Gość: tom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:08 Julek trochę przechlapane miał w takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach 21.03.05, 21:12 Cytuje: "Mamy się za prawdziwych Europejczyków, ale niektóre zachowania Polaków na to nie wskazują" Zupełnie tam jakby w innych "cywilizowanych" krajów Zachodu odzywki rasistowskie były nieznane. Ale abstachując od tego popieram że takie zachowania są naganne i nalęży je tępić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Kielce to dziura prymitywów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:20 I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: Kielce to dziura prymitywów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:03 taka odpowiedz stawia cie w jednym szeregu z rasistami. byles kiedys w Kielcach? idac twoim tropem mozna powiedziec ze Polska to dziura prymitywow, bo przeciz kielczanie to Polacy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walek Re: Kielce to dziura prymitywów. IP: *.globit / 195.117.63.* 21.03.05, 22:12 ty wieśniaku stara dziura to twoja matka imbecylu Odpowiedz Link Zgłoś
wucees Re: Kielce to dziura prymitywów. 22.03.05, 20:06 niestety jestm mieszkancem Kielc i jestem obuzony takim zachowaniem i dlatego nie przychodze na mecze Korony, ale jesli w Kielcach uslysze jedna prawdziwa oznake tolerancji nie tylko rasowj to z przyjemnoscia zawitam na stadionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Re: Widzew i Korona w Kielcach IP: 212.160.196.* 21.03.05, 21:31 Byłem na meczu i kilku debili trochę pomrukiwało. Nie warto o nich pisac bo to dodaje im odwaqi.Na pewno na stadionie Korony jest mniej chamstwa niż na innych stadionach. Pan Klicki i jego ludzie o to dbają.Uważam że mecz był swietny w wykonaniu Kielczan i wygrali zasłużenie.Widzew tez jest mi bliski/lata młodości mojej to sukcesy Łodzian w europejskich pucharach/. Pozdrawiam prawdziwych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Plocka Re: Widzew i Korona w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:19 Dlaczego Pani/Pan uwaza ze "...NA PEWNO na stadionie Korony jest mniej chamstwa niz na innych stadionach..."? Uwazacie ze jestescie najlepsi, najcudowniejsi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog GW dała dowód swojego rasizmu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:23 Ja również byłem na meczu i pisanie przez gw że "kibice przywitali rasistowskimi okrzykami " to podłę i bezczelne kłamstwo, natomiast nie można wykluczyć żę hdzieś paru debilnych wyrostków coś krzyknęło, to trzeba gnoi złapać i ich napiętnować a nie 6 000 kulturalnych wspaniale dopingujących i bawiących sie kibiców nie mówiąć już o oskarżaniu miasta. Gazeta Wyborcza stosująć odpowiedzialność zbiorową postawiła sie w jednym rzedzie z tymi debilkami rasistami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Rykopmy rasizm ze stadionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:45 Wykopmy rasizm ze stadionów, a najlepiej z całego świata odrazu!!! ps. lpr stop;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: Wykopmy rasizm ze stadionów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:47 Wykopmy rasizm ze stadionów, a najlepiej z całego świata odrazu!!! ps. lpr stop.,. hurraaa Odpowiedz Link Zgłoś
wucees Re: Rykopmy rasizm ze stadionów 22.03.05, 20:10 to nie jest niestety taka latwa sprawa... niestety musze powiedziec, ze nasz kraj jest zacofany jesli chodzi o tolerancje, nam wszystko co inne kojarzy sie z czyms zlym i dopoki ludzie nie beda tak myslec to nic sie nie poradzi!! P.S. ALE OCZYWISCIE POPIERAM AKCJE W 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak idioci, jak jezdza na zachod do pracy w barach IP: *.promax.media.pl 21.03.05, 21:50 (studenciki i dyplomiaze)to muzynom itp podaja drinki i jeszcze ładnie dziekuja. sasiad własniw wrucił z włoch informatyk z "zawodu", przenosił puszki z piwem w markecie za 400 euro mies. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: idioci, jak jezdza na zachod do pracy w barac 21.03.05, 22:55 I co z tego jak biały jesteś i w dodatku z dyplomem to znaczy że czarny ma ci się w pas kłąniać i jeszcze tyłek całować?????? W kapitaliżmie jesteś warty tyle ile twój portfel a nie kolor skóry czy dyplom-to może zrobić byle patałach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Działacze do laryngologa IP: 213.156.108.* 21.03.05, 22:02 W Koronie nic nie słyszą w Wiśle nic nie widzą to jakaś choroba "prezesów" Je.. rasizm Odpowiedz Link Zgłoś
laukas Murzynom to dobrze, banany im rzucają 21.03.05, 22:14 A u nas w sklepie już po 4 zł kilo. Chciałbym czasem być murzynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 22:26 Szkoda ze w generalizowaniu to dziennikarze sa dobrzy. Kilku mapetow nie umialo sie zachowac a obrywa cale miasto. Smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Niestety okrzyki byly :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 23:05 Niestety okrzyki byly Jesli ktos stal nad mlynem to wyraznie slyszal kilkudziesieciu KRETYNOW. Najglosniejsi byli na poczatku, pozniej bylo juz troche ciszej. Szkoda, ze czasem motloch psuje dobra opinie o kibicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobsley Ten motyw z Olisadebe jest bardzo znany IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 21.03.05, 23:13 Kiedyś na Eurosporcie widziałem jakis program o zwalczaniu rasizmu i gościem był Nasz czarnoskóry grajek.Kamery doskonale ujęły sytuacje kiedy Emanuel podbiegł do piłki będącej blisko tych daunów z Lubina i wtem dostał gradem bananów.Normalnie ekipa z Lubina jest sławna zapewne szczyci sie swoim występkiem.Brawo dla nich i reszty takich zjebów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatorzak Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 08:31 To że w Kielcach jest wielu buraków wiadomo nie od dziś. Parę lat temu "kibice" Korony wyzywali regularnie piłkarza swojego zespołu Kameruńczyka Mudoha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-bert Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:07 Działacze Korony nie słyszeli rasistowskich okrzyków ?? Tzn że jak Kali ukaść krowę to dobrze a jak Kalemu ukraść krowę to źle. Już Sienkiewicz wiedział że o nich pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKol Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.globit / 195.117.63.* 22.03.05, 09:26 nie było żadnych rasistowskich okrzyków baranie kilku gości zaczęło tylko buczeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:23 Oczywiscie ze byly jak nieslyszales polecam laryngologa (to taki lekarz jakbys niewiedzial) Nie mowie ze buczal caly mlyn ale w poblizu mnie co najmniej 30 osob buczalo(na kilkaset to nieduzy %) Sa tacy cwani bo byli w grupie. Pojedynczo zaden nic by nie pisnal bo niemialby odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.05, 10:45 holota jak słyszy z mediów że takie coś się wydarza w świecie to potem małpuje w takich Kielcach karać, nie nagłaśniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose_itusinho Re: Rasistowskie okrzyki na meczu w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:40 Moje zdanie na temat rasizmu jest jak najbardziej negatywne.W 2000 roku kibice obrzucali Olisadebe bananami a gdy grala polska reprezentacja to wszyscy krzyczeli:Oli!Oli! .Niektorzy kiebice zazdroszcza innym takiego zawodnika o swietnym wyszkoleniu technicznym i te zazdrosc opieraja na rasistowskich gestach lub krzykach.Kuriozalna kara ktora w 2002 roku byla nalozona na Legie.Ale przypomnijmy ,ze PZPN zawsze kryl i bedzie kryl jego kochana Legie.Mysle ze z czasem zwalczymy rasizm!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Takie występki w polskiej lidze to normalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:43 Takie występki w polskiej lidze to normalka, więc nie wiem dlaczego Gazeta Wyborowa zauważyła tylko jeden taki przypadek. Byłem na tym meczu. Buczenie było, ale nie było częste. Buczono tylko wtedy, gdy ów zawodnik był przy piłce, a że to nie było częste to nawet na to buczenie można było nie zwrócić uwagi. Problem rasizmu jest w całej Polsce, ale chołotę trzeba karać indywidualnie, a nie wystawiać złego świadectwa o całym mieście, drużynie i kibicach. RADOMIACZKI NIE WYZYWAĆ KIELCZAN, SPÓJRZCIE NA SIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: per uno nie rasistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:44 TAkich mądrych w kupie ekip rastistowstów boiskowych powinno ise wysłać do takie bronxu albo harlemu gdzie by zaznali tego uczucia poniżenia ze względu na kolor skóry.Dziwy mnie tylko że tak to ciemnoskórzy gracze dobrze grają to nagle są super lubiani itp. a na początku to są obrzucani wyzwiskami itp(o czym choćby świadczy przypadek OLISADEBE) CHWD RAsistom Odpowiedz Link Zgłoś
wucees Re: nie rasistom 22.03.05, 20:12 dokladnie!!! tak jak to juz okreslil Henry: "Nienawidz mnie za kolor koszulki, a nie skory!" Odpowiedz Link Zgłoś