Gość: Bolek IP: *.sympatico.ca 21.04.06, 20:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Orange Ekstraklasa: Wisła gra w Kielcach IP: *.chello.pl 21.04.06, 20:35 wisla lol2 a co to za klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi www.naszakadra.info IP: *.astra-net.com 21.04.06, 20:54 i tak Wisła będzie mistrzem Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® broszki sie potknely buahahahahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:01 Legia Mistrz 2006!!! Legia Mistrz 2006!!! Legia Mistrz 2006!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: broszki sie potknely buahahahahahahaha IP: *.motorola.com 21.04.06, 22:05 Na pocieszenie pozostaje, ze i tak do Ligi Mistrzow by sie nie dostali. Fajnie bedzie wygladac nasza obrona na mistrzostwach swiata!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: broszki sie potknely buahahahahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:27 jakas odmiana sie przyda, gdyz nie wierze juz w odrobienie przez wisle 4 pkt. (byc moze nawet 7). Wlasciwie gratuluje legii mistrzostwa. kibic wisly k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYN BOZYzPOLSKI Boze widzisz i nie grzmisz, Zostawiles Polske ?! IP: *.ipt.aol.com 22.04.06, 01:48 PRACY , CHLEBA , LIGI MISTRZOW . W PRZECIWNYM RAZIE PO CO NAM TA UNIA Z PRZYGLUPAMI narodami ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Tu miał byc komentarz drwiacy z Dana Petrescu... IP: 193.192.62.* 21.04.06, 22:42 Ale jak czytam takiego prostaka jak ty, to czuje sie i kibicem Wisly i sympatykiem Korony. Wstyd, ze wielkiej Legii i takie indywidua kibicuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Petrescu! Co? Cantoro !!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 09:19 Był Dan nie ma dana ;) ___ Bonus w Betandwin! Wpłać depozyt a zostanie on podwojony! Promocja w Expekt! Postawa zakład za 100zł bez ry(d)zyka! bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 Re: www.naszakadra.info IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 22.04.06, 01:05 ktury byl pod cela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubuntu Re: www.naszakadra.info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 10:48 Nieprawda, mistrzem będzie Izolator Boguchwała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Która Wisła i w którym roku??? IP: *.dsl.mindspring.com 21.04.06, 21:39 Gość portalu: ebi napisał(a): > i tak Wisła będzie mistrzem Polski Która Wisła i w którym roku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Orange Ekstraklasa: Wisła gra w Kielcach IP: *.chello.pl 21.04.06, 21:05 albo hetman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rivo Re: Orange Ekstraklasa: Wisła gra w Kielcach IP: *.chello.pl 21.04.06, 21:11 hahaha wisla przegrywa lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWWWWW Re: korona górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:14 JUZ 1:0 dlaa KOOOOrony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISŁA IS DEAD wisła skisła - koniec walki o tytuł IP: *.chello.pl 21.04.06, 21:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saphran Petrescu won na trenera Barcelony!!!!! IP: *.bflony.adelphia.net 21.04.06, 21:37 ot durnemu Cupialowi sie wydawalo , ze trenera sobie sprowadzil, a to sie Lala okazala. Petrescu na trenera Barcelony, moze skonczy sie jej dobra passa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane a Legła dzisiaj przegra IP: *.compower.pl 22.04.06, 13:54 I dopiero będzie śmiesznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Re: a Legła dzisiaj przegra 22.04.06, 14:34 Już mowiłem wczoraj komus innemu ale powtórze Tobie. Legia przegra, a potem obudzisz się zlany zimnym potem. Ale z drugiej strony każdy moze miec marzenia - MARZENIA ŚCIĘTEJ GŁOWY :) P.S Na marginesie - wcale nie jestem kibicem legii tylko realnie oceniam sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane lol2 to twój stary IP: *.compower.pl 22.04.06, 13:53 skoro sam jesteś lol Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Korona..... 21.04.06, 21:37 Korona to atrybut króla. Wiec dzieki temu że Korona(Kielce) wygra z Wisła - to Korona(królewska) spocznie na głowie Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Korona..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.04.06, 21:48 a co napiszesz jak w następnym meczu Korona (atrybut ... itd) wygra z Legią i na koniec sezonu Wisła znowu będzie pierwsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Korona..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:54 Korona nie wygra z Legią. Wcale nie dlatego, że Legia jest taka dobra. Po prostu ten terminarz jest naprawdę nie fair. Biedaki będą snuć się na nogach a jeszcze do tego nie zagra Gajtkowski. NIechby i grali po sobie tylko dlaczego Legia zawsze gra znając wynik Wisły? To chyba logiczne, że gra się wtedy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Korona..... IP: *.cmts.powersurf.li 21.04.06, 22:01 maks, Ty tak na powaznie, czy sobie jaja robisz? :) mysle ze to drugie, i ze fajny, ironiczny komentarz mam przed oczami. przeciez uklad spotkan wygladalby analogicznie, gdyby mistrzem 2005 byla legia. wtedy to wisla by grala po legii mecze z tymi samymi druzynami, znajac wynik i ine takie pierdoly ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Korona..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:25 Na pewno? Nie przypominam sobie wcześniej tak pięknie ułożonego sezonu. Ale faktem jest, że Wisła jest teraz słaba. Przegrany tytuł zawdzięcza jednak (już ochłonąłem) fatalnej skuteczności tego pacana - Brożka. Tak czy owak czy Wisła czy Legia i tak w europejskich pucharach będzie - jak co rok - poruta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Korona..... IP: *.aster.pl 21.04.06, 22:49 Na pewno, poza tym chyba więcej razy Wisła grała po Legii niż na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
hleb Re: Korona..... 21.04.06, 23:16 Człowieku POPRZEDNI SEZON TEŻ BYŁ TAK PIĘKNIE UŁOŻONY. TEN SYSTEM UKŁADANIA KALENDARZA JEST OD LAT STOSOWANY W POLSCE. POZA TYM ORGANIZM ZAZWYCZAJ DOCHODZI DO SIEBIE MAX PO 2 DNIACH WIĘC CO TO ZA TEKSTY O WYCIENCZENIU I SŁANIANIU SIĘ NA NOGACH? Zresztą każda drużyna gra mecz przed meczem z Wisłą, więc również słania się na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tooz Re: Korona..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:57 ORGANIZM ZAZWYCZAJ DOCHODZI DO SIEBIE MAX PO 2 DNIACH Debil slowo daje...Chyba twoj organizm jak zagrasz na boisku z kolegami godzinke...Oni maja oprocz tego treningi,wyjazdy i ciagle sie mecza coraz bardziej bo graja nastepne mecze juz nie mowiac o tym ze gowno wiesz jaki to jest wysilek taki mecz. Wedlug ciebie to zadna roznica grac na poczatku sezonu a na koniec bo po 2 dniach wracasz do swierzosci... wez mysl tluku zbaranialy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Dlaczego o mistzra nie gra Górnik Łęczna? IP: *.chello.pl 21.04.06, 22:05 Gość portalu: maks napisał(a): > Korona nie wygra z Legią. Wcale nie dlatego, że Legia jest taka dobra. Po prost > u > ten terminarz jest naprawdę nie fair. Biedaki będą snuć się na nogach a jeszcze > do tego nie zagra Gajtkowski. NIechby i grali po sobie tylko dlaczego Legia > zawsze gra znając wynik Wisły? To chyba logiczne, że gra się wtedy inaczej. Jeszcze żaden omamiony tłumaczeniami petrescu mi nie odpowiedział. To właśnie niezła w poprzednim sezonie Łęczna gra potem z drużynami wymęczonymi najpierw przez Wisłę a potem Legię. I co? Bronią się przed spdkiem. Poza tym jak w zeszłym sezonie graliście z drużynami "wymęczonymi" przez Groclin jakoś sami nie podnosiliście tego, debilnego swoją drogą, argumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG hehe to może Łęczna ofiarą spisku Canal+? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 22.04.06, 04:47 zapytajcie Petrescu, on coś wymyśli by wyjaśnić moją hipotezę... mi czytając "tłumaczenia" tępaków (bo jak inaczej nazwać ludzi, którzy opublikowany w lipcu terminarz nazywają "ustawionym" dopiero w kwietniu następnego roku?) z Krakowa (z całym szacunkiem dla normalnych mieszkańców tego pięknego miasta) ciśnie sie tylko jedno na usta: "złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy..." ciekawe jak teraz Petrescu usprawiedliwi porażkę, pewnie tym razem to jakiś warszawsko-kielecki spisek, tuż po spisku warszawsko-poznańskim (Lech-Wisła 2:1) tak, ktokolwiek zdobędzie mistrzostwo, moralnym zwycięzcą będą Wisła Kraków, jej wspaniały trener, cudowny właściciel i uczciwy zarząd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pagur smutna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:17 Jak strasznie musiał spaść poziom ligi że legia mistrzem zostaje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Do wszystkich IP: *.chello.pl 22.04.06, 00:03 Jestem kibicem Wisły, ale nie wierze że cokolwiek jest ustawione. Wisła sama straciła punkty na Cracovii, Lechu i w Kielcach... nikt tego nie ustawial. Zresztą jak to możliwe, że w nowoczesnym świecie, organizm jest zmęczony po tygodniu regeneracji?? Czy nikt nie słyszał o jakichś odzywkach albo cos <lol>. Szanse Wisły na tytuł sąbardzo małe, ale moze taki kubeł zimnej wody im sie przyda, chyba za bardzo uwierzyli ze mają tytuł w kieszenie, że sąnajlepsi w Polsce. Nie pozostaje nic innego jak graćdalej, cieezyć się zwyciestwami, a może nawet sie zdarzy, że Legia zgubi pkt z Koroną i Lubinem?? Przyszłość pokaże i prosze skonczcie te paplanine o ustawianiu i wogle... pzdr dla prawdziwych kibiców:) Odpowiedz Link Zgłoś
hleb Re: Korona..... 21.04.06, 23:18 aha i jeszcze jedno : prawie zawsze Legia gra u siebie w piątek, a Wisła w niedzielę, więc nie zawsze zna wynik Wisły ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swistak zawija sre Re: Korona..... IP: *.gorn.agh.edu.pl 22.04.06, 08:51 przegladanij sobie termiarz tej rundy zanim napiszesz takie bzdury, znajdziesz z pewnoscia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Re: Korona..... 21.04.06, 21:56 Taaaa Korona wygra z Legią. A zaraz po tym obudzisz sie zlany zimnym potem (przy całym szacunku dla Korony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Petrescu, gdzie jest Cantoro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Petrescu, gdzie jest Cantoro? 21.04.06, 21:53 Dobrze że nie grał bo znowu Trzeci Dan zwalił by że dali ciała bo źle zagrywał i się zgrywał.... buehahahaha Legia Mistrz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec meczu nie za wiele... IP: *.telpol.net.pl 21.04.06, 21:59 ... dowiedziałem się z Gazetowej relacji na żywo: II połowa zaczęła się od gola, a potem właściwie były już tylko zmiany i kartki - CZY TAK TRUDNO BYŁO CZASEM NAPISAĆ, ŻE WISŁA PRÓBUJE WYRÓWNAĆ LUB KORONA CHCE STRZELIĆ DRUGĄ BRAMKĘ?! Odpowiedz Link Zgłoś
pedro265 Re: nie za wiele... 21.04.06, 22:04 faktycznie relacje w portalu gazeta.pl są niskiej jakosci i pozostawiaja wiele do życzenia, co 5-10 minut nowy post i okazuje sie ze karta czy zmiana, czy korenspondenci ze stadionow nie moga sie bardziej wysilic po co oni tam są? To w ktorych minutach były zmiany i kto dostał kartki mozna dowiedzieć sie z protokołu meczu! Gdzie jest prawdziwa relacja; mowiaca o akcjach strzałach sytuacji na boisku! Redaktorzy gazety nie bądzcie lenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Re: nie za wiele... IP: 81.219.132.* 21.04.06, 22:35 Byłem na meczu i jestem tak jak wszyscy kibice KORONY bardzo szczęsliwy.Dzisiaj górą KIELCE.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i idę leczyć gardełko. Odpowiedz Link Zgłoś
saphran Re: nie za wiele... 21.04.06, 22:09 Ot sie porobilo no.... A taki mial byc ladny tytul mistrza Polski. Niemal amerykanski. Szkoda.... petrescu zeby dac do trenowania Manchester to i tak nic nie zrobi. Ona(celowo ona, bo Lala)za czesto na te konferencje prasowe biega i nie ma czasu zajac sie trenerka. A w Kielcach ? Prosze. Nowy stadion i cos zrobic potrafia. Z Krakowa to ostatnio same zadymy tylko. Brawo Cupial, brawo Petrescu. Tak sobie chwilami mysle ze Grzes Mielcarski to jakas dywersyjna robote odwalil dla Wisly jak przeforsowal kandydature tego rumunskiego niedouka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sxp Re: nie za wiele... IP: 206.252.74.* 21.04.06, 22:33 saphran jestes glupi jak ten twoj komentarz. Co masz do Petrescue, ze w wlascicielem Wisly jest idiota ? To jego wina ze musial brac pilkarzy na sile a nie ze graja dobrze ? Za co chesz podziekowac Petrescue ? ze musial uczyc tych pilkarzy od podstaw--wole walki, kondycje... Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Re: nie za wiele... 21.04.06, 22:38 Właściciel idiotą?? Oj chyba nie To raczej przerost formy nad treścią. Nie pasował mu Henio to ma za swoje. tylko w tym wszystkim najbardziej szkoda piłkarzy. gadacie na nich, a w przyszłym sezonie mogą grać w naszych klubach - nigdy nie wiadomo co ŁUBU DUBU PREZES KLUBU wymyśli. może rozgoni całe towarzystwoi przerzuci sie na hodowle kanarków. Choc przy jego podejściu to i w tym nie wróże mu powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)eon Re: nie za wiele... IP: *.aster.pl 21.04.06, 22:49 Petrescu nie dał grać Cantoro, a to jeden z najlepszych pomocników w lidze. W zeszłym sezonie nawet najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: nie za wiele... IP: *.hsd1.ct.comcast.net 22.04.06, 07:57 eeeeeejjjj...zastanow sie co piszesz...Po pierwsze mecz byl na super poziomie , po drugie Wisla gra ladnie pod wodza tego "nieuka " lecz brakuje jej szczescia w sytuacjach podbramkowych.Korona to super beniaminek i oby wiecej takich klubow / z kasa i takimi stadionami !!! / gralo w naszej lidze. Zastanow sie , jakie wzmocnienia poczynila Wisla przed sezonem ??? Prakycznie zadne , a zostala powaznie oslabiona. Czy Legia gra pieknie??? Dooopa...widziales mecz z Wisla Plock???Mialem oczy na zapalki ...ale to nie pomoglo...totalna nuda.I to jest Twoim zdaniem gra godna mistrza Polski??? Obudz sie i pozbadz sie tego warszawskiego szowinizmu.Odrobina obiektywizmu , jeszcze nikomu nie zaszkodzila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek albo albo IP: 87.207.43.* 21.04.06, 22:06 hehe albo Kotwica dzięki dla Korony za grę na całego w meczu z nami będą już zmęczeni a i Mielcarz nie będzie miał meczu życia papa Wisełka, gratulujemy dobrych ruchów działaczy 90 lat i mistrzostwo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBINHO Wisła przegrała w Kielcach! Legia bliżej mistrz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:17 BARTOSZ FURMAN JEST WNIEBOWZIETY BO MAJKA CHCE MU BUZI DAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pagur Wiśle gratulujemy Kłosa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msnbetterthan Wisła przegrała w Kielcach IP: *.net152.okay.pl 21.04.06, 22:30 no to ja nie wiem co _____ Bed and Breakfast Krakow Poland - OldTown Accommodation Commercial Real Estate AgentsKrakow Poland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISEŁKA ....... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.06, 22:33 WISŁA TAK TRZUMAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Wisła przegrała w Kielcach! Legia bliżej mistrz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:55 a mnie osobiscie sie podobalo jak ktos krzyczal do brozka "brożek ch..u graleś w białogonie to teraz pomuż koronie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norrwid alez chamstwo sie przelewa na tym forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:06 Sluchalem sprawozdania z meczu w radio. Sprawozdawca bardzo chwalil obydwie druzyny za wole walki, szybkie tempo, sytuacje na boisku itd - w sumie za dobry mecz. Czytam komentarze na tym forum i widze jak przelewa sie w nich od zlosliwych, chamskich stwierdzen. Nikt nie widzi niczego interesujacego w samym meczu. Czytam ze zawodnicy, trener i wlasciciel klubu to idioci. Z ogromna przykroscia odkrywam po raz setny, ze wyniszczenie polskiej inteligencji przez Niemcow i Sowietow oraz rodzima komune i alkoholizm spowodowalo taka wyrwe w polskim spoleczenstwie, ze do dzisiaj nie udalo sie tej rany zasklepic. W rezultacie - najwiecej do gadania maja dzis w Polsce chamy sfrustrowane tym, ze nikt i nigdzie ich nie podziwia choc marza oni dzien i noc wylacznie o tym aby komukolwiek na tym swiecie czyms zaimponowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ewy Re: alez chamstwo sie przelewa na tym forum IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 21.04.06, 23:49 Świnto racjo godos, panocku norrwid. Czy jesteś może z w-wy i przechadzasz się na mecze ? Może byśmy się "spikli" po jakimś meczu, pewnie najlepiej 13.05 po MISTRZOWSKIEJ GALI i pogadali o ew.zmianie wizerunku stołecznych kibiców, cobym faktycznie mógł zabrać moją białogłówę kiedyś na Łazienkowską? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: alez chamstwo sie przelewa na tym forum IP: 193.192.62.* 21.04.06, 23:55 Gość portalu: (L)ewy napisał(a): > Może byśmy się "spikli" po jakimś meczu, pewnie najlepiej 13.05 po > MISTRZOWSKIEJ GALI i pogadali o ew.zmianie wizerunku stołecznych kibiców, > cobym faktycznie mógł zabrać moją białogłówę kiedyś na Łazienkowską? pzdr. A moja białogłowa ma karnet i nigdzie jej nie musze zabierac :] Sama biega na Ł3!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: alez chamstwo sie przelewa na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:57 Dziękujemy za mecz Korony , ale scyzoryka wstydzcie się nadal! (L)mistrz 2006 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: alez chamstwo sie przelewa na tym forum IP: *.hsd1.ct.comcast.net 22.04.06, 08:04 a moze i mnie ze soba wezmiecie ??? Przeforsujemy przy piwie projekt zamykania stadionow dla kiboli , za wulgarne okrzyki , typu "Wisla / Legia .../ ...co...ty k...o" . Kilka razy nie zobacza swoich pupili i moze przestana ..a w tedy pojde z synem na meczyk.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oryganion Re: alez chamstwo sie przelewa na tym forum 22.04.06, 12:46 twój głos jest jak w puszczy wiekszosc kibiców niestety przez widowisko sportowe rozumie cos innego w ten sposób zaweża wszystko to co ze sportem zwiazane sama sie ogranicza lub jest juz jak piszesz a priori ograniczona niedługo prawdziwy sport bedzie tylko na Olimpiadach Specjalnych niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Pinda Korona 1:0 Wisla IP: *.sympatico.ca 21.04.06, 23:25 chyba jakis prorok jestem? gdy napisalem,zeby zdjac Majdan(a)z bramki,jak doznal kontuzji(choc tego gola nie mial szans obronic)... i za to mnie administracyja - usunela pierwszego "posta"; a dlaczego nie usunieto sedziego z boiska za fatalne sedziowanie? po kieszeni jak nic! bo ja prawdziwy kibic; prawda jest tez taka,ze: nie po to zbudowano taki stadion,zeby Korona nie mogla grac w Pucharach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Ja to dopiero jestem prorokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 00:43 na początku meczu powiedziałem, że wisła będzie ciągle atakować ale przegra 1:0 a bramkę strzeli Gajtkowski. Szkoda tylko, że typuję tak trafnie tylko jak nie gram o pieniądze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah40 Eksmistrz WISŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:26 Z "niewolnika" nie zrobisz solidnego pracownika!!! Piłkarzom Wisły brakowało motywacji przez cały sezon. Niektórzy zdobyli już krajowe trofea, na inne nie star- czyło ambicji, inni chcieli , ale nie starczyło umiejętności, jeszcze inni to zagraniczny i krajowy odrzut! Do tego "bezumnaja wierchowka" i efekt do przewidzenia! GRATULACJE DLA LEGII! GRATULACJE DLA Wdowczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
kuzmowicz nowe forum - mojapilka.pl 21.04.06, 23:34 Myślę, że już jest "pozamiatane". Dzisiaj Wisła ostatecznie pożegnała się z mistrzostwem. Podyskutuj na nowym forum - mojapilka.pl --- www.mojapilka.pl :: nowe forum o piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Wisła jest słabiutka. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 22.04.06, 00:03 W porównaniu do poprzednich sezonów Wisła jest wyjątkowo słabiutka. Albo Petrescu to dymion, albo piłkarzyki Wisły skarlały do reszty, albo jedno i drugie. Sytuację najlepiej obrazuje stosunek bramek jaki ma Wisełka po 26 kolejkach w porównaniu do sezonów mistrzowskich: 2006r. - 42:18, 2005r. - 70:23, 2004r. - 73:30, 2003r. - 64:26, 2001r. - 59:22. Dziś Wisła traci niewiele bramek, ale zatrważająco spadła ilość strzelonych goli. To prawda, że wiele znaczył Żurawski, ale jedno jest konieczne: Henryczku wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Kasperczak wroc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.04.06, 00:27 Nowe przyslowie kupi sobie cupial w sprawie Kasperczaka zupelnie oglu...ial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Zarznac pilkarzy na treningach to i ja potrafie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.04.06, 00:30 Wiadomosc dla cupiala :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Fachury Stec i Błoński IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 00:51 Co już pijecie ze szczęścia, że wasza legiunia raz na x-lat zdobywa mistrzostwo ?? Wytatułujcie sobie (L) na czołach. Wtedy wszyscy będą wiedzieli o co chodzi i w swoich gazetowo-telewizyjnych wypocinach nie będziecie mydlić, czytelnikom i widzom oczu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Fachury Stec i Błoński IP: *.aster.pl 22.04.06, 01:06 Legiunia mistrzostwo zdobywa raz na kilka lat a wiselka po 3 kolejnych tytulach poczeka na nastepne kilkanascie albo kilkadziesiat lat. Cupial juz ma dosc a bez jego pieniedzy wiselka to skonczy w III lidze. Kilkanascie lat temu chyba tam juz byla, a legiunia po II wojnie ani razu z I ligi nie spadla, bo legiunia to nie tylko pieniadze ale i tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson hehe niezbyt chlubna ale tradycja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:16 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Gratulacje dla Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 01:38 I powodzenia w Waszej grupie w pucharze UEFA.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRECZzOSZUSTAMI !! Gdzie miejsce dla Polski w Lidze Mistrzow !!!! IP: *.ipt.aol.com 22.04.06, 01:55 PRACY , CHLEBA , LIGI MISTRZOW !!!! TAKIE BYLY ZALOZENIA , PO TO WESZLISMY DO UNII z GLPOWATYMI , CZY NIE TAK . UEFA DQJ NAM LIGE PO DOBROCI , A JAK NIE TO SAMI WEZMIEM , TYLKO , ZE WTEDY JUZ CALA PULE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRECZzOSZUSTAMI !! Gdzie miejsce dla Polski w Lidze Mistrzow !!!! IP: *.ipt.aol.com 22.04.06, 01:55 PRACY , CHLEBA , LIGI MISTRZOW !!!! TAKIE BYLY ZALOZENIA , PO TO WESZLISMY DO UNII z GLUPOWATYMI , CZY NIE TAK ? UEFA DAJ NAM LIGE PO DOBROCI , A JAK NIE TO SAMI WEZMIEM , TYLKO , ZE WTEDY JUZ CALA PULE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shilton Zostawic Petrescu IP: *.speed / *.speed-net.pl 22.04.06, 02:06 Pomimo calego najazdu na Petrescu i porażki w Kielcach, to ta Wisla ma styl taki jakiego nie miala od Kasperczaka. W tym momencie wywalanie Rumuna mija sie z celem. Trzeba mu dac popracowac co najmniej rok i dac mu zbudowac druzyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbbp Re: Zostawic Petrescu IP: *.e-wro.net.pl 22.04.06, 02:47 Masz rację Shilton tylko czy Dan będzie chciał zostać, jak nie to proponuję przeprosić się z panem Henrykiem Kasperczakiem. I jeszcze coś do internauty kwiatka nie ciesz się tak, że Legia po II-giej wojnie nie spadła z I-szej zawsze miała plecy i poparcie pzpr ot i cała tajemnica-marny powód do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Zostawic Petrescu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 04:39 Tak samo jak Wisła miała niezłego sponsora. Nazywał się Milicja Obywatelska... A co do Petrescu...za słaby jak na polską ligę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Zostawic Petrescu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 13:20 Człowieku zastanów się co piszesz trochę pokory dla MISTRZA Z WARSZAWY i komleksy w stosunku do stolicy na bok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN EXTRAKLASY !!! Nasza liga jest mocna,ale jeszcze nie na Wisle !! IP: *.ipt.aol.com 22.04.06, 02:40 RUMUNSKA PILKE OGLADA SIE Z OGROMNA PRZYJEMNOSCIA , W NASREMPNYM SEZONIE JUZ ZADNA LEGIA,POLONIA czy LKS NIE PRZESZKODZA WISLE, SWOJIM JEDNOSEZONOWYM PRZYPATKOWYM EPIZODEM na TRONIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Nasza liga jest mocna,ale jeszcze nie na Wisl IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.04.06, 05:08 Panie i Panowie, dwa wielkie wydarzenia w lidze w tym sezonie-Korona Kielce i Dariusz Wdowczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasiak 'Przypatki' chodza po ludziach. IP: *.34.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 22.04.06, 07:55 Precz z 'przypatkami' z polskich stadionow. Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 To wspaniała wiadomość!!! 22.04.06, 05:40 Nie cierpię Wisły! Nie cierpię Cupiała! Nie cierpię "prywatnych" właścicieli klubów! Nie cierpię komercji w piłce! Bardzo dobrze, że na 100-lecie Wisła nie będzie mistrtzem Polski! Utrzeć nosa tym kmiotkowm (cinkciarzom) z SSA Wisła, to świetna sprawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 08:21 No to Legia juz jest mistrzem! s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862 Odpowiedz Link Zgłoś