Gość: Bartek IP: *.uz.zgora.pl 23.09.05, 15:25 wielka szansa dla Rasiaka !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Enola Gay co.uk Ja tez zaplace 11 tysiecy funtow polskiej druzynie IP: *.range86-129.btcentralplus.com 23.09.05, 15:27 Natomiast ja zaplace kazdemu zawodnikowi polskiej reprezentacji pilkarskiej po tysiac funtow,jesli w przyszlym miesiacu wygraja mecz z Anglikami.Na temat szczegolow dogadalem sie przed chwila z odpowiednim czlowiekiem.Zwyciestwo to jest mi potrzebne w moim srodowisku zawodowym.I traktuje te pieniadze jako inwestycje przyszlych okresow.To wylacznie biznes,nie akcja charytatywna,bo licze tez,ze reprezentanci oddadza te pieniadze organizacjom pozarzadowym,jak poznanska Barka,czy wroclawski Brat Albert... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasiak.pl Re: Zapłacą, jeśli Chelsea straci gola IP: *.crowley.pl 23.09.05, 15:46 To dopiero w przyszłej rundzie (15 Marca) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.rasiak.pl WWW.RASIAK.PL IP: *.crowley.pl 23.09.05, 15:54 Rasiak strzeli brame czelski na stówe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasiak.pl Re: WWW.RASIAK.PL IP: *.crowley.pl 23.09.05, 16:10 No ale żeby zgarnąć tę nagrodę? To by znaczyło, że Chelsea nie straci bramki w najbliższych 22 kolejkach (o ile się nie kopnąłem w obliczeniach). Sorry, ale to średnio możliwe jest chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERET Re: WWW.RASIAK.PL IP: *.3.pl 23.09.05, 16:52 Patrzcie no Rasiak.pl zapomnił być pierwszym na forum jak to sie mogło stać?????????????????? że nie ma informacji o wspaniałym Rasiaku ROssim Pinokio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcatApollo Kto pokona Bayern IP: *.ruf.uni / *.ruf.uni-freiburg.de 23.09.05, 16:28 Jesli HSV pokona Bayern fani (Hamburga) otrzymaja 10000 litrow Bitburgera, za kazda kolejke bez porazki (Monachium), pula zwieksza sie o 1000 litrow, a w meczu z Kolonia dorzucaja jeszcze 14000 kielbasek z bulkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Come on Chelsea! och!to nie fair! IP: 82.160.253.* 23.09.05, 16:41 >Największa angielska bulwarówka zastrzega, że do "konkursu" nie są dopuszczeni gracze Chelsea, którzy strzelą gola samobójczego.< Come on Chelsea! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: villamen remis 1-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:47 Bramkę dla Villi strzeli Milner. claret & blue army Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic czyli nie zaplaca pilkarzowi IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 23.09.05, 17:56 no i po co tak sciemniac? chca dac na cele charytatywne? fajnie, niech dadza, ale po co pisac, ze dadza pilkarzowi, ktory strzeli? buractwo z angielskiego fucktu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok Re: Zapłacą, jeśli Chelsea straci gola IP: *.range86-137.btcentralplus.com 23.09.05, 19:41 The Sun i te ich bzdurki. To najbardzej szmatlawy dziennik jaki widzialem, przebija nawet polski Fakt. Poprostu zenada, ze Wyborcza ich cytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: villamen Re no i stracili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:51 Bramkę dla Villi strzekił L.Moore Come on Villa Odpowiedz Link Zgłoś