Dodaj do ulubionych

Argentyna lepsza od Brazylii

IP: *.vogel.pl 09.06.05, 09:19
ale cieniasy z was...

nie dosc, ze piszecie o tym tak pozno, to jeszcze jednym zdaniem

onety i inne takie maja cale artykuly na temat tego meczu

wstyd

kibic

ps. nie dosc, ze "kochana" tvp nie kupila praw to jeszcze GW kwituje mecz
jednym zdaniem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Geortge Argentyna lepsza od Brazylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:19
      I tylko Legia, Legia Warszawa!!!
      • Gość: Kibic Dlaczego nie ma artykułu????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:27
        Bo to nie jest artykuł. Żenada, GW, Żenada.
      • Gość: jasiu smietana@vp MOJA TAJEMNICA IP: *.gl.digi.pl 09.06.05, 11:42
        jestem jasiu smietana z onetu. pragne poinformowac wszystki, ze moje glupie
        komentarze sa skutkiem "zlego dotyku" z dziecinstwa. tato robil mi szuru-buru
        od tylu.... to tyle dziekuje za uwage
        • y.y Re: MOJA TAJEMNICA 09.06.05, 13:27
          kogo obchodzą te brednie gó..arzu...
          • Gość: maiw Re: MOJA TAJEMNICA IP: *.gl.digi.pl 09.06.05, 14:41
            ten zly dotyk by wiele tlumaczyl, poza tym onet to stare komuchy ktore
            cenzuruja posty na dzien dobry
          • Gość: jajak slawomir twoj stary IP: *.gl.digi.pl 09.06.05, 15:23
            ....
        • szatek100 Witamy słynnego Jasia :) 09.06.05, 20:30
    • Gość: marcin tysiącdziewięćsetsiedemdziesiątcztery IP: 217.153.6.* 09.06.05, 09:28
      ok, zatem ARG juz mamy, Wlosi tez pewnie beda, do tego dorzucmy jakas Kosrayke
      albo Gwatemale (bo Haiti juz dawno nie ma) ...i mamy sklad naszej grupy w
      finalach, z tym ze nasz dorobek to bedzie miast 3 wygranych - remisik z
      Kostaryka..:-)
      • Gość: JFK Re: tysiącdziewięćsetsiedemdziesiątcztery IP: *.aster.pl 09.06.05, 11:00
        dodajmy, ze bedzie to remis bezbramkowy a bohaterem naszej druzyny w tym meczu
        zostanie bramkarz, ktrory wybroni trzy karne i z piec niebezpiecznych strzalow z
        rzutow wolnych i z akcji...
    • Gość: atg "w 40. minucie stracili czwarta bramkę " cudowne IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 09.06.05, 10:05
      rozmnorzenie...skoro wygrali 3:1
      • Gość: marcin prawie tak cudowne jak twoja ortografia IP: *.chello.pl 09.06.05, 12:08
        rozmnorzenie???
    • Gość: zaciekawiony Re: Argentyna lepsza od Brazylii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:06
      Tymczasem w 40. minucie stracili czwarta bramkę - po krótko rozegranym rzucie
      rożnym piłkę w pole karne dośrodkował Javier Saviola. JAK TO JEST MOŻLIWE? KTOŚ
      CZYTA TO CO NAPISAŁ?
    • Gość: artur Słaba obrona z Bayeru Leverkusen... IP: *.arcor-ip.net 09.06.05, 10:41
      Dziwi mnie zestawienie obrony. Na środku gra dwóch piłkarzy Bayeru Leverkusen...
      Potracili w Bundeslidze tyle frajerskich goli.
      • Gość: Leni Re: Słaba obrona z Bayeru Leverkusen... IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.06.05, 12:51
        No właśnie, a gdzie np. Alex z PSV ????
      • Gość: trejo Re: Słaba obrona z Bayeru Leverkusen... IP: *.rzeszow.mm.pl 09.06.05, 20:13
        Za Juana gralby Lucio-kiedys tez gracz Leverkusen-gdyby nie zarobil"czerwieni"
        w meczu Brazylia-Paragwaj.
    • Gość: r.p.mcmurphy brawo Argentyna!! IP: *.halls.manchester.ac.uk 09.06.05, 11:27
      trzeba tych nadetych brazylijczykow sprowadzic na ziemie - jeden Rondaldhinio
      wszystkiego nie wygra, chociaz dobrze mu zycze:)
    • Gość: Not Re: Argentyna lepsza od Brazylii IP: *.aster.pl 09.06.05, 11:35
      boski Renato nie pomógł carnahirnhos czy jak tam oni
    • Gość: eq Re: Argentyna lepsza od Brazylii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 13:49
      ktos widzial moze mecz? bo ustawienia Argentyny nie moge rozkminic. gralo trzech
      zawodnikow ktorzy zazwyczaj operuja po lewej stronie (heinze, sorin, kily). a na
      prawej stronie nikogo? Pekerman dla mnie mistrz!
      • a.adas Re: Argentyna lepsza od Brazylii 09.06.05, 15:52
        Argentyna grał trójką obrońców - od razu przypomniały mi sie koszmarne MŚ 2002 -
        od prawej Collocini, Ayala, Heinze; Mascherano z Sorinem (w sumie powinien
        wylecieć z boiska po kilku faulach, ale w pierwszej polowie wyłączył z gry
        Ronaldinho) grali defensywnych pomocników, przed nimi Riquelme (lepszy od R. i
        Kaki), na skrzydłach Killy i Luis Gonzalez, w ataku cofnięty Saviola i Crespo.
        Szkoda, ze nie wszedł Aimar, w drugiej połowie ARG odpuścili i grali
        nonszalancko. Abbondanzieri w pierwszej nie miał nic do roboty.
    • Gość: simon bolivar ile druzyn z tej grupy ? IP: 62.69.67.* 09.06.05, 13:53
      wchodzi do finalów bez barazy?
      • Gość: gera Re: ile druzyn z tej grupy ? IP: *.UNUSED.EPIX.NET 09.06.05, 17:41
        4, a pitąta jeszcze bierze udział w repasażu z liderenm Oceanii.
    • Gość: swerd brawo IP: *.ny325.east.verizon.net 09.06.05, 14:22
    • Gość: Miki Re: Argentyna lepsza od Brazylii IP: *.aster.pl 09.06.05, 16:33
      Przez ten mecz nie wszedł mi kupon coprawda, ale może skończy się ta hegemonia
      Brazylii w najbliższych Mistrzostwach. Bo dominacja Brazylii przez ostatnie 3
      lata trochę mi przypominała dominację Niemiec z lat 70-ych, którą prowadził
      Helmut Schoen. Tez mieli bodajże w 72 Mistrzostwo Europy, w 74 Mistrzostwo
      Świata. Później się trochę coś u nich zepsuło i nie wojowali już tak dużych
      imprez jak Mistrzostwa Europy czy Świata.
      Podobnie było z Brazylią w ostatnich latach: Mistrzostwo Świata w Korei 2002,
      Mistrzostwo Ameryk w Peru w 2004 roku.
      Ale myślę, że tak jak w latach 70-ych po kilku udanych latach skończyła się
      dominacja Niemiec, tak teraz skończy się dominacja Brazylii.

Pozdrawiam
      • jorn Re: Argentyna lepsza od Brazylii 09.06.05, 16:43
        Mam nadzieję, że dla oszczędności federacje piłkarskie obu krajów wynajęły
        wspólnie samolot do przewiezienia zawodników z Europy. Nie mogli grać np. w
        Barcelonie? ;o)
        • Gość: tutu Re: Argentyna lepsza od Brazylii IP: *.UNUSED.EPIX.NET 09.06.05, 17:46
          nie syjamskich,tylko semickich, lub jak chcesz chamickich, a właściwie chamskich
          ( od potomków Chama-ojca żydów)
    • Gość: Laka Re: Argentyna lepsza od Brazylii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:44
      Brawo Argentyna.
      Jak ja nie lubie tych nadętych buraków z kraju kawy
      Brazylia Mistrz świata który europejską drużynę spotkał dopiero w finale i byli
      to Niemcy najsłabsi w od porażki pod Lenino.
      Brazyli jak awansuje (w co nie wątpie) życze miłej europejskiej grupy to może
      nawet z niej nie wyjdzie np. Anglia Szwecja no i dla kolorytu Kamerun lub Nigeria
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka