Dodaj do ulubionych

Zapłacą, jeśli Chelsea straci gola

IP: *.uz.zgora.pl 23.09.05, 15:25
wielka szansa dla Rasiaka !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Enola Gay co.uk Ja tez zaplace 11 tysiecy funtow polskiej druzynie IP: *.range86-129.btcentralplus.com 23.09.05, 15:27
      Natomiast ja zaplace kazdemu zawodnikowi polskiej reprezentacji pilkarskiej
      po tysiac funtow,jesli w przyszlym miesiacu wygraja mecz z Anglikami.Na temat
      szczegolow dogadalem sie przed chwila z odpowiednim czlowiekiem.Zwyciestwo to
      jest mi potrzebne w moim srodowisku zawodowym.I traktuje te pieniadze jako
      inwestycje przyszlych okresow.To wylacznie biznes,nie akcja charytatywna,bo
      licze tez,ze reprezentanci oddadza te pieniadze organizacjom pozarzadowym,jak
      poznanska Barka,czy wroclawski Brat Albert...
    • Gość: rasiak.pl Re: Zapłacą, jeśli Chelsea straci gola IP: *.crowley.pl 23.09.05, 15:46
      To dopiero w przyszłej rundzie (15 Marca) ;)
      • Gość: www.rasiak.pl WWW.RASIAK.PL IP: *.crowley.pl 23.09.05, 15:54
        Rasiak strzeli brame czelski na stówe!!!
        • Gość: rasiak.pl Re: WWW.RASIAK.PL IP: *.crowley.pl 23.09.05, 16:10
          No ale żeby zgarnąć tę nagrodę? To by znaczyło, że Chelsea nie straci bramki w
          najbliższych 22 kolejkach (o ile się nie kopnąłem w obliczeniach). Sorry, ale to
          średnio możliwe jest chyba ;)
        • Gość: BERET Re: WWW.RASIAK.PL IP: *.3.pl 23.09.05, 16:52
          Patrzcie no Rasiak.pl zapomnił być pierwszym na forum jak to sie mogło
          stać?????????????????? że nie ma informacji o wspaniałym Rasiaku ROssim Pinokio.
    • mocny_full Dobrze, że się zabezpieczyli z tym samobójem ;-) 23.09.05, 15:59
    • Gość: wildcatApollo Kto pokona Bayern IP: *.ruf.uni / *.ruf.uni-freiburg.de 23.09.05, 16:28
      Jesli HSV pokona Bayern fani (Hamburga) otrzymaja 10000 litrow Bitburgera, za
      kazda kolejke bez porazki (Monachium), pula zwieksza sie o 1000 litrow, a w
      meczu z Kolonia dorzucaja jeszcze 14000 kielbasek z bulkami.
    • Gość: Come on Chelsea! och!to nie fair! IP: 82.160.253.* 23.09.05, 16:41
      >Największa angielska bulwarówka zastrzega, że do "konkursu" nie są dopuszczeni
      gracze Chelsea, którzy strzelą gola samobójczego.<

Come on Chelsea!
      • Gość: villamen remis 1-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:47
        Bramkę dla Villi strzeli Milner.

claret & blue army
    • Gość: kibic czyli nie zaplaca pilkarzowi IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 23.09.05, 17:56
      no i po co tak sciemniac?

chca dac na cele charytatywne?
      fajnie, niech dadza, ale po co pisac, ze dadza pilkarzowi, ktory strzeli?

buractwo z angielskiego fucktu!
    • Gość: Pikpok Re: Zapłacą, jeśli Chelsea straci gola IP: *.range86-137.btcentralplus.com 23.09.05, 19:41
      The Sun i te ich bzdurki. To najbardzej szmatlawy dziennik jaki widzialem,
      przebija nawet polski Fakt. Poprostu zenada, ze Wyborcza ich cytuje.
      • Gość: villamen Re no i stracili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:51
        Bramkę dla Villi strzekił L.Moore
        Come on Villa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka