Dodaj do ulubionych

Shearer pogra jeszcze rok!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:34
szira, stary ale jary
Obserwuj wątek
    • Gość: cin Shearer pogra jeszcze rok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:37
      Mnie się wydaje, że Shearer grał w LM w barwach Blackburn Rovers kiedy to
      potykało się z Legią w tych rozgrywkach sezonu 1995/96 więc raczej niemożliwy
      był jego transfer do Newcastle w 1992. W związku z tym proszę o większą
      solidność przekazywanych informacji na portalu Gazeta.pl
      • Gość: 1 >> BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL << IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:50
      • Gość: pawelpawel4 Re: Shearer pogra jeszcze rok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:53
        poszedł do newcastle po me1996
      • Gość: maciek111 Re: Shearer pogra jeszcze rok! IP: *.mlyniec.gda.pl 01.04.05, 14:30
        sratatata ..........prima aprilis.........
    • Gość: rod Re: Shearer pogra jeszcze rok! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.05, 09:42
      on już 13 lat gra w Newcastle?
    • Gość: Maras Re: Shearer pogra jeszcze rok! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 09:43
      Szira. Dla ciebie to mam szacuneczek. Nie mam dla dużo młodszego Kowalczyka.
    • Gość: becks w 96 dopiero Shearer odszedl do Newcastle IP: *.szczecin.mm.pl 01.04.05, 11:32
      po drodze przeciez zdobyl mistrzostwo Anglii z Blackburn w sezonie 94/95 i gral
      w LM przeciwko Legii w sezonie 95/96. Autor tego newsa moglby troche sie
      przylozyc :D
      • Gość: rod Re: w 96 dopiero Shearer odszedl do Newcastle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.05, 11:54
        ano właśnie, coś mi nie pasowało w tych datach
    • Gość: MR Znakomity przykład IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.04.05, 12:05
      Tydzień temu "znawcy z forum" dość ostro mnie zaatakowali, gdy poddałem pod
      wątpliwość umiejętności i przydatność dla drużyny Denisa Bergkampa. Panowie
      fachowcy (mimo, że jestem kibicem Arsenalu) ja wiem, że jesteście najmądrzejsi
      ale jeśli chodzi o porównanie tych dwóch piłkarzy to DB pozostaje daleko z
      tyłu. Coś pisaliście o wzorze dla młodych piłkarzy. Jakim wzorcem może być
      rozkapryszona primadonna Bergkamp w porównaniu z Alan'em? Motoryka, przegląd
      sytuacji boiskowej, wpływ na drużynę - niebo a ziemia.
      • xiv Re: Znakomity przykład 01.04.05, 12:30

> Jakim wzorcem może być
        > rozkapryszona primadonna Bergkamp w porównaniu z Alan'em? Motoryka, przegląd
        > sytuacji boiskowej, wpływ na drużynę - niebo a ziemia.

Szczegolnie jego podejscie do reprezentacji narodowej jest wzorcowa :)

Ale i tak sie ciesze, ze zostaje. I mam nadzieje, ze dluzej niz rok.

[Fan MCFC]
    • Gość: dyna dymaniczni blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:30
      www.dynamiczni.blog.pl
    • Gość: zbyszko Re: Shearer pogra jeszcze rok! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.05, 13:44
      dzieki alan!

..dla mnie jesteś największy :)

• Gość: becks odszedl w 96 i nie wiem o co wam chodzi IP: *.szczecin.mm.pl 01.04.05, 14:40
      skoro pisze ze gral w sezonie 95/96 jeszcze w barwach blackburn i w 96 odszedl
      do newcastle to chyba wiadomo ze musialo to sie odbyc po zakonczeniu sezonu,
      rany... czytania ze zrozumieniem widac nie nauczyli co niektorych w szkolach :>
      • Gość: koneser super napastnik IP: *.his.uni.torun.pl 01.04.05, 17:11
        ciesze sie ze bede mogl go zobaczyc jeszcze w akcji, to wspanialy zawodnik,ci
        ktorzy ogladaja regularnie lige angielska wiedza o co chodzi
    • Gość: szira Prima Aprilis !!! IP: *.aster.pl 01.04.05, 22:30
      Jak z tym Zidanem - jutro wszystko odwołają. Tyle że w przypasku Shearera
      będzie to szkoda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka