Gość: mars IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 11:45 Dzisiaj przed południem czasu polskiego sędzia i drużyna Korei zabili sens uprawiania piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sfuj_hlop Re: FUTBOL POLEGŁ 22.06.02, 12:00 Gość portalu: mars napisał(a): > Dzisiaj przed południem czasu polskiego sędzia i drużyna Korei zabili sens > uprawiania piłki nożnej. Jestem dokladnie tego samego zdania. Ale agonia zaczeła sie juz wczesniej - w meczu Korea-Portuglia. Nastepne mysli napisalem juz w innym watku, ale niech sie powtorze: Koreance biegaja rzeczywiscie jak nakreceni (lub moze naszpikowani), kibice dopinguja ich piszczac z trybun, juz w momencie gdy pilka przekroczy linie srodkowa. Przypomina mi to dzungle i dzicz i kompletna nieumiejetnosc "czytania" gry w pilke nozna, czyli mowiac krótko - futbolową ignorację. Watpie tez, iz ktokolwiek w Korei wie, kto to byl Garrincha, Charlton, Uwe Seeler, Gerd Muller, Cruyff, Gadocha, Kempes, Rensenbrink...itd. (moge wyliczac bez konca), a tu tymczasem proszę, "super" druzyna, "super" kibice i nowa "potega" pilkarska. Tylko niech ktos mi pokaze tak naprawde, co oni wnosza takiego rewelacyjnego i nowego do gry? Otoz nic, procz "fantastycznie dysponowanych" sedziow i tej podejrzanie doskonalej kondycji. Moje gratulacje. Teraz chcialbym juz tylko (szczerze!), zeby ta farsa trwala jak najdluzej. KOREA MISTRZEM SWIATA!!! To jest upadek imprezy, ktora kiedys byla światowym świętem pilkarskim. Lepiej zapomnijmy o tym, jak dawniej bywalo, zaczął sie zmierzch piłkarskich MS... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rado K Re: FUTBOL POLEGŁ IP: *.teleton.pl 22.06.02, 12:20 Miałem okazję poznać mentalność Koreańczków, jeśli chodzi o pieniądze ten naród nie zna pojęcia honor, czy nawet zwykła przyzwoitość, korupcja czy przekupstwo to jest część tej kultury. Oni władowali w Mundial górę pieniędzy, te stadiony po turnieju nie będą nikomu do niczego potrzebne. Do śmierci futbolu doprowadzi FIFA jeżeli nad tą farsą przejdzie do porządku dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: FUTBOL POLEGŁ IP: *.acn.pl / 10.131.130.* 22.06.02, 13:05 Gość portalu: Rado K napisał(a): > Miałem okazję poznać mentalność Koreańczków, jeśli chodzi o pieniądze ten naród > > nie zna pojęcia honor, czy nawet zwykła przyzwoitość, korupcja czy przekupstwo > to jest część tej kultury. Oni władowali w Mundial górę pieniędzy, te stadiony > po turnieju nie będą nikomu do niczego potrzebne. Do śmierci futbolu doprowadzi > > FIFA jeżeli nad tą farsą przejdzie do porządku dziennego. Obawiam się, że ta skostniała organizacja jaką jest FIFA nic nie zrobi!! A Koreańczycy bardzo ciekawy naród! Dwaj synowie prezydenta siedzą w areszcie!!! Może i sędziowie powinni się tam znaleźć razem z reprezentacja tego kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś