Dodaj do ulubionych

Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:41
Rasiak, ulubiony piłkarz internautów, ma odejść? no, no, no
Obserwuj wątek
    • Gość: paul jeanas Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.15.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 10.01.06, 13:50
      PROSZE NIE KOPAC LEZACEGO !!!
      • Gość: Stecofob Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.chello.pl 10.01.06, 15:04
        ok, ale juz JW red. STECA, co to wysławiał, czekał na pierwszego gola, pouczal i
        naganiał sceptycznei nastawionych kibiców, kopać mogę?
        • Gość: paul jeanas Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.15.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 10.01.06, 15:16
          Steca , prosze bardzo,ale Grzegorzowi Rasiakowi prosze dac spokoj do
          czasu ,kiedy znow nie zacznie grac .Pewne zasady musza w zyciu obowiazywac.
          • Gość: BERET Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.3.pl 10.01.06, 16:55
            Był jest i będzie woodinho Rasiak Grzegorz mówiłem że jest drewnem już w
            Polskiej lidze.
            • Gość: jrryb Mało grają na Rasiaka. W Derby go doceniali to był IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 10.01.06, 17:41
              efekt. To samo jest z Kosowskim. Jak mu sie daje pograć, to gra świetnie.
              • Gość: romo Re: Mało grają na Rasiaka. W Derby go doceniali t IP: *.mdx.safepages.com / *.mdx.safepages.com 10.01.06, 18:11
                O! Gdyby to jeszcze grali na Gołotę, to by dopiero były wyniki.
              • Gość: romo Re: Mało grają na Rasiaka. W Derby go doceniali t IP: *.mdx.safepages.com / *.mdx.safepages.com 10.01.06, 18:15
                ZGODA. To jest drugi problem. Tylko kto, poczynając od 3-ciej ligi w zwyż, daje
                pograć czekając na przypadkowe wbicie bramki? Kosa=Rasiak=Janas=Engiel=PZPN.
    • Gość: realista meczem ostatniej szansy byl chyba pucharowy IP: *.kingedwardvi.bham.sch.uk / 80.249.48.* 10.01.06, 13:54
      wystep w Leicester, gdzie (wg. mnie) Rasiak zagral slabo. Caly zespol Totenham
      mial bardzo przecietny (zeby nie powiedziec slaby) mecz, ale
      Rasiaka "pojedynki" glowkowe z obroncami Leicester byly wrecz smieszne: majac
      taki wzrost nie powinno sie 80% z nich (moje szacunki) wyraznie przegrywac.
      Szybkosc, technika - ich tez Rasiakowi brakuje.

To zdecydowanie za wysokie progi dla tego zawodnika i wcale sie nie dziwie
      prasie angielskiej. Zakup byl bardzo chybiony i Koguty na Rasiaku sporo
      straca...
      • Gość: koneser rasiak=0=wstyd dla polakow IP: *.his.uni.torun.pl 10.01.06, 13:58
        to co pokazal w meczu z leicester to hanba, a to co pisza kibice the spurs
        swiadczy o tym ze powinien jak najszybciej uciec stamtad
        • Gość: zatroskany Re: rasiak=0=wstyd dla polakow IP: 195.20.110.* 10.01.06, 14:05
          a ja ciągle się zastanawiam jak to jest
          że w tym derby jednak strzelał bramy..
          ale fakt żal patrzec na to co robił w spurs
          • Gość: elmmon Re: rasiak=0=wstyd dla polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:11
            hehe ale nie mozna powiedziec by byl niesympatyczny. na pewno zycze mu duzo
            bardziej szczescia i pomyslnasci niz np takiemu wichniarkowi. Rasialdo Polska i
            tak cie kocha bez wzgledu gdzie grac bedziesz
            • Gość: rrr BOAZERIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:29
              rasiak powinien grac w 6 ligowym starze starachowice ;]
              Janas i tak g pewnie wezmie na mistrzostwa bo ''zasluzyl sie'' dla Polski w
              elimnacjach MŚ
              I tak pewnie bedzie w czerwcu bez formy i bedzie wychodzil w pierwszej 11 ;/;/;/;/;/
              • Gość: ja sam ja! Re: BOAZERIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:26
                jak mozna sie cieszyć ze ktos slabo gra!
                Niestety to nasza zafajdana mentalność! Sam nie zjem a drugiemu nie dam!!!
                Powinniśmy 3mać kciuki za każdego polaka!! bo to Oni pierwsi przecierają szlak
                dla innych! Oni budują opinie polakom, jeżeli na nich się angol zawiedzie to
                nie będzie zainteresowany sprowadzeniem następnych!!!
                Więc pomyślcie troche przed wydawaniem takich opini!!!
                • Gość: rrr Re: BOAZERIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:37
                  Rasiak mial jakies, 300 minut szans na strzelenie bramki w Totwnhamie i co ?? i
                  nic , niewykorzysral szansy ,

''jeżeli na nich się angol zawiedzie to
                  nie będzie zainteresowany sprowadzeniem następnych!!! - cytat
                  dziwne ze kluby angielskie chca sprowadzic frankai i ''kielbase''
                  • annakrystyna do rrr 10.01.06, 15:47
                    Jesteś tak naiwny, czy udajesz? Myślisz, że Franek i Piechna trafią do
                    premiership? Oni mogą tylko pomarzyć o takim kontrakcie, jak ma Rasiak.
                    • Gość: rrr Re: do rrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:14
                      mysle ze nietrafia
                      Dziwne ze jakby rasiak gral toby mial konterkt do 2008 roku , anie trener by go
                      wyrzucal po pol roku
                • Gość: romo Re: BOAZERIO IP: *.mdx.safepages.com / *.mdx.safepages.com 10.01.06, 17:46
                  Jesteś głupi i wyrażaśz chamickie myślenie. Tu chodzi o wybranie optymalnych
                  warunków powodzenia naszej kadry. Rasiak, Janas, lisrek i PZPN są w tym
                  śmierdzącą przeszkodą.
                  • Gość: rrr Re: BOAZERIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:21
                    ''> Jesteś głupi i wyrażaśz chamickie myślenie.''
                    Ja przynajmniej oglądam lige angileska na C+ i znam sie na pilce

Rasiak - cienias
                    Janas- uparty
                    Listkiewicz- wywalic go z PZPN
                    PZPN - banda komuchow i lpownikow , mogliby dac z 90% biletow na MS kibicom
          • Gość: da markos @ zatroskany. bo to byl poziom nizej!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gl.digi.pl 10.01.06, 14:46
            czy tak ciezko to zrozumien?????? pod wzgledem techniki ich druga liga jest na
            poziomie polskiej pierszej wiec jak mu dobrze dogrywali to cos strzelal...
            • Gość: zatroskany Re: @ zatroskany. bo to byl poziom nizej!!!!!!!!! IP: 195.20.110.* 10.01.06, 16:46
              pewnie że rozumiem z drugiej strony
              taki franek gra w drugiej lidze w hiszpanii
              gole strzela w Polsce strzelał w repie strzela
              w Anglii pewnie też by strzelał w premier albo w 1lidze
              a rasiak strzelał tylko w derby dlatego pytam..
              w grodzisku tak sobie we włoszech go nie chcieli
              w reprezentacji jest niemile widziany ...
              swoisty fenomen
            • Gość: romo Re: @ zatroskany. bo to byl poziom nizej!!!!!!!!! IP: *.mdx.safepages.com / *.mdx.safepages.com 10.01.06, 17:53
              A gdyby to jeszcze postawili słupek bramki w miejsce, gdzie zawsze stoi Krasiak,
              to bramkowy bilans był by pomyślniejszy.
        • Gość: Durran Re: rasiak=0=wstyd dla polakow IP: *.sg.gov.pl / 195.116.32.* 10.01.06, 15:15
          A on smie mowic, ze nie bylo zle.Ale gosc ma poczucie humoru.Wstyd Panie
          Rasiak.Wstyd................................................................
          • Gość: Durran Re: rasiak=0=wstyd dla polakow IP: *.sg.gov.pl / 195.116.32.* 10.01.06, 15:17
            piszcie maile do PZPn.Ja juz napisalem.Do dziela kibice
    • Gość: Not wstyd! - ale bynajmniej nie dla Grzeska IP: *.aster.pl 10.01.06, 14:31
      on grał jak potrafił
      wstyd dla mediów i pseudo kibicow którzy z drugoligowych goli robili SUKCES
      SPORTOWY
    • Gość: Ja Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:03
      To się drewniak nagrał w premiership, hahahaha. Wg mnie to on jest za słaby na
      drewnianą polską ligę a co dopiero na jakieś ligi zachodnie. Może do Barcelony
      go? Janas, otwórz oczy i zobacz, że to kompletne beztalencie.
    • Gość: red Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: 212.75.114.* 10.01.06, 15:53
      RASIAK DO IV LIGI !!!
      • Gość: Mac Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: 212.137.27.* 10.01.06, 16:03
        Zal to wszystko czytac. Polskie piekielko. Ogladalem mecz z Leicaster i nie
        popisal sie caly zespol. Rasiak nie byl wcale gorszy od Keana czy Defoe. Mial 2
        strzaly, 2 razy wypuscil Keana. Niewazne. Nieudalo mu sie i trudno. Ja sie
        bardzo ucieszylem, ze Polak trafil do Premiership. To najlepsza liga na swiecie
        a tak sobie pilkarzy tam nie kupuja. Nie udalo sie, nie jemu pierwszemu i nie
        ostatniemu. Mam nadzieje, ze zmieni klub i zacznie grac tak jak w zeszlym
        sezonie. W Derby traktowany jest jak gwiazda. Ilu tych waszych gwiazdorow z
        Lodzi, Wawy czy Kielc poradziloby sobie tak jak Rasiak w 2 lidze w Anglii?
        Dajcie facetowi spokoj bo kopac lezacego najlatwiej.
    • szerman co z tego 10.01.06, 15:54
      Co z tego jak u janasa i tak ma pewne miejsce w ataku hehehe
    • Gość: Janas - fachman to jeden z najlepszych piłkarzy jakich posiadam IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:22
      taki smolarek to powinien klęknąć przed Rasiakiem i prosić o pozwolenie na
      wylizanie butów, że już o frankowskim nie wspomnę.
      Jedno jest pewne - jedyny piłkarz, który rozegra wszystkie mecze na mundialu w
      podstawowym składzie to Rasiak.
      • Gość: Andre Re: to jeden z najlepszych piłkarzy jakich posiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:33
        ... i strzeli zwycieską bramkę w finale:D
      • Gość: rrr Re: to jeden z najlepszych piłkarzy jakich posiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:16
        jestes frajerem jak go powolasz
        • Gość: paul jeanas BEZ PROWOKACJI PROSZE - OBOWIAZUJE... IP: *.49.194.203.acc01-dryb-mel.comindico.com.au 11.01.06, 03:50
          ZALOBNA CISZA TRANSFEROWA !!!
    • dr_avalanche To zła wiadomość!!! 10.01.06, 16:35
      Odejdzie, zaczepi się gdzieś w drugiej czy trzeciej lidze, zagra parę spotkań,
      strzeli 2-3 bramki i Janas znów będzie miał pretekst żeby go powoływać. A mogło
      być tak pięknie - Rasiak na ławie do końca sezonu i w związku z tym zero szans
      na wyjazd do Niemiec :///
      • Gość: Dudek Pozalujecie Angole-Rasiak mowi: Ja was pier...le! IP: 152.75.60.* 10.01.06, 16:53
      • Gość: Liwerpul Rasiak wystrychniety na Dudka! IP: 152.75.60.* 10.01.06, 16:54
    • Gość: japi pewnosc siebie Rasiaka IP: 167.230.38.* 10.01.06, 17:06
      Liczy się Pan z tym, że zostanie Pan sprzedany po sezonie?

- Dlaczego miałbym brać to pod uwagę? Podpisałem z klubem czteroletni kontrakt
      i nigdzie się nie wybieram. Gdyby trener Jol chciał się mnie pozbyć, zrobiłby
      to. Do klubu przychodziły oferty z klubów, które chciały mnie wypożyczyć.
      Według mnie na treningach nie odstaje od innych graczy Tottenhamu, a
      jednocześnie wiele się od nich uczę.

Ale na meczu Grzesiu odstajesz znacznie. I wolniejszy jestes, i wiecej
      zawartosci drewna w nodze masz, i jakos tak apatycznie po boisku biegasz
    • Gość: grochal Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:10
      uwaga!!! Rasiak obserwuje Was w prawym, górnym rogu strony tytułowej
      FORUM.GAZETA.PL !!!!!!!
      • Gość: grochal Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:11
        kliknij w Rasiaka...
      • Gość: romo Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.mdx.safepages.com / *.mdx.safepages.com 10.01.06, 18:05
        on w tym miejscu zawsze sterczy i czeka na otarcie (wyjątkowo na odbicie).
    • Gość: marqr Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:14
      bosche, a kto to jest ten rasiak? conajmniej dwa razy w tygodniu GW o nim
      pisze. a połowa komentarzy dotyczy stolarstwa, drewna, wiórów i trocin. ktos mi
      wyjasni?
    • Gość: bora Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:33
      www.man-utd-pl.blog.onet.pl
    • Gość: romo OBY W KADRZE TEŻ z Janasem włącznie IP: *.mdx.safepages.com / *.mdx.safepages.com 10.01.06, 17:36
      -?.
      • Gość: malyszek Re: OBY W KADRZE TEŻ z Janasem włącznie IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 17:50
        rasiak bedzie skakał na skoczni w Kulm!
        • Gość: romo Re: OBY W KADRZE TEŻ z Janasem włącznie IP: *.mdx.safepages.com / *.mdx.safepages.com 10.01.06, 18:00
          A to dobre, no i rozwiązanie lepsze. Swoją drogą tem ich totemhamski manager
          musiał być okropnie przyćmiony w dniu decyzji o przygarnięciu rasiaka.
    • Gość: melan a mi jest go szkoda. IP: *.os1.kn.pl 10.01.06, 18:07
      pracowity, chłopek roztropek ... mogl sobie potrenowac z najlepszymi, uczyc sie
      od nich ... kto wie ... moze cos z niego by wyroslo ...
    • Gość: Janas A ja Rasiaka nawet z 3 ligi zabiorę na mundial IP: *.icpnet.pl 10.01.06, 20:25
      jw
    • Gość: Irek Re: Zastępstwo dla Rasiaka w Tottenhamie? IP: *.lodz.mm.pl 10.01.06, 20:46
      Stać ich na wpadki za 2 mln funtów.
      A nam maluczkim wydawało się, że ho ho...
    • Gość: cyg@nek Pożyjemy-zobaczymy. IP: *.osk.enformatic.pl 10.01.06, 21:22
      Piłka nożna to zabawna dyscyplina. Wystarczy żeby kopacz wkopał ze 2 razy piłkę
      do pustej bramki i w gazetach wyrasta na bohatera. Jak piłkarzyk dostanie
      możliwość gry raz na pół roku i zagra słabo, wszyscy wyzywają go od
      najgorszych. A może tak trochę spokoju?
      Kopacz Rasiak zagrał dobrze 2 mecze w reprezentacji: z Węgrami i towarzyski z
      Serbią (ten w Polsce). Później grał dennie. Później wkopał 2 razy piłkę do
      bramki Izraela, a później znów grał dennie. Ukoronowaniem jego dennej gry był
      mecz w Manchesterze, w którym rozbijał polskie ataki lepiej niż Terry i
      Ferdinand razem wzięci.
      Po Janasie jechałem od dłuższego czasu jak po łysej kobyle za stawianie na
      napadziora Rasiaka i pomocnika Lewandowskiego(który jest obrońcą). Dziś
      nabieram do Janasa szacunku: długo to trwało, ale zrozumiał chłopisko, że w
      Manchesterze popełnił błąd. To rzadkie zjawisko wśród trenerów, że ktoś
      przyznaje się do błędu. Engel do dziś pozostaje bezbłędny, Boniek uciekł jak
      smarkacz, a Janas jest trenerem myślącym. Powoli myślącym, ale myślącym. Chyba
      doprowadzi kadrę do mistrzostwa świata.
      Kopacz Rasiak zacznie turlać piłkę do pustej bramki przeciwników już wkrótce.
      Albo w Tottenhamie, albo w innej angielskiej drużynie. Znów będzie bohaterem
      (jak w Derby). Wturla tych bramek 9 i pojedzie na mistrzostwa świata w roli
      skutecznego napastnika. Tam skiepści po kilkadziesiąt minut w każdym meczu, ale
      będzie zmieniany i Polska będzie wygrywać. W finale, przy remisie zostanie
      wpuszczony na ostatnie 20 minut, wturla dwa zwycięskie gole (z 2 metrów w pustą
      bramkę) i zostanie bohaterem narodowym.
      Chociaż kopaczem był, jest i będzie miernym, będzie miał więcej pomników niż
      Mickiewicz, Kopernik i Piłsudski razem wzięci, a mniej tylko od Jana Pawła II.
      Taka to śmieszna dyscyplina z tej piłki.
      Czy ktoś ma coś przeciw?
      • Gość: cyg@nek Postscriptum. IP: *.osk.enformatic.pl 10.01.06, 21:30
        Ten Corradi to musi być kawał napastnika skoro Parma wypożyczyła go od
        Hiszpanów i dalej chce go komuś wepchnąć. Pewnie strzeli dla Tottenhamu trzy
        razy tyle bramek co Rasiak (komunikat dla kiboli: 3x0=0).
        • annakrystyna Re: Postscriptum. 11.01.06, 08:54
          Opinie o Corradim w internecie są podobne, jak opinie o Rasiaku: że jest
          sztywny, drewniany itp. Zastanawiający jest fakt, że Włoch grał w wielu
          klubach, które natychmiast się go pozbywają. Wielkiej kariery reprezentacyjnej
          też nie zrobił. Ale to już problem Jola, który wpakuje się w nowy nieudany
          transfer.
      • Gość: m Re: Pożyjemy-zobaczymy. IP: *.qc.sympatico.ca 11.01.06, 01:55
        To od Ciebie zalezy czy bedzie mial wiekszy pomnik niz Papiez.Jesli o mnie
        chodzi to moge sie tylko z tego smiac.Sport tylko przyciaga tlumy tak jak
        Michael Jackson czy Shakira czy Robert de Niro.Ale to jest upodobanie mlodziezy
        glownie.Jako dorosly czlowiek to wiem co z czego wynika.Najwiekszy pomnik nie
        zacmi mi co jest w zyciu wazne madre szlachetne wlasciwe.Sport i muzyka to jest
        rozrywka a ze przyciaga ludzi to i z tego czy tez za tym idzie pieniadz ale
        wartosci ktore reprezentuja ludzie wielcy sa bez ceny.Powiem tak wywodze sie ze
        srodowiska pilkarskiego ale kim jestem dzisiaj to zawdzieczam takim ludziom jak
        Papiez,Mickiewicz,Chopin.Ty tez jestes wielki ,wielki maly czlowiek ale zalezy
        to od Ciebie jak czytasz piekno zycia.Jak sam nie wiesz to sie ozen z wlasciwa
        kobieta ktora ci pomoze zrozumiec male zagadki zycia.Powodzenia
        • Gość: cyg@nek Do m. IP: *.osk.enformatic.pl 11.01.06, 16:46
          Oj bracie, pisać to cię nauczyli, ale czytać to już zapomnieli nauczyć.
          O "czytaniu ze zrozumieniem" pewnie nawet nie wspomnieli.
          Powodzenia w autokonwalidacji immanentnej abnegacji percepcji.
    • bumier1 Z okazji urodzin zaintonujmy 100 lat dla Grzesia!! 12.01.06, 10:35
      Życzymy Ci Grzesiu żebyś nie przejmował się głupolami piszącymi złe rzeczy na
      Twój temat. Żebyś zdobywał dziesiątki bramek w klubie i reprezentacji. Żebyś był
      bogaty i Twojej rodzinie zdrowia i szczęścia Najwyższy przysporzył wiele. Życie
      jest krótkie. Ty już wybiłeś się z motłochu piszącego pierdoły i wysyłającego
      totolotki na brudnym stole oblanym rosołem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka