Gość: 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qbspoz 12 polskich miast chce Euro 2012 25.04.05, 15:09 jeżeli uda nam się zorganizować to całe Euro to będzie sukces... a tak na marginesie to żadne z wymienionych miast nie ma stadionu ktory by sie nadawał... tylko w Poznaniu wogole zaczela sie jakas modernizacja (jedna nowa trubuna juz stoi) wiec życze PZPN-owi dalszego optimizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.p. Poznań!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 15:10 dalej Kraków Warszawa Wrocław i Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Re: 12 polskich miast chce Euro 2012 25.04.05, 15:14 Niektore z tych miast chyba sobie zarty robia... Opole? Rzeszow? Bialystok? Sosnowiec? Bez przesady. Nawet Gdansk i Wroclaw nie wydaja mi sie powaznymi kandydatami, co stwierdzam z przykroscia. Warszawa, Krakow, Poznan, Lodz, Szczecin - rozumiem i trzymam kciuki. Inna sprawa, ze zadnego euro u nas nie bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren nie dla wszystkich starczy miejsca 25.04.05, 15:25 niestety. jakbyśmy organizowali Euro sami, to wszystkie większe miasta by się zakwalifikowały. a mój typ to: chorzów, warszawa, poznań, kraków i... ciężko wybrać. gdańsk wydaje mi się najlepszy, ale stadion może być po mistrozstwach nie do końca wykorzystany (choć on przynajmniej mają już od dawna jakieś projekty, więc cos się dzieje). a qbspoz niech nie dupi fleków, bo w poznaniu mogą pomarzyć o takiej trybunie, jaka jest na śląskim i jakby na niego nie narzekać, to najbliżej mu do europejskich standardów. a kto nie wierzy, niech spojrzy na 70-letni stadion olimpijski w berlinie, na którym notabene będzie rozgrywany finał MŚ (nie chciałbym oglądać meczu na tym stadionem zza bramki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiK Re: 12 polskich miast chce Euro 2012 IP: *.prz.rzeszow.pl 25.04.05, 15:25 Nie przekreślałbym mniejszych miast. Stadionów nie ma nigdzie i trzeba je budować w nawet w Warszawie i Poznaniu. A pozostała infrastruktura? Rzeszów ma 3 pod względem jakości i wielkości lotnisko w Polsce, które jest nawet jeszcze rozbudowywane, a to jest argument nawet względem Łodzi, która lotnisko ma małe. Chociaż mimo to (jako rzeszowianin) uważam, że szanse na Euro w Rzeszowie sa małe z racji na zapomniane już prawie tradycje dobrej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: 12 polskich miast chce Euro 2012 IP: 80.244.128.* 25.04.05, 15:34 czy wyscie powarjowali w rzeszowie ???? a niby gdzie tam maja przyzwoite boisko pilkarskie ???? to cos co macie u siebie na euro 2012 to chyba zarty !!! No i co z tego ze lotniska najwieksza a jaki to argument ???? Krakow ma lotnisko i stadion Katowice tez to sa powazne kandydatury. A moze kozia wólka tez bedzie chciala euro 2012? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: 12 polskich miast chce Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:23 a gdzie Licheń,Konin i Częstochowa???????????????????????????????????????????????????????a moze jeszcze Genofewa,tam pilkarze mieli by blisko i calkiem niedrogo odnowe biologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Szweczenko popieral przeciez Janukowycza! IP: *.crowley.pl 25.04.05, 15:32 ...juz sie nawrocil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Wrocław-ok! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.04.05, 15:38 całe szczęście, że we Wrocławiu/Breslau przed II Wojną Światową naziści wybudowali nowoczesny , na tamte czasy, kompleks sportowy - Stadion Olimpijski.Przez 60 lat nic sie nie zmieniło, nowych stadionów brak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x POLSKA Z UKRAINA! UKRAINA Z POLSKA! BRAWO!!! IP: *.crowley.pl 25.04.05, 15:38 Nie marudzic tylko ostro zbrac sie do pracy. I bez komplekskow! Grecy zoraganizowali olimpiade na niedokonczonych obiektach i nikt nie narzekal. Do przodu!!! Malkontenci spod znaku "...le mam nadzieje ze sie nie uda..." na Madagaskar!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 Jak sie maja chrzescijanskie korzenie do futbolu? 25.04.05, 15:39 Nie wpieprzajcie do organizacji jakiejs imprezy sportowej dla kontynentu z setka religii chrzescijanskich korzeni.To balwochwalcze korzenie kaza nam biegac w 22 za kawalkiem sztucznej skory.Co ma z tym wspolnego Pan Jezus? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas ja też chcę zorganizować ME!! 25.04.05, 15:44 przejściowo dysponuję mieszkaniem na czwartym pietrze w trzydziestoletnim bloku (całe 43,89m kwadratowego) - planuję budowę 40 tysięcznego stadionu z pełnym zadaszeniem, rzecz jasna dzięki pomocy ONZ, UEFA, Watykanu, NASA i Marsjan oraz tzw. szarego kibica. z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: ja też chcę zorganizować ME!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.05, 16:04 Ile juz razy te polskie baranochciejstwo sie osmieszalo.Olimpiada na Krupowach, Mistrzosta Europy w pilce noznej. Nie macie zadnych podstaw do takich marzen.Jako kraj nie umiecie N I C porzadnie zorganizowac , infrastrukture i logistyke macie kompletnie do du p y , gdy o tym zamiarze wspomnialem wsrod moich znajomych kibicow w Niemczech , dlugo nie mogli sie oni uspokoic i przestac smiac. I kto by wam tam w te dzicz wschodnioeurpoejska pojechal ogladac mecze?.a co pomysle , ze tu dochodzi jeszcze Ukraina , to tylko siadac i plakac nad wasza naiwnoscia i bufonada.A te kretynskie porownywanie sie do Olimpiady w Grecji , przechodzi wszelka miare.Do Grecji to ludzie z ZACHODU pojada chetnie czy tam Olimpiada bedzie czy nie.A do tego brudu i zlodziejstwa w Polsce i na Ukrainie to kto pojedzie , no kto. Chyba tylko paru pierdyknietych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x zamknij sie zakopleksiony zbieraczu szparagow! IP: *.crowley.pl 25.04.05, 16:15 sadzac po tobie to rzeczywiscie na zachod od odry mieszkaja sami jak to ujales pierdyknieci. Skoro twoi znajomi niemieccy znajomi spotykacja tylko takich zakompleksionych oslow jak ty to nie dziwue sie ze maja taki poglad na Polske i Ukraine. Co do zlodzijstwa to chce przypomniec ze np. w niemieckich mieszkaniach i antykwariatach wisza zrabowane na wschodzie dobra kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristos Re: ja też chcę zorganizować ME!! IP: 193.170.62.* 25.04.05, 16:32 O rany!!! Jak stasznie wku...a mnie takie piep..enie!!! Nie wydaje mi sie zebysmy byli w stanie zorganizowac Euro 2012. Zorganizowanie za 50 lat byloby sukcesem. Ale goscie "co to troche swiata widzieli" doprowadzaja mnie do szalu. To co twoim zdaniem nalezy robic? Plakac? Tak na marginesie czy twoi szlachetni znajomi zza naszej zachodniej granicy kiedykolwiek byli w Polsce?? Nie ma co Polski porownywac do Niemiec ale pisanie, ze u nas to tylko zlodziejstwo i brud to przegiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Zgadzam sie z Toba Cristos! IP: *.crowley.pl 25.04.05, 16:37 ...on dobrze wie ze w Polsce sie poprawia a wyjechal i zaebral o robote i azyl mowiac ze u nas nie da sie zyc. Teraz Niemcy jezdza do Polski. Korzystaja z uslug w Polsce bo czesto lepsza a zawsze tansze i naszemu zakompleksioneu poli sie grunt pod nogami, bo jego niemiecy znajomi uwarzaja go za smiecia ktory nie potrafisam sobie dac rade tylko skamla o "socjal" w innym panstwie. Siedz tam i nie wracaj. Nie potrzebujemy to zakompleksionych z mentalnoscia niewolnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik Rzeszow?????????? IP: *.ipt.aol.com 25.04.05, 16:03 A jest tam jeszcze ten pomnik najwiekszej na swiecie piz........ki?????? Poza tym w polsce nie ma i nie bedzie stadionow powyzej 35.000 a tylko takie wchodza w rachube. Jedyne stadiony o jakich sie mowi to na 15 - 20 tysiecy i gdzie tu slowianska goscinnosc? A moze by wykorzystac polskie koscioly do tego celu? One jedynie maja szanse pomiescic tak wielka ilosc chszescijan... Poza tym, razem z Ukraina???????? Dlaczego ?????? Czy dlatego ze Ukraina jest bogatsza i lepiej zorganizowana??? Niech lepiej ten caly Listkiewicz i inne temu podobne wezma sie za jakas robote a nie robia nam to wody z mozgow, bo jak na rozie nie potrafia przeprowadzic mistrzostw polski trampkarzy starszych, nie wspominajac juz o poskiej lidze. A Euro 2012 bedzie i tak w Azerbejdzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 Na 300 proc.ME2012 beda gdzie indziej,nie w Opolu 25.04.05, 16:24 Konia kuja,a wszystkie polskie zaby lapska podstawiaja.A tylko Chorzow na upartego jeszcze,moze dzis goscic ME.Gdansk,Rzeszow,Opole,Szczecin.Poznan,Pacanow,Dajtki jeszcze nie,bo nie maja armat,czyli nowoczesnych bardzo drogich stadionow na 35-40 tys.kiboli.To jest znane z bajek bicie piany przy sprawie,ktorej nie ma i nie bedzie.Ot,dzielenie skory na niedzwiedziu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek a ja mysle, ze bedzie w izraelu IP: *.lhficorp.com 25.04.05, 16:26 bo izraelczycy, semici to w swiatowej pilce europejczycy, ale juz palestynczycy, etnicznie ci sami semici to nie sa juz europejczycy. a moze zrobic mistrzostwa w izraelu i palestynie, mysle ze to bardzo ciekawy pomysl, ciekawszy niz polska i ukraina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Euro ;) z czym do ludzi IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 25.04.05, 16:19 Ale się ubawiłem czytając tą informacje, przecież to jest smiechu warte w kraju w którym wszystko jest chore chcą organizowac mistzostwa europu, powodzenia. Jak my nawet żadnego stadiony nie mamy który spełniał by wymagania FIFA, baaa stasionu, my nawet pożądnej drogi nie mamy która by kibice mogli dojechac na mecz o lotnisku nie wspomne. Przeciez to jest smieszne zeby kibice ladowali w Warszawie i dodatkowo musieli jechac kilka godzin pociagiem zeby dotrzec na mecz. A nawet jak juz by im sie zachcialo to jak zajda do pierwszego lepszego hotelu to z kim sie oni tam dogadaja, jak u nas nikt angielskiego nie umie ;) Jestesmy 20 lat za murzynami i tak pozostanie juz nawet w Afryce ładniejsze stadiony maja niż w naszym kraju. Władze FIFA sie smieja z tych naszych "młotków" w PZPN ktorzy tylko dbaja o swoja dupe..... eh szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x nastepny zakompleksiony qu.. co za ludzie. IP: *.crowley.pl 25.04.05, 16:25 1. jak nie znasz angielskiego to sie ucz matole! a nie opowiadaj ze w hotelach nie znaja. 2. Porugalia przed Euro nie miala ZADENGO stadionu spelniajacego normy Uefa. 3. Mam nadzieje ze selekcja anauralna wyeliminuje geny takie jak twoje ktore szczyt rozwoju upatruja w sraniu do wlasnego gniazda i kultywowaniu zakompleksionego idioty z mentalnascia parobka i niewolnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek a stadiony to oni maja IP: *.lhficorp.com 25.04.05, 16:22 moze wysla gosci na podmiejskie pastwiska, bo to co sie w wymienionych miastach nazywa stadionami to jest smiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gABRI A W KRAKOWIE GDZIE? IP: *.autocom.pl 25.04.05, 16:24 A W KRAKOWIE GDZIE? chyba będa grać w galerii Kazimierz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fa 12 polskich miast chce Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:29 Ukraina to pewnie jeszcze Donieck:| Odpowiedz Link Zgłoś
lopp1 PORTUGALIA - ANGLIA W RZESZOWIE - BUHAHAHAHHA 25.04.05, 16:33 NIE RÓBCIE SOBIE KPIN !!!! CO ZA IDIOTA REALNIE MYŚLI ŻE DADZĄ NAM EURO ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specnaz Re: PORTUGALIA - ANGLIA W RZESZOWIE - BUHAHAHAHHA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:54 U mnie pod blokiem jest fajne boisko...Czy ja tez moge dostac organizacje meczow euro 2012?? Panie Listkiewicz o zgodz sie pan. Czsami ma tam treningi Huragan Kocikowa, murawa pierwsza klasa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k zadania odrobione??? nie-do nauki gowniarzu.!!! IP: *.crowley.pl 25.04.05, 16:56 Odpowiedz Link Zgłoś
lopp1 Re: zadania odrobione??? nie-do nauki gowniarzu.! 25.04.05, 16:58 A ty dalej do bujania w obłokach !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: zadania odrobione??? nie-do nauki gowniarzu.! IP: *.crowley.pl 25.04.05, 17:02 ...wole tworzyc smiale wizje niz ryc nosem w ziemi jak swinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x A CO WY TACY WSZYSCY ZAKOMPLEKSIENI??? IP: *.crowley.pl 25.04.05, 16:53 ...jak idziecie szukac pracy to tez mowicie ze nie chcecie jej dostac??? Chyba zaden z was nie jest takim idiota!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz_27 POSŁUCHAJCIE NAIWNIACZKI !! 25.04.05, 17:04 jakiś jeleńtu wypisuje że "jak idziecie szukac pracy to tez mowicie ze nie chcecie jej dostac " PYTAM SIĘ - A KTO CI KU.. ZA TO ZAPŁACI JAK PAŃSTWO NIE MA PIENIĘDZY NA LEKARSTWA DLA STARSZYCH LUDZI CO ??? PRZESTAŃCIE FRAJERZY BUJAĆ W OBŁOKACH BO TA NASZA SŁYNNA POLSKA NAIWNOŚĆ JUŻ MNIE MDLI !!! WYŻEJ SRACIE NIŻ DUPY MACIE !!!! TU NAWET ZA 20 LAT NIE BEDZIE POŁOWY STADIONÓW JAK NA ZACHODZIE MAJĄ INNI. KACZYŃSKI BUDUDJE STADION W WARSZAWIE KOSZTEM WIELU INNYCH WAŻNIEJSZYCH SPRAW A GDZIE NASTĘPNYCH 4-5 ????? FLAKI SIE WYWRACAJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: POSŁUCHAJCIE NAIWNIACZKI !! IP: *.akron.wroc.pl 25.04.05, 17:10 Masz rację Grzegorzu. A gdzie hotele, gdzie autostrady, gdzie lotniska ???? Przecież kibice nie będą mieszkac na polach namiotowych. A jak się będą poruszać po tym kraju ? Największe szansu ma Grecja - mistrz Europy, ma obiekty i jeszcze tam ME w futbolu nie było i .... Rosja - zobaczycie: ta impreza to przecież biznes i polityka - a jakie wpływy we wszystkich organizacjach światowych ma Polska to lepiej nie mowić (Wlochy mogły porzegrać imprezę przez kibicow Interu i ligowe zadymy na ROMIE i LAZIO). Więcewj realizmu i samokrytycyzmu. Tu Papież i Duch Święty nie pomogą tylko twarde realia i pragmatyzm oraz zimne spojrzenie UEFO-wskich bonzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Nie rozumiesz ze jet walsnie okazja to zbudowac!!! IP: *.crowley.pl 25.04.05, 17:12 O PO CO QURQWQ WY SKONCZENI IDIOCI MYSLICIE ZE MIALY BY POWSTAWAC HOTELE, AUTOSTRADY ITP JESLI NIE PO TO BY OBSLUGIWAC TAKIE IMPREZY. W POLSCE BRAKUJE HOTELI??? CHYBA W TWOJEJ WIOSCE!!!!!!!!! PO PROSTU KRETYNI!!!!!!! SIEDZIE NA DUPACH, BEZROBOCIU I CHELEJCIE PIWSKO NIEWOLNICY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ...czlowieku ty widziales jakis kawelek swiata??? IP: *.crowley.pl 25.04.05, 17:10 ...powiedz mi gdzie na swiecie nie ma zadnych problemow. gdzie nie ma: bezrobotnych, chorych, biednych. Wlasnie bylaby okazja dac nowe miejesca pracy i kilka zlotowek do budzetu, ale tacy jak ty z mentalnosci "...mama nadzieje ze sie nie uda..." wala by takie imprezy odbywaly sie gdzie indziej, by mijejsca pracy tworzone bylay gdzie indziej, a Polske by tylko dojono tak jak France Telekom doi TPSA i Idee (zmiana nazwy Idea na Orange=France Telekom zainkasowal 5.6MLDzl i tak co roku przez dzieiec lat-ale ty tego nie widzisz bo jestes za glupi) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz_27 Re: ...czlowieku ty widziales jakis kawelek swiat 25.04.05, 17:13 Stary, ty mnie źle oceniasz, ja wcale nie myśle tak jak napisałeś że "...mam nadzieje ze sie nie uda..." jestem realistą a nie malkontentem a to różnica. Ale szacunek dla ciebie za merytoryczną rozmowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ...czlowieku ty widziales jakis kawelek swiat IP: *.crowley.pl 25.04.05, 17:18 Szacunek! Stary daja nas na kazdym kroku. Juz pislaem o tych 5.6miliardach zlotych ktore zainkasowl France Telekom za to tylko ze Idea zmieni nazwe na Orange i tak co roku przez 10lat. Ile stadionow za to mozna wybudowac, ile autostrad ile domow opieki. Dlaczego my wolimy dawac robic sie w konia niz samemu cos zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław T. ... IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 17:16 Wyrażam chęć, by Miss World zrobiła mi w toalecie loda! :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.05, 17:43 Do Wacka T. To moze ci sie wczesniej spelnic , niz to , ze Polska z Ukraina beda gospodarzami ME w 2012. Jak powyzej napisalem calkiem rzeczowo , ze to jest nieprawdopodobne , i dlaczego tak jest , to paru polskich faszystow chcialoby mnie za te prawde powiesic. Ajak im napisalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ... IP: *.crowley.pl 25.04.05, 17:52 jakich faszystow czlowieku...???jakich faszystow?? Po prostu obrazales Polske!...a tu zaskoczenie nie wszyscy tutaj jeszcze beda skamlac przed takimi jak ty. Sporbuj tak odezwac sie w Niemczech o Niemcach szparagowy pacholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.05, 17:59 Ty xie. Tak wlasnie jest .Wtych tutaj wypowiedziach widac tylko przejaw nieuzasadnionej polskiej MEGALOMANII i faszyzacji Polski.Nie obrazam Polski , tylko pisze prawde , ktorej nie mozesz zaakceptowac. Inie plaszcz sie przedemna.Nie potrzebuje tego.Znam moja wartosc i bez twojego skamlania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Jestes zakopleksionym imbecylem, bez ojczyzny IP: *.crowley.pl 25.04.05, 18:01 jestes pionkiem bez honoru i ojczyzny, kultury i za grosz rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.05, 17:53 , ze paru moich niemieckich znajomych kibicow ( na meczu Schalke ) smialo sie do rozpuku z tego pomyslu, to wielka obraza. Oni co prawda nie znaja Polski ale tez nie maja najmniejszej checi do was przyjezdzac.Itego nie zmieni wasze najwieksze baranochciejstwo.Polska byla , jest i dlugo jeszcze bedzie dla wiekszosci tutaj na Zachodzie egzotyczny kraj , ktory jak nie musisz to go omijaj.Wysokie liczby turystow w Polsce to polonusy i banda ze wschodu. Zzachodu przyjezdzaja wyjatki.Wbic to do waszych polskich P A L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ... IP: *.crowley.pl 25.04.05, 18:00 ...to siedzcie sobie na waszych wypelnionych piwskiem i kielbasa tylkach i nie ruszajcie sie z miejsca, bo o swiecie nie macie zielonego pojecia. Wasza gospodarka ktora przez 60lat utrzymaywali amerykanie sypie sie teraz jak pyl. Wiesz gdzie ja mam to co ci twoi koledzy mysla, albo mowia? Bewnie jeszcze mowili to z tureckim akcentem..hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.05, 18:16 Do xa. Musialy cie trafic w punkt moje argumenty , dlaczego w Polsce i na Ukrainie nie bedzie ME 2012.Tak samo trafilo cie to , jak ocenia sie tutaj ten polski pomysl. Gotujesz sie ze az ci para z tej twojej slowianskiej du py idzie.Ale tak jest i dlugo jeszcze bedzie , ze to od was beda sie tu do NAS probowali robole na szparagi i truskawki ryc i tego nie zmienisz.Ao mnie sie nie martw.Jestem obywatelem Luxemburga, materialnie mam sie bardzo dobrze , mam mala firme po niemieckiej stronie i lubie draznic takich kabotynow . Aim bardziej sie ta gospodarka niemiecka sypie , tym taniej dostane pracownika.Polakow nie zatrudniam z zasady tak ze nie probuj zmieniac tonu i nie pros mnie o NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ... IP: *.crowley.pl 25.04.05, 18:21 Czlowieczku moglbys ewentualnie prosic MNIE o prace, ale musialbys na to skonczyc studia i pare kursow i szkolen na calym swiecie,ale jaksam pisales nie lubisz podrozowac po swiecie wiec nic z tego. Oczywiscie ze Polska jest o wiele bideniejsza od Niemiec nie mam zamiaru z tym polemizowac...ale patrzac na historie i obecne horyzonty umyslow socjalistycznych nieminiaszkow - dziekuje Bogu ze jestem Polakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ... IP: *.crowley.pl 25.04.05, 18:16 ...i wiedz jeszcze, ze wsrod moich niemieckich znajomych wazne jest cos takiego o czym ty nie masz zielonego pojecia czyli HONOR. Jesli pozwalasz smiac sie ze swojego bylego kraj bo myslisz ze bedziesz przez to bardzieje deutsche to wiedz ze wszedzie na swiecie takim gnidom predzej czy pozniej pluje sie w twarz. Zapamietaj to sobie obywatelu bez ojczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.05, 18:22 Do xa.Glupis .Twoja Polska N I G D Y nie bylamoim krajem i nie pochodze stamtad. Znam tylko bardzo dobrze wasz jezyk , wasze przywary narodowe megalomanstwo. Do twojej wiadomosci: czy chcesz czy nie ale od URODZENIA jestem obywatelem mojego kraju i tejze narodowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartłomiej Wanot Euro 2012 IP: 217.153.84.* 25.04.05, 18:07 Wiemy że wszyscy mają duże szanse ,ale nie Polska nie mamy stadionów i nie mamy pieniędzy.Więc nalezy do ministerstwa sportu i edukacji złożyć prośbę o jak największe dopłaty do organizacji takiej impezy ,ponieważ jeżeli sami nie zorganizujemy mistrzostw to nigdy w nich nie zagramy Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz_27 DO FRAJERA SCHUJA CO NIEMCA UDAJE !!!!! 25.04.05, 18:20 ALE Z CIEBIE CIUL TYLE CI POWIEM, ZGRYWASZ NIEMCA A PEWNIE TAK KIBLE MYJESZ ALBO ULICE ZAMIATASZ. SZWABY SIE Z CIEBIE ŚMIEJĄ I TYLE I NIE PIEPRZ MI TU ŻE NIE BO AKURAT WIEM CO NIEMCY MYŚLĄ O TAKICH PODSZYWKACH JAK TY. SPIE..J LEPIEJ Z TEGO FORUM POLACZKU UDAJĄCY NIEMCA BO SIE MI FLAKI GOTUJĄ JAK CZYTAM TEKSTY TAKICH PROSTAKÓW. JAKBYS SIE URODZIŁ W 1939 TO SZWABY PEWNIE BY CIE PRZEZ KOMIN W AUSCHWITZ PUSCILI. POWIEDZ JAKIEMUŚ RASOWEMU NIEMCOWI ŻE SIE CZUJESZ NIEMCEM TO CIE WYSMIEJĄ SZMACIARZU. CI TWOI KOLESIE Z CHALKE TO PEWNIE TURASY KANAKI ALBO RUSY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 Re: DO FRAJERA SCHUJA CO NIEMCA UDAJE !!!!! 25.04.05, 18:23 dokładnie. ciul jeden szkopa zgrywa a po polsku pisze i czyta. aż mnie swędzi żeby takiemu z kopa w ryj wyje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: DO FRAJERA SCHUJA CO NIEMCA UDAJE !!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.05, 18:43 Do _oo. Kopalbys , kopal, ale u mnie w ogrodku 3,50 € / Std do reki , co. I jesc dostalbys dwa razy na dzien , kalorycznie i spac moglbys u mnie w szopie. Cieplo juz jest. Calkiem powaznie. Nie wstydz sie chlopie .W iem jak to u was jes.Jezdze tam dosyc czesto na urlop , tak jak kiedys Amerykanie jezdzili do Mexyku. Daj nr tel. Zadzwonie. Warunek : przepros za to , cos powyzej w pijanym polskim widzie napisal. Wiem , zes w gruncie zeczy potulny Slowianin , w sam raz do robot w polu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: DO FRAJERA SCHUJA CO NIEMCA UDAJE !!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.05, 18:28 Ty , 27. Chcialbys , zeby tak bylo jak se to wymarzylws i napisales. Byloby ci lzej , polaczku. Pisze z biura i mam zamiar konczyc na dzisiaj.Zdomu takich korespondencji nie prowadze . Ale wroce jeszcze do was tutaj , Polacken. Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 Re: DO FRAJERA SCHUJA CO NIEMCA UDAJE !!!!! 25.04.05, 18:29 JEBAJ SIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 Re: DO FRAJERA SCHUJA CO NIEMCA UDAJE !!!!! 25.04.05, 18:32 BO W DOMU NIE MASZ NETA, BO OJCZYM TUREK ZABRANIA CO BUUUHEHEHHEHEHEHHE Odpowiedz Link Zgłoś
lopp1 SCHUJA WEŹ OJCZYMA TURASA I PITAJ !!!! 25.04.05, 18:54 za takie teksty co tu sadzisz już bys synku bez ząbków biegał. Polaczku co niemca udaje. Odpowiedz Link Zgłoś