Dodaj do ulubionych

Basałaj kończ waść....

10.12.02, 19:33
Qrcze Wisła wygrywa z Shalke 4 : 1
Wielkie świeto , wieleki sukces .
Tylko ja mam juz dośc komentowanych meczy przez pana Basałaja
"Dobra dziękujemy panu , przedzwonimy do pana " . Dawac nastepnego

Qrwa , co jest grane w tym popieprzonym kraju.
Jednemu sie wydaje ze moze byc trenerem , choc nigdy nim nie był i bierze
sie za reprezentację
Drugi uważa sie za komentatora choc nim nigdy nie bedzie .
WHERE IS Szpakowski ... Darek !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jerry421 Re: Basałaj kończ waść.... IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 19:45
      jak by komenował Szpakowski to by Wisła popłyneła... taki to Jonasz...
      • piowiec Re: Basałaj kończ waść.... 10.12.02, 19:55
        Gość portalu: jerry421 napisał(a):

> jak by komenował Szpakowski to by Wisła popłyneła... taki to Jonasz...

Moment .........................................................................
        ................................................................................
        ...............................tyle wlasnie myślałem nad sensem Twojej
        wypowiedzi
    • Gość: mihp Basałaj kończ !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 20:11
      jak się bieże za komentowanie i prezesowanie to mu ani jedno ani drugie nie
      wychodzi!!!
    • Gość: xxx Re: Basałaj kończ waść.... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.12.02, 22:13
      Do Piowca.
      Skoro tesknisz za Szpakowskim, to najlepiej wyłącz sobie fonię. Tobie nikt nie
      dogodzi. Czepiasz sie nie podając ani jednego argumentu przecikwo Basałajowi.
      Mnie sie jego komentarz podobał, jest o niebo lepszy od twego ukochanego
      Szpaka.Można sie przyczepić do płynności, ale dobrze czyta grę, nieźle
      analizuje, ma celne spostrzeżenia, potrafi zrobić atmosferę i w przeciwieństwie
      do Twojego idola poznaje piłkarzy nie tylko po numerach na koszulkach.
      Z jednym sie zgadzam. Nasz kraj jest popierzony. Ponad dekade temu wszyscy
      krzyczeli won z komuną. Teraz niemal wszyscą tęsknią za utraconym Elodorado.
      Jakis czas temu wszyscy krzyczeli won ze Szpakiem, teraz pare osob ( oby tylko
      parę) chce jego powrotu. Jak nie daj Boże Szpak wróci, znowu będą na niego
      psioczyć. I tak wkoło Macieju. Ciekawe kiedy z piedestału spadnie Małysz jeśli
      nie zacznie znowu wygrywać? NIezła grupa frustratów będzie miała swieży temat.
      Bez odzewu.
      • piowiec Re: Basałaj kończ waść.... 11.12.02, 09:53
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Do Piowca.
        > Skoro tesknisz za Szpakowskim, to najlepiej wyłącz sobie fonię. Tobie nikt
        nie
        > dogodzi. Czepiasz sie nie podając ani jednego argumentu przecikwo Basałajowi.
        > Mnie sie jego komentarz podobał, jest o niebo lepszy od twego ukochanego
        > Szpaka.Można sie przyczepić do płynności, ale dobrze czyta grę, nieźle
        > analizuje, ma celne spostrzeżenia, potrafi zrobić atmosferę i w
        przeciwieństwie
        >
        > do Twojego idola poznaje piłkarzy nie tylko po numerach na koszulkach.
        > Z jednym sie zgadzam. Nasz kraj jest popierzony. Ponad dekade temu wszyscy
        > krzyczeli won z komuną. Teraz niemal wszyscą tęsknią za utraconym Elodorado.
        > Jakis czas temu wszyscy krzyczeli won ze Szpakiem, teraz pare osob ( oby
        tylko
        > parę) chce jego powrotu. Jak nie daj Boże Szpak wróci, znowu będą na niego
        > psioczyć. I tak wkoło Macieju. Ciekawe kiedy z piedestału spadnie Małysz
        jeśli
        > nie zacznie znowu wygrywać? NIezła grupa frustratów będzie miała swieży temat.
        > Bez odzewu.

Z odzewem .

< Czepiasz sie nie podając ani jednego argumentu przecikwo Basałajowi.

Jeden podstawowy . Jest sztuczny i nie jest komentatorem
        " Jezeli ktos nie jesteś lotnikiem nie ma prawa siadac za stery samolotu "

<potrafi zrobić atmosferę i w przeciwieństwie
        do Twojego idola

Tu juz przeginasz :-(( chyba zartujesz sobie .
        Podczas drugiego gola dla Wisly byl tak zasoczony , ze zaczal swoja szcztuczna
        ekstytacje na powtorkach .

<Jakis czas temu wszyscy krzyczeli won ze Szpakiem, teraz pare osob ( oby tylko
        parę) chce jego powrotu. Jak nie daj Boże Szpak wróci, znowu będą na niego
        psioczyć. I tak wkoło Macieju.

Na pewno nie krzyczalem won ze Szpakiem .
        Chce tylko normalnosci . Zeby mecz pilkarski prowadzil KOMENTATOR !!!:-((( ,
        drużyne narodową TRENER !!!:-((( a w sejmnie nie latali ROLNICY Z WLASNYM
        NAGŁOSNIENIEM !!!! ;-(((
        Nic wiecej nie chcę . Normalności .
        Jezeli nie widzisz ze w naszym kraju panuje prawo dżungli to graulacje .
        Gosc ( Basalaj ) wpada do TV i daje za przeproszeniem "kopa w d... "
        czlowiekowi ktoru przez 15 - 20 lat komentowal pilke nozna . Wszystko wedle
        zasady "Teraz Q...a JA !!! "
        To samo tyczy się duetu Wham : Boniek - Listkiewicz .
        Czy ty w ogóle wiesz o czym ja piszę ?

• Gość: hudy Re: Basałaj kończ waść.... IP: *.gdan.gazeta.pl 11.12.02, 13:31
          Piowiec, niezły tekst z tymi rolnikami
    • Gość: Artur61 Re: Basałaj kończ waść.... IP: *.gimsat.pl 11.12.02, 11:19
      Najważniejsze, że Wisła wygrała,chociaż po czwartej bramce -ztym "orgazmem -
      jeszcze polska piłka nie zginęła " chyba przesadzili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka