Gość: Aremius IP: *.nat.student.pw.edu.pl 05.01.06, 13:07 Dobra panie Wichniarek panu już podziękujemy za świetne występy w reprezentacji. Pan już występował. Panu już wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papamobil brak wolnych miejsc ......... IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:11 wszyscy chcą się załapać na MŚ !!!! ku.. !!!! zabraknie miejsc w autokarze !!!!Janosik zrób wstępną selekcje bo za chwile byle dupek z jakiegoś LZS będzie nawijał że .....chce jechać do Niemiec !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemmon Re: Wichniarek zostaje w Bundeslidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:11 hehe tego to sie zarty trzymaja, jak on chce jechac na mistrzostwa to ja tez bym chcial, panie pawle obiecuje ze sie bede na lawce rezerwowych prezentowal znacznie lepiej od niego niech mnie pan wezmie Odpowiedz Link Zgłoś
kayakto lawka 05.01.06, 13:14 chyba nie tylko ty;) Ile mozesz oszczedzic na jednym baku? Nawet 50% :-) Jazda za Grosze Forum turystyczne, tu dowiesz sie wszystkiego o miejscu gdzie wlasnie wybierasz sie na urlop ;-) Forum Turystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cash KASE ROBI, 1mln euro skasowal IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.01.06, 16:41 i to jest dla niego najwazniejsze. Laski sykowac sie do Artka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KASE ROBI, 1mln euro skasowal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 18:30 to zle ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Arti! Tylke zabierz ze sobą koszulkę!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:22 Bo nie pograsz w Bielefeld... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piton Polecam liste najlepiej zarabiajacych polskich IP: 81.210.14.* 05.01.06, 13:46 sportowcow opublikowana w Super Expressie. Tutaj Wichniar prezentuje sie naprawde okazale. Czolowy polski pilkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Re: Wichniarek zostaje w Bundeslidze IP: *.icpnet.pl 05.01.06, 13:57 powinien zainteresować sie nim tottenham.razem z rasiakiem tworzyliby niezwykle groźny duet na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
anjasen Re: Wichniarek zostaje w Bundeslidze 05.01.06, 14:09 Masz rację, byłoby to zgodne z koncepcją Jola - mały i duży w ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
sztukas86 Re: Wichniarek zostaje w Bundeslidze 05.01.06, 14:35 To bardzo dobra wiadomość! Mam nadzieje że supersnajper Widzewa odnajdzie się i znowu będzie postrachem bamkarzy w Bundeslidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Wichniarek lepiej Piechnie buty wyczyść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:04 Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: Wichniarek zostaje w Bundeslidze 05.01.06, 18:01 Ehhhh..Tylu młodych zawodników się marnuje bo nie ma kasy na ich rozwój a tu taki przeciętniak warunki stawia i pyszczy :)..Do czego to doszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Wichniarek zostaje w Bundeslidze IP: *.chello.pl 05.01.06, 19:01 panie wichniarek jechac na mundial nie musisz bo jestes na miejscu czyli w niemczech a jak chcesz byc z reprezentacja to prosze cie bardzo bilety mozna juz zamawiac na stronie PZPN. to tyle jesli jakies uwagi to prosze sie zglosic do mojego prawnika ;) Odpowiedz Link Zgłoś