Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 02.09.05, 17:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawda Legia to zero? Jak mozna tak pisac. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:13 To ze nie ma dla Legi miejsca w ostatnim rankingu FIFA to jeszcze nie powod by Wdowczyk mowił, że zaczyna od zera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKzone KORONA KIELCE pamieta wdowczyka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:32 dobry trener ale czy on ma słowo?!! "wprowadze Korone do 1 ligi" i uciekł.. Korona weszla tylko ze bez niego! szkoda panie Wdowczyk szkoda! HONOR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewa Re: KORONA KIELCE pamieta wdowczyka... IP: *.aster.pl 03.09.05, 17:48 a z kim weszla ?? bo ja myslalem ze trenerem CK w sezonie 2004/2005 byl wdowczyk i wtdey awansowaliscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZdrowoRozsądkowy Tekst roku: IP: *.net.autocom.pl 02.09.05, 18:22 "Mistrzostwo Polski w 2002 roku miało fatalne skutki dla klubu" wprost trudno sobie wyobrazić większą tragedię ;-). Jednym słowem: ŻENADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciumok / CoJeBunny Legia i tak przegra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:28 Jestem warszawiakiem, ale nie lubie Legii i odkad poznalem moja dziewczyne krakowianke kibicuje cracovii. Wdowczyk to dobry trener, ale Legii i tak gó.. wyjdzie bo maja debili w zarzadzie. Nie boj zaby, Legia moze jeszcze nie zagrac nie w lidze mistrzow, ale i intertoto:D Oby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 496 Re: Legia i tak przegra IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.09.05, 01:02 Gość portalu: ciumok / CoJeBunny napisał(a): > Jestem warszawiakiem, ale nie lubie Legii W ktorym roku przyjechales do stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florian Re: Legia i tak przegra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 06:56 Raczej ile tygodni temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Dobre posunięcie Legii! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 02.09.05, 18:31 Wdowczyk jest bardzo dobrym trenerem co ważne jest człowiekiem na wysokim poziomie. To bardzo dobry ruch Legii!!! Myślę że ma twardą rękę i szybko doprowadzi Legię do czoła tabeli. Wątpię żebyśmy już w tym roku walczyli o mistrzostwo ale spokojnie uplasujemy się w pierwszej trójce. Niedługo powrócą do gry kontuzjowani piłkarze i jest to nasz kolejny atut! Powodzenia panie Darku! Do boju Legiunia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaaaaam A ja Wole POLSKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:43 -------------------------------------------------------------------------------- Polska do boju, a ten koleś co polskiego piłkarza wyzwał ten z Austrii, Niech sie zastanowi co mówi, bo POLSKA WYGRA POLSKA DO BOJU!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Zagramy na zero z przodu... 02.09.05, 18:52 Już za rok II liga nasza, hahaha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SckMEN KORONA KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:10 SCYZORY PAMIETAJA DARKOWI... Odpowiedz Link Zgłoś
el_bujo Wdowczyk to szmata!!Olali go a on jak pies wraca!! 02.09.05, 19:11 O honoru i godności osobistej. Typowy człowiek radziecki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mack A ten Wdowczyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:03 ... to dobry jest? fajny jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: Wdowczyk poprowadzi Legie do LM IP: *.columbuslibrary.org 02.09.05, 21:56 Czlowiek z charakterem, troche niepewny, czesto zmienia sie ale mysle ze dopasuje sie do druzyny i osiagnie zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roads taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:03 "Jesteśmy w 1/3 drogi by zbudować zespół na miarę Europy - dodał Zygo" . Ten gosc mnie rozwala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: taaa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.09.05, 22:07 no, chyba "Europy bez granic"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Wdowczyk to teoretyk ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:16 ... ma za malo jaj, aby zrobic z Legii zespol. Duzo pogada , a nic nie osiagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanczak Grają chyba piłkarze 02.09.05, 22:25 Wybór Dariusza Wdowczyka na trenera Legii, to chyba najlepsza dotąd decyzja, prezesa Legii, Piotra Zygi. Jednak trener nie gra, lecz piłkarze. Wdowiec musi zmienić w stołecznej drużynie mnóstwo rzeczy i daleka droga przed nim, żeby Legia grała tak dobrze, jak chocby w sezonie 2003/2004. Szczerzę mu jednak życzę powodzenia, bo to szkoleniowiec z klasą. Bez wątpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capik fajnego macie trenera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.05, 22:37 Jest to pierwszy trener, który poznał się na Legii: "Zaczynam od zera". Skoro Wdowczyk tak twierdzi to chyba wie co mówi: Legia to zero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty cały kraków Re: fajnego macie trenera IP: *.acn.waw.pl 02.09.05, 23:04 capik ty zakompleksiony smieciu krakowski Ty jestes niej niz ZERO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capik Re: fajnego macie trenera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.05, 23:25 Nie jestem zakompleksiony (a cotrario!!!) i nie jestem śmieciem. A zer to ja mam drogie dziecko sześć, ale na koncie w banku. Wdowczyk powiedział co powiedział - do niego miej pretensje, nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budinho Re: fajnego macie trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 00:00 taa...tylko to "zero" zrobiło skisłą w kakao 5:1 niedawno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capik Re: fajnego macie trenera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 00:50 Fakt. Masz rację. Ale to Wisła jest mistrzem i gra dobrze. Liczy się ostateczny bilans kotku... a nie "sprężenie się" na jeden mecz w którym np. w 90 minucie nie strzela się karnego i samemu traci się bramkę. A Wdowczyk powiedział co powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budinho Re: fajnego macie trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:14 Przeczytaj dokładnie co trener Wdowczyk powiedział. W całości, nie tylko wycinek z gazety. Otóż "od zera" chodziło, że żaden piłkarz nie będzie miał forów, poprostu wszyscy mają zaczynać pracę od zera i jak się będą starać, taki skład będzie wystawiany. "Każdy dostaje białą kartkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 495 Re: fajnego macie trenera IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.09.05, 01:05 Gość portalu: capik napisał(a): > Nie jestem zakompleksiony (a cotrario!!!) i nie jestem śmieciem. A zer to ja > mam drogie dziecko sześć, ale na koncie w banku. Smutne, ze niektorzy dowartosciowywuja sie tylko w ten sposob. Twoje konto nic nie znaczy kiedy nie jestes nawet w stanie sie zachowac kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capik Re: fajnego macie trenera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 09:04 A kiedy ja byłem niekulturalny??? Wtedy gdy zacytowałem Wdowczyka, czy wtedy gdy grzecznie nie zgodziłem się z tezą a propos kompleksów i śmieci??? Kto tu jest niekulturalny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca jeleni cepik czy capik chyba raczej centek IP: 195.212.199.* 03.09.05, 13:24 Ja rozumiem że wypowiedź Wdowczyka nie dotarła do Ciebie(zbyt wyrafinowana była czy co?) Ale chłopcze nie trać nadziei. Może wreszcie kiedyś przeczytasz i tak po prostu zrozumiesz. To będzie dla Ciebie wielki dzień. Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Paradoks, ale... IP: *.osk.enformatic.pl 02.09.05, 23:29 Oczywiście to śmieszne, że mistrzostwo Polski było tragedią dla Legii. Ten Zygo to jednak głupek. Przecież po to się gra w I lidze żeby zdobyć mistrzostwo, no nie? Dramatem panie Zygo nie było zdobycie mistrzostwa, tylko fatalne umowy jakie zawarto z zawodnikami. Za dużo ktoś zaofiarował za to mistrzostwo. Widać mistrzostwo Zadupia Europy nie jest aż tyle warte. I tu możnaby się z Zygiem zgodzić. Widać też, że jednorazowy występ w Lidze Mistrzów nie był zbawieniem dla Legii, a dla Widzewa był początkiem końca. Wniosek: nie należy rozpaczać, że Wisła nie awansowała do LM, że sprzedała (za niezłe pieniądze) najlepszych. Dobry polski klub powinien działać płynnie i bezustannie "budować skład", sprzedając drogo najlepszych, kupując tanio i promując, by sprzedać drogo. Dziś widać, że trzeba było sprzedać Uche do Ajaxu i kupić dwóch Janków Paulistów (i jeszcze by zostało na 2 ciekawych juniorów). Promować najlepiej jest w europejskich pucharach i reprezentacji. Uda się Liga Mistrzów - to świetnie. Nie uda się - stać nas na sukcesy w PUEFA. Ostatnie sezony dowodzą, że najlepszą formą promocji są dla Polaków występy w reprezentacji. I na nią kluby muszą chuchać, dmuchać i o nią dbać jak o matkę- żywicielkę. Bez reprezentacji za Żurawskiego zapłaconoby jak za Boruca (czyli mało) mimo, że obaj są dziś Superstar. Jakie stąd wnioski dla Legii: 1. dobry trener zrobi dobrą drużynę nawet z takich nieudaczników, jakich dziś ma w składzie Legia. A Wdowczyk to dobry trener. 2. kibicuję Wiśle, ale chcę silnej Legii, bo wyprzedzanie słabeuszy jest nudne. To co że bez sensu, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 497 odrobina trzezwosci IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.09.05, 01:11 Ludzie, spokojnie. Niektorzy w tym watku, jak widze, lecza kompleksy Legii i Warszawy. Przeraza ich fakt, ze Legia praktycznie nie majac doswiadczonego szkoleniowca byla w stanie spokojnie byc w pierwszej trojce w zeszlym sezonie. Teraz, kiedy ma trenera z prawdziwego zdarzenia a dzieki "wspanialym" posunieciom transferowym Wisly stawka w kraju sie wyrownala, Legia moze spokojnie myslec o przyszlosci. Problemy finansowe zostaly rozwiazane a Zygo ma sporo racji, trzeba myslec perspektywicznie i budowac druzyne przyszlosci. Jezeli utrzyma sie ten kurs to za pare lat sytuacja w Polsce bedzie przypominac sytuacje z ligi szkockiej, tyle, ze zamiasta dwoch dominujacych druzyn bedzie tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Polskie kluby nie mają czasu na "budowanie". IP: *.osk.enformatic.pl 03.09.05, 10:39 Największą bzdurą jaką można wygłosić jest "budowanie drużyny", która za dwa lata to ho, ho... Drużyna to nie dom, gdzie w tym roku fundamenty, w przyszłym ściany, a jeszcze w przyszłym dach..., bo jeśli w przyszłym roku zgłosi się Celtic i zaproponuje 4 mln euro za "fundament", to "budowanie" szlag trafia. Na "zbudowanie" drużyny trener ma miesiąc przygotowań przed sezonem i nic więcej. Albo zrobił to dobrze, albo musi spadać. Przyszłością polskich klubów jest stała sprzedaż "gwiazd" za ciężkie pieniądze i stałe kupowanie po 3 "następców gwiazd", z których jeden się sprawdzi. W tym nieustannym ruchu muszą pojawiać się "sukcesy", bo nie da się Saganowskich zatrzymać zbyt długo i "budowa" traci sens. Polskie kluby muszą iść drogą klubów holenderskich, gdzie każdy jest do kupienia w każdej chwili, oczywiście za duże pieniądze. Ale życzę Legii sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocis Puchar Europy dla Legii IP: *.espol.com.pl 03.09.05, 11:40 Co tam w mistrzostwo kraju Panie Wdowczyk. Mierz Pan od razu w Puchar Europy. Z takim shitem jakim Pan dysponuje w druzynie zajmie to Panu ze 200 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lakers2 LEGIA 03.09.05, 12:37 Witam Sama mlodziez tylko na tym forum widze. Ta mlodziez juz zapomniala ze tylko Legia i Widzew graly z powodzeniem w LM. A jesli zdobywa sie mistrzostwo Polski poraz ktorys z rzedu , i poraz ktorys z rzedu ten mistrz nie potrafi zakfilifikowac sie do LM (najlepszy byl poprzedni rok ) to jest dopiero zenada . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś