Dodaj do ulubionych

Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:08
Julek trochę przechlapane miał w takim razie...
Obserwuj wątek
    • kamilar Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach 21.03.05, 21:12
      Cytuje: "Mamy się za prawdziwych Europejczyków, ale niektóre zachowania
      Polaków na to nie wskazują" Zupełnie tam jakby w innych "cywilizowanych"
      krajów Zachodu odzywki rasistowskie były nieznane. Ale abstachując od tego
      popieram że takie zachowania są naganne i nalęży je tępić.
      • Gość: janusz Kielce to dziura prymitywów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:20
        I tyle
        • Gość: ba Re: Kielce to dziura prymitywów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:03
          taka odpowiedz stawia cie w jednym szeregu z rasistami.
          byles kiedys w Kielcach?
          idac twoim tropem mozna powiedziec ze Polska to dziura prymitywow, bo przeciz
          kielczanie to Polacy itd.
        • Gość: Walek Re: Kielce to dziura prymitywów. IP: *.globit / 195.117.63.* 21.03.05, 22:12
          ty wieśniaku stara dziura to twoja matka imbecylu
        • wucees Re: Kielce to dziura prymitywów. 22.03.05, 20:06
          niestety jestm mieszkancem Kielc i jestem obuzony takim zachowaniem i dlatego nie przychodze na mecze Korony, ale jesli w Kielcach uslysze jedna prawdziwa oznake tolerancji nie tylko rasowj to z przyjemnoscia zawitam na stadionie
      • Gość: MAR Re: Widzew i Korona w Kielcach IP: 212.160.196.* 21.03.05, 21:31
        Byłem na meczu i kilku debili trochę pomrukiwało. Nie warto o nich pisac bo to
        dodaje im odwaqi.Na pewno na stadionie Korony jest mniej chamstwa niż na innych
        stadionach. Pan Klicki i jego ludzie o to dbają.Uważam że mecz był swietny w
        wykonaniu Kielczan i wygrali zasłużenie.Widzew tez jest mi bliski/lata młodości
        mojej to sukcesy Łodzian w europejskich pucharach/. Pozdrawiam prawdziwych
        kibiców.
        • Gość: Piotr z Plocka Re: Widzew i Korona w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:19
          Dlaczego Pani/Pan uwaza ze "...NA PEWNO na stadionie Korony jest mniej chamstwa
          niz na innych stadionach..."? Uwazacie ze jestescie najlepsi, najcudowniejsi??
        • Gość: politolog GW dała dowód swojego rasizmu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:23
          Ja również byłem na meczu i pisanie przez gw że "kibice przywitali
          rasistowskimi okrzykami " to podłę i bezczelne kłamstwo, natomiast nie można
          wykluczyć żę hdzieś paru debilnych wyrostków coś krzyknęło, to trzeba gnoi
          złapać i ich napiętnować a nie 6 000 kulturalnych wspaniale dopingujących i
          bawiących sie kibiców nie mówiąć już o oskarżaniu miasta. Gazeta Wyborcza
          stosująć odpowiedzialność zbiorową postawiła sie w jednym rzedzie z tymi
          debilkami rasistami!!!!
    • Gość: przem Rykopmy rasizm ze stadionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:45
      Wykopmy rasizm ze stadionów, a najlepiej z całego świata odrazu!!!

ps. lpr stop;D
      • Gość: przem Re: Wykopmy rasizm ze stadionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:47
        Wykopmy rasizm ze stadionów, a najlepiej z całego świata odrazu!!!

ps. lpr stop.,. hurraaa
      • wucees Re: Rykopmy rasizm ze stadionów 22.03.05, 20:10
        to nie jest niestety taka latwa sprawa...
        niestety musze powiedziec, ze nasz kraj jest zacofany jesli chodzi o tolerancje, nam wszystko co inne kojarzy sie z czyms zlym i dopoki ludzie nie beda tak myslec to nic sie nie poradzi!!

P.S. ALE OCZYWISCIE POPIERAM AKCJE W 100%!!!
    • Gość: polak idioci, jak jezdza na zachod do pracy w barach IP: *.promax.media.pl 21.03.05, 21:50
      (studenciki i dyplomiaze)to muzynom itp podaja drinki i jeszcze ładnie dziekuja.
      sasiad własniw wrucił z włoch informatyk z "zawodu", przenosił puszki z piwem w
      markecie za 400 euro mies.
      • kamilar Re: idioci, jak jezdza na zachod do pracy w barac 21.03.05, 22:55
        I co z tego jak biały jesteś i w dodatku z dyplomem to znaczy że czarny ma ci
        się w pas kłąniać i jeszcze tyłek całować?????? W kapitaliżmie jesteś warty tyle
        ile twój portfel a nie kolor skóry czy dyplom-to może zrobić byle patałach.
    • Gość: Lekarz Działacze do laryngologa IP: 213.156.108.* 21.03.05, 22:02
      W Koronie nic nie słyszą w Wiśle nic nie widzą to jakaś choroba "prezesów"
      Je.. rasizm
    • laukas Murzynom to dobrze, banany im rzucają 21.03.05, 22:14
      A u nas w sklepie już po 4 zł kilo. Chciałbym czasem być murzynem.
    • Gość: gogi Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 22:26
      Szkoda ze w generalizowaniu to dziennikarze sa dobrzy. Kilku mapetow nie umialo
      sie zachowac a obrywa cale miasto. Smutne...
    • Gość: Thorez Niestety okrzyki byly :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:05
      Niestety okrzyki byly Jesli ktos stal nad mlynem to wyraznie slyszal
      kilkudziesieciu KRETYNOW. Najglosniejsi byli na poczatku, pozniej bylo juz
      troche ciszej. Szkoda, ze czasem motloch psuje dobra opinie o kibicach
    • Gość: bobsley Ten motyw z Olisadebe jest bardzo znany IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 21.03.05, 23:13
      Kiedyś na Eurosporcie widziałem jakis program o zwalczaniu rasizmu i gościem
      był Nasz czarnoskóry grajek.Kamery doskonale ujęły sytuacje kiedy Emanuel
      podbiegł do piłki będącej blisko tych daunów z Lubina i wtem dostał gradem
      bananów.Normalnie ekipa z Lubina jest sławna zapewne szczyci sie swoim
      występkiem.Brawo dla nich i reszty takich zjebów
    • Gość: zatorzak Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 08:31
      To że w Kielcach jest wielu buraków wiadomo nie od dziś. Parę lat temu "kibice"
      Korony wyzywali regularnie piłkarza swojego zespołu Kameruńczyka Mudoha.
    • Gość: al-bert Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:07
      Działacze Korony nie słyszeli rasistowskich okrzyków ?? Tzn że jak Kali ukaść
      krowę to dobrze a jak Kalemu ukraść krowę to źle. Już Sienkiewicz wiedział że o
      nich pisze.
      • Gość: CKol Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.globit / 195.117.63.* 22.03.05, 09:26
        nie było żadnych rasistowskich okrzyków baranie kilku gości zaczęło tylko buczeć
    • Gość: Thorez Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:23
      Oczywiscie ze byly jak nieslyszales polecam laryngologa (to taki lekarz jakbys
      niewiedzial) Nie mowie ze buczal caly mlyn ale w poblizu mnie co najmniej 30
      osob buczalo(na kilkaset to nieduzy %) Sa tacy cwani bo byli w grupie.
      Pojedynczo zaden nic by nie pisnal bo niemialby odwagi.
    • Gość: yes Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 10:45
      holota jak słyszy z mediów że takie coś się wydarza w świecie to potem małpuje
      w takich Kielcach

karać, nie nagłaśniać
    • Gość: jose_itusinho Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:40
      Moje zdanie na temat rasizmu jest jak najbardziej negatywne.W 2000 roku kibice
      obrzucali Olisadebe bananami a gdy grala polska reprezentacja to wszyscy
      krzyczeli:Oli!Oli! .Niektorzy kiebice zazdroszcza innym takiego zawodnika o
      swietnym wyszkoleniu technicznym i te zazdrosc opieraja na rasistowskich
      gestach lub krzykach.Kuriozalna kara ktora w 2002 roku byla nalozona na
      Legie.Ale przypomnijmy ,ze PZPN zawsze kryl i bedzie kryl jego kochana
      Legie.Mysle ze z czasem zwalczymy rasizm!!
    • Gość: xyz Takie występki w polskiej lidze to normalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:43
      Takie występki w polskiej lidze to normalka, więc nie wiem dlaczego Gazeta
      Wyborowa zauważyła tylko jeden taki przypadek. Byłem na tym meczu. Buczenie
      było, ale nie było częste. Buczono tylko wtedy, gdy ów zawodnik był przy piłce,
      a że to nie było częste to nawet na to buczenie można było nie zwrócić uwagi.
      Problem rasizmu jest w całej Polsce, ale chołotę trzeba karać indywidualnie, a
      nie wystawiać złego świadectwa o całym mieście, drużynie i kibicach. RADOMIACZKI
      NIE WYZYWAĆ KIELCZAN, SPÓJRZCIE NA SIEBIE.
      • Gość: per uno nie rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:44
        TAkich mądrych w kupie ekip rastistowstów boiskowych powinno ise wysłać do
        takie bronxu albo harlemu gdzie by zaznali tego uczucia poniżenia ze względu
        na kolor skóry.Dziwy mnie tylko że tak to ciemnoskórzy gracze dobrze grają to
        nagle są super lubiani itp. a na początku to są obrzucani wyzwiskami itp(o
        czym choćby świadczy przypadek OLISADEBE)

CHWD RAsistom
        • wucees Re: nie rasistom 22.03.05, 20:12
          dokladnie!!!
          tak jak to juz okreslil Henry: "Nienawidz mnie za kolor koszulki, a nie skory!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka