigdy!!!! Wszystkie
barany ktore kibicuja Usa nich sie wypaluja. Polska gora.
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.motorola.com 13.06.02, 20:26
      Gość portalu: Bartek napisał(a):

> Ludzie czy was juz totalnie porabalo?? Jest tragicznie ale nei mozna kibicowac
      > Usa. Przecierz jestemy Polakami i tylko Polsce mozna kibicowac. Nie za bardzo
      > rozumiem ludzi ktorzy tak moga pisac. Nawet jak przegramy to i tak juz jest
      > kleska, obojetnie co sie stanie, ale kibicowac Usa??? Nigdy!!!! Wszystkie
      > barany ktore kibicuja Usa nich sie wypaluja. Polska gora.

Ano mozna. Zyje teraz w USA. W pracy paradowalem w polskiej reprezentacyjnej
      koszulce i zawiodlem sie srogo na polskiej reprezentacji (nie mowiac o
      komentarzach moich wspolpracownikow). Wiec teraz doszedlem do wniosku, niech
      chociaz USA awansuje bo chlopaki zagrali z jajami i im sie nalezy, a Polsce to i
      tak pietruszka - wiec kibicuje USA (nie chce by ta polska reprezentacja pozbawila
      mnie zludzen dwukrotnie: najpierw co do siebie, potem by wyeliminowala moj
      adoptowany kraj)

A z drugiej strony jak nasi dostana jeszcze raz w dupe, to moze szybciej sie
      zmieni na lepsze (wywala wszystkich "gwiazdorow" i ich opiekunow).

pozdrawiam z USA,

pawel
      • Gość: Bartek Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: 66.84.200.* 13.06.02, 20:32
        Wiesz akurat tak sie sklada ze tez zyje w Usa i chodze w koszulce Polski i
        rownierz jestem zalamany gra. W sumie jak sie oglada taka kiepska gre
        naszych "gwiazdorow" to naprawde nie chce sie isc do pracy tym bardziej ze
        liczylo sie na duzo wiecej. Liczylem ze przynajmniej bedzie im sie chcialo grac
        a nie stac na boisku. Chialbym przez to powiedziec ze to co sie stalo to jest
        kleska ale i tak trzeba im kibicowac obojetnie co bedzie sie dzialo. Mam
        nadzieje ze przynajmniej nei bedziesz kibicowal Usa noszac koszulke naszej
        reprezetacji. Pozdrawiam
        Bartek z Chicago
        • Gość: pawel Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.motorola.com 13.06.02, 20:45

Mam
          > nadzieje ze przynajmniej nei bedziesz kibicowal Usa noszac koszulke naszej
          > reprezetacji. Pozdrawiam

co to, to raczej nie ;-)...

Ale tak prawde mowiac to dokladnie tak sie bede czul - w polskiej skorze
          (koszulce) a z nadziejami ze USA przejdzie dalej. To moze proponuje tak:
          Portualia przegrywa z Koreja, a USA z nami - wtedy Korea i USA awansuja, a polacy
          tez zupelnie nie traca twarzy...

Pawel z Miami
          • Gość: Bartek Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: 66.84.200.* 13.06.02, 21:11
            PRZECEIRZ ONI I TAK TWARZ STRACILI JUZ DAWNO PO PIERWSZYM MECZU. O TYM NIE MA
            CO MOWIC. WIESZ JAK TRUDNO SIE CHODZI DO PRACY JAK WSZYSCY MEKSYKANIE SIE
            SMIEJA CI W TWARZ I KOMENTUJA JAK FATALNIE GRA NASZ "REPREZENTACJA". WLASCIWIE
            TO ONI NIC NIE ZAREPREZENTOWALI. MOZE TO ZE GRAJA BEZ OBRONY. OGOLNIE JEST TO
            WIELKA PORAZKA I MAM NADZIEJE ZE KTOS WYCIAGNIE Z TEGO ODPOWIEDNIE WNIOSKI.
            POZDRAWIAM.
            BARTEK
            P.S.
            MAM NADZIEJE ZE JUZ SAMOLOT SIE GRZEJE DLA TYCH BARANOW.
            • piszebzdury Re: Jak mozna kibicowac Usa?? 14.06.02, 11:03

> CO MOWIC. WIESZ JAK TRUDNO SIE CHODZI DO PRACY JAK WSZYSCY MEKSYKANIE SIE
              > SMIEJA CI W TWARZ I KOMENTUJA JAK FATALNIE GRA NASZ "REPREZENTACJA". WLASCIWIE

Powiedz Meksykanom tak: a my mamy papieża!
        • Gość: Menotti Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 20:48
          Jak mozna kibicowac przeciw swojemu krajowi? Jak nazwac takich typow?
          siedzi taki w usa i kibicuje usa, tylko obciach przynosi. wez nie ubieraj
          polskiej koszulki, nie zaslugujesz na to!
          • Gość: pawel Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.motorola.com 13.06.02, 21:16
            Gość portalu: Menotti napisał(a):

> Jak mozna kibicowac przeciw swojemu krajowi? Jak nazwac takich typow?
            > siedzi taki w usa i kibicuje usa, tylko obciach przynosi. wez nie ubieraj
            > polskiej koszulki, nie zaslugujesz na to!

odnosnie obciachu, to wlasnie ja sie go najadlem przez ta beznadziejna gre
            naszych "gwiazdorow": bez walki, bez pomyslu, bez jaj...
            a tak w ogole, to nie jest to takie proste. czyje sie Polakiem, ale i
            Amerykaninem. nie jest to wcale takie przyjemne uczucie, bo nigdzie juz sie nie
            czujesz po swojemu. wiec, tak latwo nie oceniaj. nie zycze Ci bys mial takie
            rozterki.

wyluzuj sie, nie jest to sprawa zycia i smierci, to tylko gra. nie powinno
            oceniac sie polskosci po stopniu zaangazowania w kibicowaniu polskiej
            reprezentacji pilkarskiej.
            A tak w ogole, to ci nasi reprezentanci to tez do dupy Polacy, bo tylko obciach
            nam przyniesli, nie??? Tylko im pieniadze i reklamy w glowach a nie solidna gra
            dla kraju...

pawel
          • Gość: jack Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: 129.255.196.* 13.06.02, 21:18
            Tez mieszkam w USA i jestem juz pytany komu bede kibicowal. Przyznaje , ze nasi
            sie kompletnie nie popisali. Zyczybym sobie chociaz honorowego gola i moze w
            tym bedziemy lepsi od Francuzow. Po tym co pokazali az nieprawdopodobna wydaje
            mi sie wygrana z USA. W glebi serca zawsze bede za Polska choc sprawili mi
            wiele zawodu. Nawet najlepsze finansowe zachety nie przyniosly rezultatu. Widac
            musza sie jeszcze pouczyc.
          • Gość: Marcin Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.SBI.COM 13.06.02, 22:38
            'nasi' JUZ odpadli - kibucuje tym ktorych gre podziwiam,
            serce jest z Polska, ale rozczrowanie moze minac najwczesniej w 2004

Gość portalu: Menotti napisał(a):

> Jak mozna kibicowac przeciw swojemu krajowi? Jak nazwac takich typow?
            > siedzi taki w usa i kibicuje usa, tylko obciach przynosi. wez nie ubieraj
            > polskiej koszulki, nie zaslugujesz na to!

• Gość: Marcin Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.SBI.COM 13.06.02, 22:34
        Ja takze. Dylem dumny ze Polska gra w MS - a teraz kazdy zarty sobie stroi ze
        Polakom sie nawet grac nie chcialo, bo to przeciez niemozliwe zeby az tak slabi
        byli...

Brawo dla ambitnych Amerykanow - kazdy sie z nich smieje a chlopaki graja
        walecznie i nie truchleja przed nikim.

pozdrawiam

Gość portalu: pawel napisał(a):

> Gość portalu: Bartek napisał(a):
        >
        > > Ludzie czy was juz totalnie porabalo?? Jest tragicznie ale nei mozna kibic
        > owac
        > > Usa. Przecierz jestemy Polakami i tylko Polsce mozna kibicowac. Nie za bar
        > dzo
        > > rozumiem ludzi ktorzy tak moga pisac. Nawet jak przegramy to i tak juz jes
        > t
        > > kleska, obojetnie co sie stanie, ale kibicowac Usa??? Nigdy!!!! Wszystkie
        > > barany ktore kibicuja Usa nich sie wypaluja. Polska gora.
        >
        > Ano mozna. Zyje teraz w USA. W pracy paradowalem w polskiej reprezentacyjnej
        > koszulce i zawiodlem sie srogo na polskiej reprezentacji (nie mowiac o
        > komentarzach moich wspolpracownikow). Wiec teraz doszedlem do wniosku, niech
        > chociaz USA awansuje bo chlopaki zagrali z jajami i im sie nalezy, a Polsce to
        > i
        > tak pietruszka - wiec kibicuje USA (nie chce by ta polska reprezentacja pozbawi
        > la
        > mnie zludzen dwukrotnie: najpierw co do siebie, potem by wyeliminowala moj
        > adoptowany kraj)
        >
        > A z drugiej strony jak nasi dostana jeszcze raz w dupe, to moze szybciej sie
        > zmieni na lepsze (wywala wszystkich "gwiazdorow" i ich opiekunow).
        >
        > pozdrawiam z USA,
        >
        > pawel

• Gość: BS Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: 217.129.125.* 13.06.02, 21:23

> Ludzie czy was juz totalnie porabalo?? Jest tragicznie ale nei mozna kibicowac
      > Usa. Przecierz jestemy Polakami i tylko Polsce mozna kibicowac.

Zgadzam sie z toba.Ja mieszkam w Portugalii i od poniedzialku nic innego nie
      slysze tylko slowa pozalowania. Polowa mojej rodziny tutaj kibicowala za
      Portugalia. Patrzylismy na ten mecz razem i jakos wytrzymalam.Wy tez na pewno
      wytzymacie jesli bedzie trzeba (oby nie).

Pozdrowienia z Portugalii

Nie za bardzo rozumiem ludzi ktorzy tak moga pisac. Nawet jak przegramy to i
      tak juz jest
      > kleska, obojetnie co sie stanie, ale kibicowac Usa??? Nigdy!!!!
      Racja!!!
      • Gość: Meko Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.sympatico.ca 13.06.02, 21:26
        kibicowac US nie mozna, ale Portugalii tak?
        • Gość: BS Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: 193.137.45.* 14.06.02, 13:26
          Gość portalu: Meko napisał(a):

> kibicowac US nie mozna, ale Portugalii tak?

Jesli sie jest Potugalczykiem NIE MOZNA?
          JA BEDE KIBICOWALA NADAL POLSCE

• Gość: Jankes Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.broadcom.com 13.06.02, 21:28
      Oczywiscie, ze mozna! Po co patalachy maja zepsuc zabawe Amerykanom!
      Mam nadzieje, ze Amerykance dokopia naszym i to zdrowo!

Pozdrowienia ze slonecznej Kalifornii.

Jankes
      • Gość: Bartek Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: 66.84.200.* 13.06.02, 21:33
        WYLUZUJ SIE MOZE W KALIFORNI CI SLONCE PRZYGRZALO. JESTES W KONCU POLAKIEM CZY
        WIELKIM AMERYKANINEM??? JAK SIE URODZILES W POLSCE I CHODZILES NA MECZE W
        POLSCE TO BEDZIESZ KIBICOWAL POLSCE, A JAK NIE TO JESTES PLANTEM (DLA MNIE).
        Bartek
      • Gość: Meko Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.sympatico.ca 13.06.02, 21:33
        nie zycze im tego, ale obawiam sie, ze tak sie stanie... :-(
      • Gość: trampek Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.swipnet.se 13.06.02, 21:46
        Niech zyje usa, ja kocham usa, tak kocham ze wypierdolilbym od uszu az po piety.
        usa kocha kazdy polaczek od pieluszki po grobowa deske.
        • Gość: Bartek Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: 66.84.200.* 13.06.02, 21:52
          Ty bujaj sie fruajerze i wal ta swoja Usa w dupala. I nie pisz nic juz wiecej.
    • Gość: Yogi Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 22:11
      Oczywiście że nalezy kibicować amerykanom, bo to faceci którzy wiedzą czego
      chcą i potrafią to osiagnąć. Potrafią grać i grają, nie boją się jak te dupy
      Engela. Mam kibicować takim fujarom jak nasza reprezentacja? Za nic!!! Dupy
      Engela juz zarobiły masę forsy i teraz mają głęboko w ... takich frajerów i
      naiwniaków jak Ty. Bez obrazy ale taka jest prawda.
    • Gość: :) Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.06.02, 22:38

> Usa. Przecierz jestemy Polakami i tylko Polsce mozna kibicowac. JEDYNIE
      SLUSZNE KIBICOWANIE??? PRZEPRASZAM CZY JA MAM PRZYJEMNOSC Z TOWARZYSZEM LUB
      PIONIEREM. JESTEM POLAKIEM I KIBICUJE TEMU KOMU CHCE A NIE TEMU KOMU TYLKO
      MOZNA. ZNAM WIELU POLAKOW W POLSCE KTORZY WLASNIE W TAKI SPOSOB ROZUMIEJA
      KIBICOWANIE....Nie za bardzo
      > rozumiem ludzi ktorzy tak moga pisac. Nawet jak przegramy to i tak juz jest
      > kleska, obojetnie co sie stanie, ale kibicowac Usa??? Nigdy!!!! Wszystkie
      > barany ktore kibicuja Usa nich sie wypaluja. Polska gora.
      POMIMO WSZYSTKO POZDRAWIAM..
      • Gość: lutek Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.dowco.com 13.06.02, 22:47
        a polscy pilkarze to gdzie niby graja w kraju?
        u hitlersynow za marki kopia i co nazywasz ich wtedy zdrajcami.
        jezeli ktos przechodz przez ulice i najezdza na niego auto to mu wspolczuje, ale
        jezeli ktos sie nawali jak stodola i zabija sie na drzewie to mam go w dupie.
        nasi pilkarze naleza do tych drugich, osiagneli to co jest tylko dzieki sobie!

gdzie mieszkam, nie pisze bo to nie ma znaczenia

• Gość: :) Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.06.02, 22:51
          Gość portalu: lutek napisał(a):

> a polscy pilkarze to gdzie niby graja w kraju?
          > u hitlersynow za marki kopia i co nazywasz ich wtedy zdrajcami.
          > jezeli ktos przechodz przez ulice i najezdza na niego auto to mu wspolczuje, al
          > e
          > jezeli ktos sie nawali jak stodola i zabija sie na drzewie to mam go w dupie.
          > nasi pilkarze naleza do tych drugich, osiagneli to co jest tylko dzieki sobie!
          >
          > gdzie mieszkam, nie pisze bo to nie ma znaczenia
          WIESZ JA NIE BEDE CIEBIE LECZYL Z KOMPLEKSOW...

• Gość: rwalilko Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.dowco.com 13.06.02, 22:57
            dobrze napisal i juz, nasi dali dupy
            GO USA GO!!!

Roman, Boston
            • Gość: emil Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: 5.2.1D* / *.public.svc.webtv.net 14.06.02, 03:08
              Mieszkam w USA ponad 21 lat. Kibicowalem Polsce. Ogladalem mecze i serce mnie bolalo jak widzialem styl w jakim przegrywaja.Komu bede kibicowa? Polsce w meczu z USA ale chce jednak zeby USA weszlo do drugiej rundy. Graja szybko przebojowo ,z ladem i skladem.Co do Meksykanow. Dla nich zawsze mam kontre ze wstydzc to oni msza sie za swoj brod , smrod i ubostwo w Meksyku. Mieszkam godzine jazdy od Tijuany i widze ten dobrobyt.
              • Gość: MarkkraM Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 14.06.02, 04:13
                Najblizsze burdele z San Diego, or LA. sa w Tijuanie. A syf tam jest nie maly
                potwierdzam.
                • Gość: Menotti Do emila i Markkam IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 09:53
                  Co ma Meksyk wspolnego z dyskusja na temat kibicowania usa?
                  Bylem w Meksyku i kibicuje im. Roznica miedzy Meksykiem a Usa jest jak miedzy
                  Polska ,a Niemcami. Jesli stan czystosci ulic jest dla ciebie najwazniejszy to
                  sorry. Przejdz sie po slumsach w tych waszych usa i porownaj. Po za tym Nie
                  szata zdobi czlowieka. Mielem okazje byc w obu krajach i meksykanie to
                  wspanialy przyjacielski narod, nie jak te usmiechniete mydlki jankesi. Graja
                  otwarta pilke, bez kompleksow ( zreszta tak jak wasze USA).W ewntualnym meczu
                  Usa - Mexyk zdecydowanie za Mexykiem
    • Gość: MarkkraM Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 14.06.02, 04:10
      Dopoki Polacy mieli szanse zdecydowanie bylem za Polakami mimo,ze jestem
      obywatelem Stanow. Ale teraz kiedy Bialo-Czerwoni sa juz "out" przeciez nalezy
      wesprzec ta mloda i nie zepsuta druzyne. A poza tym Polacy w Polsce maja mocne
      wiezi ze Stanami. Tak wiec oby Amerykanie przeszli.

• Gość: Menotti Re: Jak mozna kibicowac Usa Kanalie? IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 09:38
        Kanalie kibicuja przeciw swojemu krajowi
    • Gość: benek Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.devs.futuro.pl 14.06.02, 10:52
      ta wypowiedźpasowała by w Moskwie , ale nie u nas!.
    • piszebzdury Re: Jak mozna kibicowac Usa?? 14.06.02, 11:11
      Pomijam, że USA grają z Polską.
      Rozpatruję to pytanie w oderwaniu od najbliższego meczu.
      Czy można kibicować USA ogólnie?

Sądzę, że to ostatnia okazja, bo to jeszcze zespół sympatyczny, prawie że
      amatorski, jeśli się weźmie pod uwagę, że każdy amerykanin gra w baseball,
      koszykówkę albo hokeja, a ci to jacyś dziwacy. Ale oni tam się już
      zorientowali, że jest taka gra naprawdę, i za cztery lata zobaczymy drużynę
      wyprodukowaną po amerykańsku. To schyłek sportu, a początek biznesu.
      • Gość: Pete Re: Jak mozna kibicowac Usa?? IP: *.mel.connect.com.au / *.gco.dialup.connect.net.au 14.06.02, 13:35
        Bardzo trafna wypowiedz.
        A polskie jankesy nie wiedza co to honor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka