Dodaj do ulubionych

Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa"

IP: *.chello.pl 12.07.05, 02:04
A ja wolę Canal +. Wolę zapłacić nieco kasy i mieć programy na poziomie niż
oglądać znowu Szpakowskiego, Szaranowicza czy Sołtysika z TVN. Prawda jest
taka, że prócz komentatorów siatkówki na w miarę przyzwoitym poziomie w tvp
żadna stacja prócz C+ nie umie profesjonalnie pokazać sportu. W zamian mamy
Szpakowskiego, Szaranowicza, Jóźwika, Babiarza i innych "speców". Żenada...
Obserwuj wątek
    • Gość: Behemot To będzie legia magazyn IP: *.promax.media.pl 12.07.05, 08:02
      Ja tam nawet nie zamierzam sprawdzać, o której to będzie. Nie będę oglądał propagandy legii. Dowód? dzisiaj w TVN 24 mówili o jakiejś umowie legii z Bayernem, i pan redaktor powiedział: a więc JESTEŚMY z Bayernem zaprzyjaźnieni. Do tego dochodzi kasowanie krytycznych dla legii postów na onecie i mamy całość obrazu, NIE BĘDĘ OGLĄDAŁ magazynu na TVN, wole C+
      • Gość: LEGIA LEGIA MISTRZ, WISŁA SPŁYWA IP: 193.109.244.* 12.07.05, 10:55
    • quisque Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" 12.07.05, 09:03
      to sobie ogladaj Canal +, nikt Ci nie zabrania,ale nie uzalaj sie jak dziecko w
      przedszkolu...
      zenada
      • Gość: mistrzu Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: *.coig.pl 12.07.05, 09:20
        jak ktos nie ma kasy na c+ to skazany jest na tvn!ja tez !!
        fakt ze c+ ma profesjonalny program a przeciez szpakowski babiaz z tego co wiem
        w tvn nie pracuja i oby nie pracowali bo to ciecie są!!!
      • Gość: KumoterSzyszkownik Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: 62.69.200.* 12.07.05, 09:25
        TVN 24 dostępny jest tylko w platformach cyfrowych i w kablówkach. W "zwykłym"
        TVN emitowany ma być po nocach, to jaki to ma znamiona "ogólnodostępności"?
        PS. W programach piłkarskich faktycznie jest za dużo wokół Legii i robienie z
        niej jakiegoś niekwestinowanego lidera polskiej ligii -potem sędziowanie pod
        legię (ja nie wierzę w kupowanie meczy, ale w głowach sędziów pozostaje
        sprzyjanie legii, bo to przecież "Ta" legia). A już najwiekszym nieporozumieniem
        są mecze reprezentacji na tamtejszym archaicznym stadionie 12 tysięcznym.,
        który powinien zostać już dawno zaorany.
        Ps2:Pomijam kwestię studia sportowego(mi pasuje każde, byle bez Gmocha, Wójcika,
        Engela i ostatnio modnych gamoniowatych panienek), ale transmisję jednak o
        niebo lepiej przeprowadza jednak TVP.
      • Gość: behemot Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: *.promax.media.pl 12.07.05, 10:24
        Się nie użalam, tylko prezentuję zjawisko. jak ci to nie przeszkadza to widocznie jesteś albo ślepy, albo głuch (bo komentarzy nie słyszysz) O fanatyzmie już nie wspomnę, bo czasu szkoda
    • Gość: erwin k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:30
      Cała Polska marzy o golach z pożal się Boże ekstraklasy, no po prostu rewelka!
    • Gość: wz Nie ma zgody IP: 150.254.166.* 12.07.05, 09:46
      Komentatorzy siatkówki na przyzwoitym poziomie? Bez przesady. Dla jednego z
      nich każda piłka jest walką o życie(facet chyba musi nosić pampersy), Dawid
      Murek to Bóg który stąpił na ziemię a mocna zagrywka to niepotrzebne ryzyko. To
      ja juz wolę ślepego Szpakowskiego
      • wlodzio_lenin Re: Nie ma zgody 12.07.05, 09:54
        W pierwszej chwili chciałem mocno zaprotestować, bo myślałem że mowa o
        komentatorach siatkówki z TV4, ale jak się doczytałem że chodzi o tych z TVP to
        przyznaję, że oni być może są na przyzwoitym poziomie jeśli chodzi o TVP, ale
        nie ogólnie. Bo do Drzyzgi i Swędrowskiego (czy jak mu tam) to się mają jak
        Polonez do Toyoty Avensis :))
    • Gość: pablo Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: 217.17.46.* 12.07.05, 10:46
      Ty to pewnie bys najchętniej mecze w radiu "oglądał" !!!
    • Gość: POLSATsport Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: 217.17.46.* 12.07.05, 10:49
      Najlepszych komentatorów ma Polsat Sport - sa wporzo.
      • Gość: nigger Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: 212.160.172.* 12.07.05, 12:26
        Sufit ci sie na leb spartolil? Borek i Kolton to maja byc dobrzy komentatorzy?
        Jadacy kalkami sztuczny gogus i jego potakiwacz?
    • Gość: ben NARESZCIE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:02
      po tylu latach będzie można zobaczyć gole I - ligowe.
    • Gość: GKP Targówek Legła Magazyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:10
    • Gość: qwert Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: *.icpnet.pl 12.07.05, 11:38
      Wspolczuje tym ktorzy beda chcieli obejrzec gole z ligi a nie maja C+, bo beda
      skazani na ogladanie godzinnego Legia Magazynu. Najlepiej niech 'ekspertem' w
      studio bedzie Kowalczyk. Moze chociaz smiesznie bedzie.
      • Gość: kkk Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:12
        No tylko ze Areczka najprawdopodobniej bedzie w III lidze! wiec na inauguracje
        zapewne Widzew-Legia.
    • Gość: niger TO BEDZIE DNO IP: 212.160.172.* 12.07.05, 12:24
      a 90% czasu poswieca Legii, nawet jak zremisuje 0-0 z jakas Odra albo innym
      barachłem. TVN to wies tanczy i spiewa (tak samo jak Polsat ktory sie
      przynajmniej z tym nie kryje) czego najlepszym przykladem jest pan Soltysik.
      • adam81w Sam jestes DNO ! ty jestes chyba z canal plus 12.07.05, 15:08
        co sie denerwuje ze traci cala plilke i juz nie bedzie pileczki dla chamow z
        canal plus co sie chcieli nachapac z powodu czyujejs potzreby .

bedzie swietnie.

Dla kibica . dla kibica powtazram . mozliwosc obejrzenia skrotu z kazdego (
        powtarzam kazdego ) meczu ligowego jest wielka sprawa i tylko jakas lajza nie
        zainteresowana futbolem moze dewaluowac wage tego programu . lajza ktora nie
        czekala 5 lat zeby moc obejrzec gupie bramki z ligi . wazne ze ten progarm
        powstanie
    • Gość: Bm Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: *.net.autocom.pl 12.07.05, 12:34
      Zobaczę, uwierzę...
    • Gość: dzamro www.sportfutbol.forum.glt.pl - ZAPRASZAM NA NOWE F IP: 82.177.97.* 12.07.05, 13:01
      www.sportfutbol.forum.glt.pl - ZAPRASZAM NA NOWE FORUM PIŁKARSKIE! Szukam
      moderatorów
    • Gość: Jacek Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:09
      Wszystko w porządku. Tylko czy któraś stacja nie mogłaby odkupić prawa do
      pokazywania na żywo chociażby jednego , ciekawszego meczu z kolejki. Lata lecą
      a prawdziwi kibice z mniejszych miejscowości nie mogą nic obejrzeć. Rozumiem
      wszystko, pieniądze, itd. Ale na zdrowy rozum , co to za kraj , gdzie można
      obejrzeć mecze ligi niemieckiej, holenderskiej (Polsat Sport), angielskiej,
      hiszpańskiej,wloskiej...(Canal+),a rodzimych kopaczy nie!!1
    • Gość: qwiateq Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: *.pl / *.smsnet.pl 12.07.05, 13:33
      jak zwykle przed kazda runda kupa spekulacji na temat nowego programu o pilce w
      publicznej tv i jak zwykle od paru lat nic z tego nie wychodzi
      jak zobacze to uwierze !!!
    • Gość: KONESER Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.07.05, 13:39
      Choćby mi ktoś dopłacał mnóstwo kasy, to i tak bym tej żenady nie oglądał.
    • adam81w na serio ? nie wiem czy im wierzyc ze naprawde cos 12.07.05, 15:03
      bedzie ....

a propo pierwszego wpisu jak mnie denerwuja takie gupki . nie kazdy ma kase
      czlwoieku zeby zaplacic troche wiecej i miec kanal plus a normalny kibic pilki
      ligowej czyli tego co kazdy z nas najabzriej lubi tej pilki nie widzial od 5
      lat . 5 lat czlowieku . a tu przychodzi taka gleda i gledzi ze mu sie barzdiej
      podoba canal plus . rany ! gdzie robia takich ludzi ? denerwuje mnie takie
      obnizanie rangi tego co bedzie nadawane programu ktory powstanie . dla mnie to
      jest super jezeli ten program by wrocil i tylko tak mozna przedstawiac ten
      program . a gdyby ten czliowiek przezcytal artykul to wiedzial by ze zaden
      szapkowski czy inny szaran nie ebdzie tego komentiwal bo to jest program tvnu .
    • Gość: Mart Re: Niekodowany magazyn "Idea Ekstraklasa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 00:40
      Ten program to niewypał, tyle tylko że bramki można obejrzeć. Co do prowadzących to niech wrócą do gazetek i radyjek. Jeden przez drugiego mówi, zestresowani niesamowicie i goście tacy jak Jóźwiak muszą wiedzę sportową za nich nadrabiać...
    • Gość: Mart Niewypał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 00:43
      Ten program to niewypał, tyle tylko że bramki można obejrzeć. Co do prowadzących to niech wrócą do gazetek i radyjek. Jeden przez drugiego mówi, zestresowani niesamowicie i goście tacy jak Jóźwiak muszą wiedzę sportową za nich nadrabiać...
      • Gość: Maniek Re: Niewypał IP: *.80-240.sze.tkb.net.pl 25.07.05, 20:16
        Kibicem widzewa jestem, dlatego bardziej mnie 2. liga interesuje, no ale
        postanowiłem zobaczyć co panowie z tvn pokażą. Totalna klapa, moim zdaniem
        prowadzą go goście bez pojęcia o piłce nożnej. Nie dość że skrót spotkania był
        marny, to jeszcze miał durne komentarze. "Afrykański zad" czy coś w tym rodzaju,
        tak nazwali Imeha (to rasizm!!), Wdowczyk umie tych co faulują nazywac tylko
        idiotami, a w dodatku uznał że igrzyska olimpijscie w Montrealu były w 1974
        roku, a MŚ w Niemczech w 1976!!! Jóźwiak powiedział, że Legia grała z "Bayernem"
        Leverkusen :) No i jeszcze ci prowadzący - wyglądało tak, jakby poznali się tuż
        przed programem, zero zgrania!!! Pod koniec ten w okularach nie wiedział co ma
        powiedzieć, to ten drugi go poprawiał, choć został parę razy opieprzony, że źle
        oceniał grę, a tak naprawdę miał niekiedy rację. No i jeszcze ta autoreklama
        "Rzeczpospolitej".Ehhh, no i to na co narzekają wszyscy - tvn to iti, a iti to
        legia...a przeciez legia to nie jedyny zespół w ekstraklasie...Oprawa ładna, ale
        eksperci i prowadzący do bani...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka