Gość: ugugunan IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 30.06.02, 19:40 Pogdybajmy... *-) Jak myślicie - czy Polska w składzie z meczu z USA(lub zbliżonym) wygrałaby z obecnymi wicemistrzami świata, gdyby trafiła na nich na mundialu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smok Re: NIEMCY - POLSKA A.D.2002 IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.06.02, 19:42 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ref Re: NIe IP: *.sympatico.ca 30.06.02, 20:11 Powiem wiecej, ze gdyby Amerykanie totalnie nie zlekcewazyli w pierwszych minutach Polski (co sie na nich zemscilo), to nie wygrali by i z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan ??? IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 30.06.02, 21:57 Gość portalu: Ref napisał(a): > Powiem wiecej, ze gdyby Amerykanie totalnie nie zlekcewazyli w pierwszych > minutach Polski (co sie na nich zemscilo), to nie wygrali by i z nimi. Niemcy też by nas mogli zlekcewazyć...*-) A poważnie - nie wiem jakim wynikiem zakończyłaby się rywalizacja (myślę, że byłoby ciekawie), ale od dawna czekam na mecz Polski z Niemcami... Już nawet nie pamiętam ostatniej potyczki... PZPN - zaproponować i zorganizować mecz towarzyski!!! Wszak jesteśmy sąsiadami... Z przyjemnością popatrzę... Odpowiedz Link Zgłoś
curious Re: ??? 30.06.02, 22:32 > PZPN - zaproponować i zorganizować mecz towarzyski!!! Wszak jesteśmy sąsiadami. > .. > Z przyjemnością popatrzę... Rany Boskie na co? Na najbrzydziej grajaca druzyne swiata i bande przecietniakow, ktorzy potrzebuja "gry o wysoka stawke" aby cos pokazac (tak sie nasze kurczaki tlumaczyly po laniu od Japonczykow i Rumunow)? Ja podziekuje za takie "widowisko"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pau77 Re: ??? IP: *.fh 01.07.02, 11:37 > Gość portalu: Ref napisał(a): > A poważnie - nie wiem jakim wynikiem zakończyłaby się rywalizacja (myślę, że > byłoby ciekawie), ale od dawna czekam na mecz Polski z Niemcami... Już > nawet nie pamiętam ostatniej potyczki... pare lat temu, chyba na slaskim w Chorzowie. Niemcy wygrali 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: NIEMCY - POLSKA A.D.2002 IP: *.chello.pl 30.06.02, 22:40 była by szansa wygrać z Niemcami jakby nie było Kahna Schneidera Neuvila Linke i Ballacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ref Re: NIEMCY - POLSKA A.D.2002 IP: *.sympatico.ca 30.06.02, 23:08 Gość portalu: Kiwny napisał(a): > była by szansa wygrać z Niemcami jakby nie było Kahna Schneidera Neuvila Linke > i Ballacka Niezupelnie. Trzeba by jeszcze Tomaszewskiemu, Gorgoniowi, Zmudzie, Lato i Szarmachowi cofnac licznik o jakies 30 lat. Gadocha tez by sie przydal. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś