Gość: good son IP: *.jaist.ac.jp 24.12.02, 01:01 nie ma co liczyc, ze z tego powodu zagraja z Wisla gorzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kik Re: Prezes Lazio podał się do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.02, 01:18 Jest co liczyc, ze z tego powodu zagraja z Wisla gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: Prezes Lazio podał się do dymisji IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 05:55 Gość portalu: good son napisał(a): > nie ma co liczyc, ze z tego powodu zagraja z Wisla gorzej JESLI SPADNA DO 4 LIGI TO NA PEWNO NIE ZAGRAJA,TYLKO ZE NIE SPADNA, BO NIE MYSLE ZE BANKI POZWOLA SOBIE NA TO..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Utumno Re: Prezes Lazio podał się do dymisji IP: *.SEAS.UPENN.EDU 24.12.02, 08:00 Typowe polskie myslenie, panowie. Nie liczmy na to ze przeciwnik sie podlozy, sami wygrajmy ten mecz! Jak caly czas bedziemy tylko kalkulowac jak by sie tu przeslizgnac do nastepnej rundy zamiast wyjsc na murawe i na to zapracowac, to na pewno przegramy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Prezes Lazio podał się do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.02, 09:58 Na razie trudno spekulować, jak to wpłynie na postawę Lazio w dwumeczu z Wisłą. Sam jestem zagorzałym kibicem AS Roma (ten rok mamy niestety do tyłu), długo mieszkałem w Rzymie i nadal często tam bywam i mam tam mnóstwo przyjaciół spod obydwu sztandarów. Lazio to nasi niezbyt mili kuzyni, ale jednak kuzyni i, jak powiedział prezes Romy Franco Sensi, część patrymonium Rzymu, które nie może upaść. Mam wielką nadzieję, że nie czeka ich los Fiorentiny oraz że da się uniknąć wyprzedaży zawodników. Buona fortuna, Lazio! (i Forza Roma!) Odpowiedz Link Zgłoś